TurboShaper, goljufije? Negativni komentarji, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

TurboShaper je  inovativen izdelek,  ustvarjen posebej za ljudi, ki želijo shujšati v najkrajšem možnem času.

Na voljo je v obliki  samolepilnih obližev  , ki jih prilepimo na kožo, njihova uporaba pa mora biti nujno povezana z zdravim načinom življenja in uravnoteženo prehrano.

Poleg tega bi bila potrebna tudi  lahka telesna aktivnost   in dober spanec . Samo z upoštevanjem teh majhnih nasvetov in s pomočjo TurboShaperja bo teža začela izgubljati!

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kaj je debelost?

Zdravniki debelost opredeljujejo     kot kronično (dolgotrajno) bolezen, ki se pojavi, ko imate prekomerno telesno maščobo, ki ogroža vaše zdravje. 

To je zapleteno stanje in vključuje veliko več kot številko na lestvici. Odvečni kilogrami negativno vplivajo na delovanje telesa. Te spremembe vplivajo na skoraj vse sisteme v telesu. Prispevajo k boleznim, kot so bolezni srca, diabetes in rak. 

Debelost je vse večji problem v mnogih delih sveta. Po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije vsako leto zaradi debelosti ali prekomerne teže umre več kot 4 milijone ljudi.

turboshaper

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Simptomi debelosti

Zdravniki tradicionalno uporabljajo indeks telesne mase (ITM) kot orodje za ugotavljanje, ali ima oseba prekomerno telesno težo ali debelost. BMI je   izračun  , ki primerja vašo   težo  z vašo višino. ITM 30 ali več sodi v kategorijo debelosti. Če je vaš ITM med 25 in 29,9, je vaša teža razvrščena kot   prekomerna telesna teža   , vendar ne debelost. 

Merjenje pasu je še en način za preverjanje tveganja zdravstvenih težav, povezanih s telesno težo. Obseg pasu nad 40 palcev (102 centimetra) pri moških ali 35 palcev (88 centimetrov) pri ženskah se šteje za visok.

Nekateri vsakodnevni simptomi debelosti, ki jih morda imate, vključujejo:

 • utrujenost
 • Bolečine v sklepih
 • Smrčanje
 • Enostavno brez sape
 • Težko je opravljati telesno aktivnost.

Vrste debelosti

Zdravniki delijo debelost v tri razrede:

Razred I:  V to kategorijo spadate, če je vaš BMI med 30 in 35.

Razred II:  Ljudje v tej kategoriji imajo BMI med 35 in 40.

Razred III:  V tej kategoriji je vaš BMI 40 ali več.

Morbidna debelost

Morda ste že slišali izraz “morbidna debelost” za debelost, ki je lahko resna grožnja za vaše zdravje. Zgodovinsko gledano so zdravniki uporabljali besedno zvezo za opis tega, kar zdaj imenujejo debelost razreda III. 

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Vzroki za debelost

Veliko dejavnikov prispeva k debelosti, vključno z geni, prehranjevalnimi vzorci in količino dejavnosti. Svojo vlogo igrajo tudi hormoni in čustva. Nekatere bolezni in določena zdravila lahko povzročijo tudi povečanje telesne mase.

Druge stvari, ki so lahko pomembne, vključujejo:

 • Življenje na območjih, kjer zdrava hrana in varna mesta za vadbo niso na voljo
 • Delo, ki zahteva dolgo sedenje 
 • Kulturne in družinske preference za določeno hrano
 • Oglaševanje in trženje, zaradi katerih je visokokalorična hrana bolj privlačna.

Dejavniki tveganja za debelost

Verjetnost, da ste debeli, je večja, če so prizadeti drugi člani vaše družine. Strokovnjaki menijo, da geni vplivajo na presnovo, apetit in količino naložene maščobe. Tudi ljudje okoli vas vplivajo na vašo prehrano in vzorce vadbe.

