Slimcaps, prevara? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Kapsule za hujšanje Slimcaps je novo prehransko dopolnilo, namenjeno podpori procesa hujšanja . Narejeni so iz izbranih sestavin, ki podpirajo izgorevanje maščob, pospešujejo presnovo in nadzorujejo apetit.

IzdelekSlimcaps
Farmacevtska oblikaKapsula
Resnične ocene⭐9,95 od 10 zvezdic
Razpoložljivostja
PošiljkaDostavljalec

Kopenhagen, Danska, 3. maj 2022

Novo poročilo SZO o regionalni debelosti v Evropi 2022, ki ga je 3. maja objavil Regionalni urad SZO za Evropo, kaže, da sta stopnji prekomerne telesne teže in debelosti dosegli raven epidemije po vsej regiji in še naprej naraščata, pri čemer nobena od 53 držav članic v regiji ni zdaj na dobri poti, da doseže globalni cilj Svetovne zdravstvene organizacije glede nenalezljivih bolezni (NCD), da do leta 2025 zaustavi naraščanje debelosti.

Novi podatki o debelosti in prekomerni teži

Poročilo, objavljeno na tiskovni konferenci 3. maja in predstavljeno na Evropskem kongresu o debelosti, kaže, da ima v evropski regiji 59 % odraslih in skoraj 1 od 3 otrok (29 % fantov in 27 % deklet) prekomerno telesno težo. ali živite z debelostjo. Razširjenost debelosti pri odraslih v evropski regiji je višja kot v kateri koli drugi regiji Svetovne zdravstvene organizacije, razen v Ameriki. Prekomerna teža in debelost sta med glavnimi vzroki smrti in invalidnosti v evropski regiji, pri čemer zadnje ocene kažejo, da predstavljata več kot 1,2 milijona. smrtnih primerov letno, kar predstavlja več kot 13 % celotne umrljivosti v regiji. Na primer, debelost naj bi bila vzrok za najmanj 13 različnih vrst raka in je verjetno neposredno odgovorna za vsaj 200.000 novih primerov raka na leto v regiji, število pa naj bi se v prihodnjih letih še povečalo. Prekomerna telesna teža in debelost sta tudi glavna dejavnika tveganja za invalidnost, ki predstavljata 7 % vseh let, preživetih z invalidnostjo v regiji, in posledice pandemije Covid-19 so nesorazmerno prizadele ljudi s prekomerno telesno težo in debelostjo. Med pandemijo je prišlo do neugodnih sprememb v vzorcih porabe hrane in telesne dejavnosti, ki bodo v prihodnjih letih vplivale na zdravje prebivalstva in bodo zahtevala znatna prizadevanja, da bi jih odpravili.

Debelost v Evropi: še vedno trajajoča „epidemija“

Za obravnavo naraščajoče epidemije poročilo priporoča nabor ukrepov in političnih možnosti, ki jih lahko države članice preučijo za preprečevanje in boj proti debelosti v regiji, s poudarkom na boljši gradnji po pandemiji Covid-19. »Debelost ne pozna meja. V Evropi in Srednji Aziji nobena država ne bo dosegla globalnega cilja Svetovne zdravstvene organizacije za nenalezljive bolezni, da bi ustavila naraščanje debelosti,« je dejal dr. Hans Henri P. Kluge, regionalni direktor Svetovne zdravstvene organizacije za Evropo. »Države v naši regiji so izjemno raznolike, vendar se vsaka od njih do neke mere sooča z izzivi. Z ustvarjanjem bolj spodbudnega okolja, spodbujanjem naložb in inovacij v zdravju ter razvojem močnih in odpornih zdravstvenih sistemov lahko spremenimo smer debelosti v regiji.«

Slimcaps

Kaj je Slimcaps in čemu je namenjen?

Kdaj se uporablja Slimcaps in kakšne so njegove terapevtske indikacije?

Slimcaps kapsule za hujšanje so izdelek, ki podpira hujšanje. Te kapsule vsebujejo kombinacijo naravnih sestavin, ki so bile oblikovane za pospešitev metabolizma, izgorevanje maščob in nadzor apetita. Namenjeni so uporabi kot dodatna podpora uravnoteženi prehrani in redni vadbi za učinkovito podporo hujšanju.

