Ketotea – Ali deluje? Negativne ocene, forum, lekarna, cena, kje kupit

Ketotea je organsko prehransko dopolnilo, ki naravno prispeva k hujšanju.  Redna uporaba zeliščnega čaja eksponentno poveča raven hormonov, ki prispevajo k izgorevanju maščob in jih pretvarjajo v energijo. Poglejmo, kakšne so njegove lastnosti, prednosti, mnenja tistih, ki so ga preizkusili, cena in kje ga kupiti.

Čaj KetoTea je edini naravni dodatek, ki lahko vodi do hitre izgube teže, učinki pa so vidni že po prvih dveh tednih zdravljenja. V 2 mesecih lahko iglo zniža za 12 kg. Takšne rezultate lahko dosežemo s kombinacijo dveh elementov: izločanje toksinov in razgradnja maščob.

V tem času se začnejo razgrajevati tudi globoke maščobne obloge, raven alkalnosti se stabilizira in sestava krvi izboljša. Izguba teže ni takojšnja, ampak počasna, nazaj k dobremu splošnemu zdravju. S Keto čajem jeste in shujšate brez jo-jo učinka .

Preverite: Apolloss

Keto dieta

Prepričan sem, da ste do zdaj že slišali ali brali o ketogeni dieti ali keto  dieti  , saj je Kim Kardashian  med drugim   uspela razširiti virus z izgubo teže več in nič manj kot  25 kilogramov  . In seveda se veliko prodaja, a ta hrana ni tako preprosta in ni enaka za vse.

Ketogena dieta je postala ena najbolj iskanih diet na spletu in zato se je tako zanimivo ustaviti in pisati o njej. Ugotovili boste, da je  keto-keto-ketogena  in zdi se kot nova stvar, a resnica je, da je ta dieta že stara. Že leta 1921 je Russell M. Wilder skoval formulo pod tem imenom in jo uporabljal za zdravljenje  epilepsije .

Ketotea

Ketogena dieta ima učinek, podoben tistemu, ki se zgodi pri postu  :  drastično zmanjšanje vnosa ogljikovih hidratov in kalorij, kar telo spravi v  ketozo  ,  maščobe pa se uporabljajo kot vir energije  .

Ko vstopimo v ketozo,  se tvorijo ketonska telesa  , predvsem β-hidroksibutirat, acetoacetat in aceton. Ta ketonska telesa bodo telesu zagotovila potreben bencin (iz  maščobnih kislin  ) kot alternativni substrat za  glukozo  . Zato se ketogenim dietam pripisujejo  naslednje prednosti  , ki jih še raziskujejo:

Prednosti ketogene diete

  • Koristi za presnovo srca in ožilja ter ogljikovih hidratov, saj spodbujajo rahlo aterogen profil lipidov.
  • Manjša inzulinska rezistenca. Maščobe so glavni vir energije. To preprečuje insulinsko rezistenco s spodbujanjem sinteze glikogena, izboljša glikemični profil in raven hemoglobina A v plazmi.
  • Predlagano je bilo tudi, da imajo lahko te diete učinke proti raku.
  • Ima nasičen učinek, ki lahko spodbuja spoštovanje shujševalnih diet. Eden najučinkovitejših zaviralcev apetita je holecistokinin, hormon, ki ga stimulira vnos beljakovin in maščob.

Kako deluje prehransko dopolnilo KetoTea?

Posebnost Keto čaja je njegova sposobnost izgorevanja maščob in razstrupljanja telesa. Vse to so omogočile znanstvene raziskave, ki so analizirale 2000 živil.

Iz pridobljenih podatkov je bila razvita formula, ki lahko obnovi človeški bioritem. Vse to je mogoče zaradi mikrohranil v čaju, ki poleg nadzora lakote čistijo telo, organske kisline pa pospešujejo izgorevanje maščob.

