Site icon Spletna stran o prehranskih dopolnilih

Slimcaps, prevara? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Slimcaps

Slimcaps

Kapsule za hujšanje Slimcaps je novo prehransko dopolnilo, namenjeno podpori procesa hujšanja . Narejeni so iz izbranih sestavin, ki podpirajo izgorevanje maščob, pospešujejo presnovo in nadzorujejo apetit.

IzdelekSlimcaps
Farmacevtska oblikaKapsula
Resnične ocene9,95 od 10 zvezdic
Razpoložljivostja
PošiljkaDostavljalec

Kopenhagen, Danska, 3. maj 2022

Novo poročilo SZO o regionalni debelosti v Evropi 2022, ki ga je 3. maja objavil Regionalni urad SZO za Evropo, kaže, da sta stopnji prekomerne telesne teže in debelosti dosegli raven epidemije po vsej regiji in še naprej naraščata, pri čemer nobena od 53 držav članic v regiji ni zdaj na dobri poti, da doseže globalni cilj Svetovne zdravstvene organizacije glede nenalezljivih bolezni (NCD), da do leta 2025 zaustavi naraščanje debelosti.

Novi podatki o debelosti in prekomerni teži

Poročilo, objavljeno na tiskovni konferenci 3. maja in predstavljeno na Evropskem kongresu o debelosti, kaže, da ima v evropski regiji 59 % odraslih in skoraj 1 od 3 otrok (29 % fantov in 27 % deklet) prekomerno telesno težo. ali živite z debelostjo. Razširjenost debelosti pri odraslih v evropski regiji je višja kot v kateri koli drugi regiji Svetovne zdravstvene organizacije, razen v Ameriki. Prekomerna teža in debelost sta med glavnimi vzroki smrti in invalidnosti v evropski regiji, pri čemer zadnje ocene kažejo, da predstavljata več kot 1,2 milijona. smrtnih primerov letno, kar predstavlja več kot 13 % celotne umrljivosti v regiji. Na primer, debelost naj bi bila vzrok za najmanj 13 različnih vrst raka in je verjetno neposredno odgovorna za vsaj 200.000 novih primerov raka na leto v regiji, število pa naj bi se v prihodnjih letih še povečalo. Prekomerna telesna teža in debelost sta tudi glavna dejavnika tveganja za invalidnost, ki predstavljata 7 % vseh let, preživetih z invalidnostjo v regiji, in posledice pandemije Covid-19 so nesorazmerno prizadele ljudi s prekomerno telesno težo in debelostjo. Med pandemijo je prišlo do neugodnih sprememb v vzorcih porabe hrane in telesne dejavnosti, ki bodo v prihodnjih letih vplivale na zdravje prebivalstva in bodo zahtevala znatna prizadevanja, da bi jih odpravili.

Debelost v Evropi: še vedno trajajoča „epidemija“

Za obravnavo naraščajoče epidemije poročilo priporoča nabor ukrepov in političnih možnosti, ki jih lahko države članice preučijo za preprečevanje in boj proti debelosti v regiji, s poudarkom na boljši gradnji po pandemiji Covid-19. »Debelost ne pozna meja. V Evropi in Srednji Aziji nobena država ne bo dosegla globalnega cilja Svetovne zdravstvene organizacije za nenalezljive bolezni, da bi ustavila naraščanje debelosti,« je dejal dr. Hans Henri P. Kluge, regionalni direktor Svetovne zdravstvene organizacije za Evropo. »Države v naši regiji so izjemno raznolike, vendar se vsaka od njih do neke mere sooča z izzivi. Z ustvarjanjem bolj spodbudnega okolja, spodbujanjem naložb in inovacij v zdravju ter razvojem močnih in odpornih zdravstvenih sistemov lahko spremenimo smer debelosti v regiji.«

Kaj je Slimcaps in čemu je namenjen?

Kdaj se uporablja Slimcaps in kakšne so njegove terapevtske indikacije?