Indikacije za zdravljenje

Tukaj je seznam možnih koristi uporabe kapsul za hujšanje Slimcaps :

 • Podpora pri hujšanju: Kapsule Slimcaps so zasnovane tako, da podpirajo proces hujšanja tako, da pomagajo pri izgorevanju nabranega maščobnega tkiva in zmanjšanju telesne teže.
 • Pospešite vaš metabolizem: Sestavine v Slimcaps lahko pomagajo pospešiti vaš metabolizem, kar vašemu telesu omogoči hitrejše kurjenje kalorij in učinkovitejšo pretvorbo hrane v energijo.
 • Nadzor apetita: kapsule Slimcaps lahko pomagajo nadzorovati vaš apetit z zmanjšanjem občutka lakote in hrepenenja po nezdravih prigrizkih ter tako spodbujajo večji nadzor nad vnosom kalorij.
 • Povečanje energije: Zahvaljujoč prisotnosti posebnih sestavin lahko kapsule Slimcaps zagotovijo povečanje energije, pomagajo v boju proti utrujenosti in izboljšajo telesno aktivnost.
 • Izboljšajte telesno sestavo: redna uporaba Slimcaps lahko pomaga izboljšati telesno sestavo, saj pomaga zmanjšati telesno maščobo in vzdrževati pusto mišično maso.

Kako deluje? Mehanizem delovanja

Slimcaps kapsule za hujšanje so oblikovane s kombinacijo specifičnih sestavin za podporo hujšanju. Te kapsule delujejo na več načinov za podporo procesu hujšanja:

 • Pospešite vaš metabolizem : Sestavine, ki jih najdemo v Slimcaps, lahko pomagajo pospešiti vaš metabolizem, kar vašemu telesu omogoči učinkovitejše kurjenje več kalorij in maščob.
 • Nadzor apetita : Kapsule Slimcaps lahko pomagajo nadzorovati vaš apetit z zmanjšanjem občutka lakote in hrepenenja po nezdravi hrani. To lahko pomaga zmanjšati vnos kalorij in pomaga pri izgubi teže
 • Izgorevanje nakopičene maščobe : Izbrane sestavine, ki jih vsebujejo kapsule Slimcaps , so znane po tem, da lahko spodbujajo proces lipolize, ki pomaga pri razgradnji in izgorevanju nakopičenih maščobnih oblog v telesu.
 • Povečana energija : Kapsule Slimcaps lahko zagotovijo povečanje energije, kar lahko podpira telesno aktivnost in spodbuja aktivnejši življenjski slog. Redna telesna aktivnost je nujna za hujšanje.

Sestava Slimcaps – Aktivne sestavine

Tukaj je seznam sestavin, ki so prisotne v kapsulah za hujšanje Slimcaps in njihovi učinki:

 • Zelena kava : zelena kava vsebuje klorogensko kislino, ki lahko pospeši vaš metabolizem in pomaga pri izgorevanju maščob. Poleg tega lahko pomaga nadzorovati apetit in izboljša energijo.
 • Bela murva : Bela murva je znana po svojih antioksidativnih lastnostih in lahko pomaga zmanjšati kopičenje maščob v telesu. Poleg tega lahko spodbuja uravnavanje ravni glukoze v krvi in ​​izboljša presnovo.
 • Forskolin : Forskolin je izvleček, pridobljen iz rastline Coleus forskohlii. Menijo, da lahko forskolin spodbuja proizvodnjo encimov, ki pomagajo pri izgorevanju maščob. Poleg tega lahko pomaga izboljšati telesno sestavo in metabolizem.
 • Grifonija : Grifonija je rastlina, ki vsebuje 5-HTP (5-hidroksitriptofan), predhodnik serotonina. 5-HTP lahko pomaga uravnavati apetit in izboljša razpoloženje, saj pomaga zmanjšati odvečno hrano, zaužito zaradi stresa ali tesnobe.