Prednosti KetoTea:

Keto čaj vam omogoča hujšanje z izločanjem toksinov in maščobnih oblog, ne da bi ogrozili vašo mišično maso. Njegove prednosti so:

izboljšan prebavni proces

pospešitev metabolizma tudi v mirovanju

pospeševanje izgorevanja maščob

zniževanje ravni sladkorja in holesterola v krvi

zmanjšan apetit.

Ketotea

Kako jemati dodatek Keto čaj?

Če želite kar najbolje izkoristiti dodatek, natančno upoštevajte navodila za uporabo. V prvem tednu zdravljenja se bo telo znebilo toksinov. V drugem tednu se bodo globoke maščobne obloge začele razgrajevati. Glavni koraki za pripravo čaja so naslednji:

žlico prahu dajte v 200 ml vrele vode in pustite stati 20 minut

filter zeliščni čaj

popijte skodelico pred vsakim glavnim obrokom

če telovadite ali hodite v telovadnico, popijte skodelico pred vadbo.

Rezultati KetoTEa!

Keto čaj bo za razliko od drugih podobnih izdelkov na trgu izgubil 12 kg v samo 45 dneh. Učinek je progresiven in daljši kot je čas zdravljenja, vidnejši so rezultati. V prvih 7 dneh se lahko telo očisti toksinov. Črevesje se začne čistiti, zmanjšajo se primeri napenjanja, teže v trebuhu in zaprtja.

Po 15 dneh rednega uživanja dodatka začne telo najti pravo ravnovesje, začne učinkovito delovati s pospeševanjem metabolizma: v tej fazi se apetit zmanjša. Od dvajsetega dne z rednim pitjem čaja začne telo hitro kuriti maščobe. Prebava se izboljša, bolj si energičen.

Po 1 mesecu se funkcionalnost telesa stabilizira. Veliko ljudi doseže to točko z 10 kg manj teže. To je najbolj kritična faza, saj je potrebno ohraniti dosežen rezultat, brez kakršnih koli nepravilnosti v prehrani, ki bi lahko povzročile jo-jo učinek, hkrati pa dodatno upočasnile presnovo.

Ali ima Keto TEa kontraindikacije in stranske učinke?

Keto čaj je naravni dodatek, ki ne predstavlja nobenega tveganja za zdravje in nima kontraindikacij, če imate kakršno koli patologijo, je vedno bolje, da se posvetujete s svojim družinskim zdravnikom. Keto čaj ni priporočljiv.

Priporočilo je stalno spremljanje zdravljenja, da bi dosegli želene rezultate, ne da bi pri tem izgubili dosežene rezultate. Prehransko dopolnilo samo po sebi ne dela čudežev in ga ne bi smeli obravnavati kot nadomestek obroka, zato je treba spremeniti življenjski slog z bolj zdravim prehranjevanjem za mizo in stalno telesno aktivnostjo.

Ketotea

Kje ga kupiti in cena:

KetoTea je 100 % naraven dodatek , ki se prodaja samo neposredno na uradni spletni strani. Na ta način želi proizvajalec zaščititi svoje kupce in jim dati gotovost, da bodo kupili originalni čaj, ne trivialnih imitacij. Informacije lahko iščete na Amazonu ali kateri koli spletni trgovini, vendar nikoli ne boste našli enake kombinacije sestavin, ker je edinstvena.

Za naročilo morate izpolniti obrazec na domači strani ter vpisati svoje ime in telefonsko številko. V nekaj dneh vas bo uslužbenec klicnega centra poklical nazaj, da potrdi vaše naročilo in posreduje vse podatke o pošiljanju, kot je vaš naslov za pošiljanje.

Čaj KetoTea se zaradi trenutne ponudbe trenutno prodaja po res ugodni ceni. Pravzaprav lahko domov odnesete paket dodatkov za -50 % nižjo redno ceno. Izkoristite priložnost zdaj, saj ponudba velja do razprodaje zalog.

Vložiť komentár