Drugi dejavniki tveganja za debelost vključujejo:

 • starost. Vaš metabolizem (hitrost, s katero vaše telo kuri kalorije) se s staranjem pogosto upočasni. Lahko postanete tudi manj fizično aktivni. Menopavza lahko poveča tudi dovzetnost za povečanje telesne mase.
 • Izguba spanja. Redno spanje, ki traja manj kot 7 ur na noč, povzroči hormonske spremembe, ki lahko povečajo apetit in povzročijo prenajedanje.    
 • Nosečnost. Med nosečnostjo je enostavno pridobiti težo, po porodu pa jo je težko izgubiti.    
 • stres. Ljudje ponavadi hrepenijo po visokokalorični hrani, ko so   pod stresom. 
 • Nekatere bolezni in zdravila. Stanja, ki lahko povzročijo povečanje telesne mase, vključujejo Cushingov sindrom, sindrom Prader-Willi in policističnih jajčnikov. K temu lahko prispevajo tudi invalidnost in stanja, ki ovirajo mobilnost, kot je artritis. Zdravila, povezana s povečanjem telesne mase, vključujejo nekatere antidepresive, antipsihotike, antikonvulzive, zaviralce beta in steroide.  

Epidemiologija debelosti

Debelost je zelo pogosta. Več kot 40 % odraslih v ZDA velja za debelih, prav tako skoraj 20 % otrok. 

Med odraslimi v ZDA so stopnje debelosti glede na raso/etnično pripadnost naslednje:

 • črna 50%
 • Ameriški Indijanci/Aljaski domorodci 48 %
 • Španci 46 %
 • bela 41%
 • azijski 16 %

 Za otroke so cene:

 • Španci 26 %
 • črna 25%
 • bela 17%
 • azijski 9 %.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

turboshaper

Kaj je TurboShaper

TurboShaper je vrsta dodatka, ki ima  popolnoma drugačen način uporabe kot običajno  . Ne jemlje se peroralno, ampak je  lepilni obliž  , ki  ob stiku s kožo počasi sprosti vse svoje lastnosti  .

Vsak obliž  deluje največ  dvanajst ur po namestitvi, nato pa ga je treba zamenjati.

Vizualno so obliži sestavljeni iz lepljive strani, ki popolnoma ne poškoduje kože in je izjemno udobna, saj ima precejšnjo debelino. Pravzaprav obstajajo  štiri plasti materiala  , zaradi katerih je izdelek močan in ujamejo hranila v notranjosti ter preprečijo, da bi se razpršila.

Ko obliž odstranimo in dvanajst ur uživamo v njegovih   učinkih  naslednji  dan na kožo nalepimo drugega.

Če vam s pravilno prehrano ni uspelo shujšati in imate občutek, da vam je spodletelo, ne obupajte: zahvaljujoč obližem TurboShaper prvi rezultati ne bodo vidni še dolgo. Po enem tednu  od prvih nanosov  boste lahko opazili izboljšanje: trebuh se bo spustil, centimetri celega telesa se bodo zmanjšali in imeli boste veliko več energije!

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Glavne sestavine

TurboShaper obliži so narejeni iz  popolnoma naravnih sestavin  , zato so idealni za uporabo pri ljudeh vseh starosti. So popolnoma nestrupeni za telo, varni in  brez stranskih učinkov  .

Pred uporabo prvega obliža pa se je vredno   seznaniti  sestavinami  , ki jih vsebuje, da preprečimo morebitno alergijsko reakcijo.

Ni priporočljivo uporabljati  pri nosečnicah  in doječih  ženskah  . Po drugi strani pa morajo ljudje s posebnimi stanji, ki prizadenejo glavne organe, kot so črevesje, jetra in ledvice, pred uporabo obližev poiskati zdravniško pomoč.

Ti lepilni trakovi  ob nanosu na kožo ne povzročajo nelagodja ali pekočih občutkov  . So popolnoma zračne in nevidne pod oblačili.

Tu so  glavne sestavine  , ki jih vsebujejo:

 • fukoidin , prisoten predvsem v sluzi, alga, ki je  v  kozmetiki in medicini poznana zaradi svojih blagodejnih učinkov na telo. Ta snov je znana po tem, da pomaga telesnim maščobnim tkivom, da se znebijo odvečne maščobe, prav tako preprečuje otekanje in stagnacijo limfe;
 • ginko  biloba  , še ena pomembna sestavina, ki svoj uspeh dolguje svoji odlični sposobnosti v boju proti celulitu. Ima močne drenažne lastnosti in spodbuja krvni obtok. Ravno zaradi teh razlogov je eden najbolj razširjenih principov na področju prehranskih dopolnil za hujšanje;
 • izvleček kostanja  , ki že ob prvi uporabi daje telesu veliko dozo energije, pospešuje presnovne procese. Ta element je temeljnega pomena, saj lahko človeka spodbudi k večji aktivnosti in s tem k večji nagnjenosti k telesni dejavnosti;
 • izvleček pomarančnega olja  , ki ga uporabljajo tudi nosečnice v boju proti strijam. Kožo naredi zelo elastično in bolj napeto, da prepreči poškodbe povrhnjice v primeru velike izgube teže.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kako uporabiti? TurboShaper in njegove prednosti

Za pravilno namestitev obližev TurboShaper je treba upoštevati nekaj preprostih smernic  Le pravilna izvedba teh majhnih korakov bo omogočila pravilno uživanje prednosti izdelka.