Prednosti

Tukaj je seznam nekaterih možnih prednosti kapsul Burn Slim za hujšanje:

 • Podpora pri hujšanju: Kapsule Burn Slim lahko podpirajo vaš proces hujšanja tako, da vam pomagajo zmanjšati telesno maščobo in doseči bolj zdravo telesno sestavo.
 • Nadzor apetita: Sestavine v kapsulah Burn Slim lahko pomagajo zmanjšati lakoto in nadzorovati vaš apetit, kar vam pomaga zmanjšati prenajedanje in nadzorovati vnos kalorij.
 • Pospeševanje metabolizma: Kapsule Burn Slim lahko spodbudijo vaš metabolizem, kar vašemu telesu omogoči učinkovitejše kurjenje kalorij in maščob. To vam lahko pomaga pri izgubi teže in povečanju vaše splošne energije.
 • Povečana energija: Nekatere sestavine v kapsulah Burn Slim lahko povečajo energijo, kar lahko spodbudi večjo vključenost v telesno aktivnost in izboljša učinkovitost vašega programa vadbe.
 • Izboljšanje razpoloženja: Nekatere sestavine v kapsulah Burn Slim, kot je 5-HTP, lahko izboljšajo razpoloženje in pomagajo zmanjšati stres ali tesnobo, povezano s procesom hujšanja.

Informativni letak – Kako uporabljati Slimcaps?

Preden vzamete to zdravilo, natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke.

Način uporabe, odmerjanje

Za pravilno uporabo shujševalnih kapsul Slim-caps priporočamo, da upoštevate navodila na embalaži izdelka. Vendar pa je spodaj nekaj splošnih nasvetov za uporabo Slim-caps:

 • Jemanje kapsul: Vzemite eno kapsulo Slimcaps zjutraj, najbolje na prazen želodec, s kozarcem vode. Upoštevati morate posebne smernice glede števila kapsul, ki jih vzamete na dan.
 • Napitki in obroki: Pri uporabi kapsul Slimcaps je pomembno, da čez dan popijete dovolj tekočine. Priporočljivo je popiti vsaj 8 kozarcev vode na dan. Poleg tega sledite uravnoteženi in zdravi prehrani, ki vključuje hranljiva živila z nadzorovano vsebnostjo kalorij.
 • Telesna aktivnost: Za optimizacijo učinkov je priporočljivo jemanje kapsul Slimcaps kombinirati z rednim programom telesne dejavnosti. Z vadbo lahko porabite kalorije, okrepite mišice in izboljšate splošno presnovo.
 • Doslednost pri uporabi: Za najboljše rezultate je pomembno, da kapsule Slimcaps uporabljate dosledno in neprekinjeno kot del zdravega načina življenja. Upoštevajte navodila proizvajalca in ne prekoračite priporočenega odmerka.

Kontraindikacije

Pred uporabo kapsul za hujšanje Slimcaps se zavedajte, da lahko obstajajo nekatere morebitne kontraindikacije ali opozorila, ki jih morate upoštevati. Spodaj je navedenih nekaj možnih scenarijev, v katerih je lahko uporaba kapsul Slimcaps kontraindicirana ali zahteva previdnost:

 • Nosečnost in dojenje: Nekatere sestavine morda niso varne za plod ali doječega otroka.
 • Že obstoječe zdravstvene težave.
 • Alergije ali preobčutljivost na sestavine.
Slimcaps

Stranski učinki

Uporaba kapsul za hujšanje Slimcaps lahko povzroči možne neželene učinke ali neželene reakcije. Spodaj je navedenih nekaj možnih neželenih učinkov, povezanih z uporabo kapsul Slimcaps:

 • Nelagodje v prebavilih: Nekateri ljudje lahko občutijo nelagodje v prebavilih, kot so slabost, driska, bolečine v trebuhu ali zgaga. Ti simptomi so lahko posledica individualne občutljivosti na sestavine, ki jih vsebujejo kapsule.
 • Povečana anksioznost ali vznemirjenost: Nekatere sestavine v zdravilu Slimcaps imajo lahko stimulativni učinek na osrednji živčni sistem in pri nekaterih ljudeh povzročijo povečano anksioznost ali vznemirjenost.
 • Težave s spanjem: Sestavine, ki vplivajo na živčni sistem, lahko tudi motijo ​​spanec, povzročajo nespečnost ali težave s spanjem.
 • Pospešen srčni utrip: Nekatere sestavine v kapsulah Slimcaps lahko delujejo stimulativno na srčno-žilni sistem in pri nekaterih občutljivih ljudeh povzročijo pospešen srčni utrip ali palpitacije.
 • Alergijske reakcije: V redkih primerih se lahko pri nekaterih ljudeh pojavi alergijska reakcija na sestavine kapsul Slimcaps. Te reakcije lahko vključujejo izpuščaj, srbenje, otekanje ali težave z dihanjem.

Učinki uporabe izdelka

Tukaj je seznam nekaterih možnih rezultatov, povezanih z uporabo kapsul za hujšanje Slimcaps. Upoštevajte, da se učinki lahko razlikujejo od osebe do osebe in so odvisni od več dejavnikov, kot so način življenja, prehrana in genetika:

 • Hujšanje : Kapsule Slimcaps vam lahko pomagajo pri izgubi telesne teže, tako da pomagajo zmanjšati telesno maščobo in nadzorujejo vaš apetit. Za doseganje optimalnih rezultatov pa je pomembno kombinirati jemanje kapsul z uravnoteženo prehrano in redno vadbo.
 • Izboljšan metabolizem: Sestavine, ki jih najdemo v Slimcaps, lahko pomagajo pospešiti vaš metabolizem, kar vašemu telesu omogoči učinkovitejše kurjenje kalorij. To lahko spodbuja večje izgorevanje maščob in večjo energijo.
 • Nadzor apetita: kapsule Slimcaps lahko pomagajo zmanjšati lakoto in nadzorovati vaš apetit, spodbujajo zmanjšan vnos kalorij in boljši nadzor nad obrokom.
 • Povečana energija: Nekatere sestavine v Slim caps lahko povečajo energijo, kar vam omogoča izvajanje vsakodnevnih dejavnosti in vaj z večjo vitalnostjo.
 • Izboljšanje razpoloženja: Nekatere sestavine v kapsulah Slimcaps, kot je 5-HTP, lahko izboljšajo vaše razpoloženje in pomagajo zmanjšati stres, povezan s procesom hujšanja.

Tukaj je nekaj ocen resničnih uporabnikov iz forumov in komentarjev 

“ Že nekaj časa sem se boril s prekomerno težo, kar bi lahko vplivalo na mojo predstavo na igrišču. Odločila sem se preizkusiti kapsule za hujšanje Slimcaps in z rezultati sem bila zelo zadovoljna. Po njihovi redni uporabi sem opazil opazno izgubo teže in splošno izboljšanje telesne sestave. Zdaj se počutim lažjega, gibčnejšega in opazil sem izboljšanje v svoji igri na igrišču. Kapsule Slimcaps so postale neprecenljiva podpora na moji fitnes poti in počutim se bolj samozavestno kot kdaj koli prej. Priporočam vsem, ki želite učinkovito doseči svoje cilje glede izgube teže. „

Tukaj je nekaj ocen resničnih uporabnikov iz forumov in komentarjev 

» Zaradi sedečega dela in intenzivnega življenjskega sloga sem imela vedno težave z nadzorovanjem svoje teže. Poskusil sem več rešitev, vendar brez zadovoljivih rezultatov. Nato sem odkrila kapsule za hujšanje Slimcaps in bila nad njihovim pozitivnim učinkom navdušena. Po nekaj tednih njihove uporabe sem opazil občutno izgubo teže in povečanje energije med dolgimi delovnimi dnevi. Tanke kape so postale nepogrešljiv dodatek k mojemu programu za uravnavanje telesne teže in so mi pomagale varno in učinkovito doseči moje cilje. Toplo jih priporočam vsem, ki iščejo pomoč pri hujšanju. „

Vložiť komentár