Slimcaps kapsule za hujšanje so izdelek, ki podpira hujšanje. Te kapsule vsebujejo kombinacijo naravnih sestavin, ki so bile oblikovane za pospešitev metabolizma, izgorevanje maščob in nadzor apetita. Namenjeni so uporabi kot dodatna podpora uravnoteženi prehrani in redni vadbi za učinkovito podporo hujšanju.

Indikacije za zdravljenje

Tukaj je seznam možnih koristi uporabe kapsul za hujšanje Slimcaps :

Kako deluje? Mehanizem delovanja

Slimcaps kapsule za hujšanje so oblikovane s kombinacijo specifičnih sestavin za podporo hujšanju. Te kapsule delujejo na več načinov za podporo procesu hujšanja:

Sestava Slimcaps – Aktivne sestavine

Tukaj je seznam sestavin, ki so prisotne v kapsulah za hujšanje Slimcaps in njihovi učinki:

Prednosti

Tukaj je seznam nekaterih možnih prednosti kapsul Burn Slim za hujšanje:

Informativni letak – Kako uporabljati Slimcaps?

Preden vzamete to zdravilo, natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke.

Način uporabe, odmerjanje

Za pravilno uporabo shujševalnih kapsul Slim-caps priporočamo, da upoštevate navodila na embalaži izdelka. Vendar pa je spodaj nekaj splošnih nasvetov za uporabo Slim-caps:

Kontraindikacije

Pred uporabo kapsul za hujšanje Slimcaps se zavedajte, da lahko obstajajo nekatere morebitne kontraindikacije ali opozorila, ki jih morate upoštevati. Spodaj je navedenih nekaj možnih scenarijev, v katerih je lahko uporaba kapsul Slimcaps kontraindicirana ali zahteva previdnost:

Stranski učinki

Uporaba kapsul za hujšanje Slimcaps lahko povzroči možne neželene učinke ali neželene reakcije. Spodaj je navedenih nekaj možnih neželenih učinkov, povezanih z uporabo kapsul Slimcaps:

Učinki uporabe izdelka

Tukaj je seznam nekaterih možnih rezultatov, povezanih z uporabo kapsul za hujšanje Slimcaps. Upoštevajte, da se učinki lahko razlikujejo od osebe do osebe in so odvisni od več dejavnikov, kot so način življenja, prehrana in genetika:

Tukaj je nekaj ocen resničnih uporabnikov iz forumov in komentarjev 

“ Že nekaj časa sem se boril s prekomerno težo, kar bi lahko vplivalo na mojo predstavo na igrišču. Odločila sem se preizkusiti kapsule za hujšanje Slimcaps in z rezultati sem bila zelo zadovoljna. Po njihovi redni uporabi sem opazil opazno izgubo teže in splošno izboljšanje telesne sestave. Zdaj se počutim lažjega, gibčnejšega in opazil sem izboljšanje v svoji igri na igrišču. Kapsule Slimcaps so postale neprecenljiva podpora na moji fitnes poti in počutim se bolj samozavestno kot kdaj koli prej. Priporočam vsem, ki želite učinkovito doseči svoje cilje glede izgube teže. „

» Zaradi sedečega dela in intenzivnega življenjskega sloga sem imela vedno težave z nadzorovanjem svoje teže. Poskusil sem več rešitev, vendar brez zadovoljivih rezultatov. Nato sem odkrila kapsule za hujšanje Slimcaps in bila nad njihovim pozitivnim učinkom navdušena. Po nekaj tednih njihove uporabe sem opazil občutno izgubo teže in povečanje energije med dolgimi delovnimi dnevi. Tanke kape so postale nepogrešljiv dodatek k mojemu programu za uravnavanje telesne teže in so mi pomagale varno in učinkovito doseči moje cilje. Toplo jih priporočam vsem, ki iščejo pomoč pri hujšanju. „

Exit mobile version