Najprej  očistite mesto, kamor želite prilepiti obliž  , in ga ne pozabite  temeljito posušiti  . V nasprotnem primeru obstaja nevarnost, da se lepilni trak ne bo dobro prilepil.

Ko z obliža odstranite zaščitno folijo,  jo nanesite na kožo  in prilepite, da ne preide pod njeno površino.

Po nanosu lahko ostane na koži  približno 12 ur  , nato pa ga je treba odstraniti. Naslednji dan bo uporabljen nov in tako naprej v celotnem procesu hujšanja, ki običajno traja  štiri tedne  .

Upoštevajte, da je treba popravek vedno postaviti v isti časovni okvir, da zagotovite, da bodo njegova pravila pravilno krožila. Upoštevajte, da gre za  naraven  in  varen izdelek  , katerega nanos je hiter in popolnoma neboleč.

Že v prvih tednih so rezultati dovolj vidni, da lahko shujšate do pet kilogramov. Poleg  izgube teže  lahko uživate v številnih drugih prednostih, vključno z:

 • bistveno izboljša prekrvavitev, zaradi česar  bodo vaše noge postale lažje  ;
 • zmanjšanje celulita in  zmanjšanje zastajanja vode  ;
 • energijsko polnjenje  in povečanje presnovnih funkcij;
 • hitro izločanje odpadkov in toksinov  , ki so škodljivi za telo;
 • zmanjšanje živčne lakote;
 • odprava slabih navad  , kot je dremež čez dan.
 • preverite: DayBurner, Beslimmer.
turboshaper

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Ocene in komentarji strank TurboShaper

Tisti, ki so preizkusili TurboShaper trdijo, da so prve spremembe začeli čutiti že po prvih  nanosih  , kar se je pokazalo tudi s preprosto spremembo navad: niste več želeli preveč kaloričnega kosila, čutili ste več energije in prišli ste do konca. dan brez občutka lakote.

Vse  ocene  in  pričevanja  je mogoče prebrati na internetu  na  različnih forumih, posvečenih tej temi, in vsebujejo zgodbe ljudi, ki imajo dolga leta težave s hujšanjem.

Mnogi med njimi trdijo, da so z obliži TurboShaper dosegli neverjetne rezultate v kratkem času ,  ne da bi morali slediti zelo restriktivnim dietam  ali zelo dolgim ​​treningom.

Tisti, ki so lepilne obliže preizkusili, pravijo, da bi to storili še stokrat, glede na to, da se je kakovost življenja bistveno izboljšala in povrnila veliko samozavesti  .

Cena in kje kupiti

Za tiste, ki imate nekaj kilogramov preveč in nimate veliko denarja, je  TurboShaper odlična rešitev.  Izdelek je mogoče kupiti samo na  uradni spletni strani  in ga ni mogoče najti v fizičnih trgovinah ali na drugih spletnih mestih.

Izvedba naročila je res enostavna, kos ji bodo kos tudi ljudje, ki imajo težave z uporabo elektronskih naprav. Ko obiščete uradno spletno stran in imate vse potrebne informacije o izdelku, se pomaknite navzdol po strani in poiščite obrazec  za izpolnitev  .

V slednjem  morajo biti vpisani vsi osebni podatki kupca  , kot so ime, priimek, naslov za dostavo, telefonska številka in e-poštni naslov.

Nato lahko nadaljujete z vnosom izbranega načina plačila, pri čemer upoštevajte, da so sprejeti vsi najbolj priljubljeni načini plačila, poleg tega pa imate možnost izbrati plačilo  po povzetju  .

Podatki so popolnoma varni in upoštevani so vsi zakoni o zasebnosti, slednjih načeloma  ne bomo posredovali tretjim osebam  , ki bi lahko zamašile poštni predal z neželeno pošto in še kaj.

Po posegu ostane le še  udobno čakanje  na TurboShaper obliže !

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Vložiť komentár