Fortolex, deluje? Negativne ocene, forum, lekarna, cena, kje kupiti

Fortolex – Nastanek degeneracij, imenovanih bunioni , lahko prizadene vsakega izmed nas, ne glede na starost. V večini primerov je težava posledica uporabe neustrezne obutve ali nepravilne razporeditve telesne teže. Najpogosteje pa je razlog nagnjenost k dedovanju tega stanja – torej težava nastane spontano.

V večini teh primerov je mogoče bunione odstraniti le z invazivnim kirurškim posegom. Odkar je Fortolex prišel na trg , pa je lahko neboleč in enako učinkovit.

Kaj je hallux valgus?

Kaj je  hallux valgus  ? Hallux valgus je najpogostejša deformacija sprednjega dela stopala in prstov. Hallux valgus prizadene 23 % ljudi, starih od 18 do 65 let, in več kot 35 % ljudi, starejših od 65 let. Zaradi opazne oblike ga imenujemo tudi nodus ali ganglion.

Tukaj se nožni palec premakne čez črto in kaže na zunanji rob stopala. Pri hallux valgusu se pogosto boleča in vneta, otekla metatarzalna glavica v metatarzofalangealnem sklepu pogosto izboči in pritiska na čevelj.

Pri deformaciji hallux valgus palec – skoraj vedno v kombinaciji s ploskim stopalom – najprej odstopi proti zunanjemu robu stopala. Pri hallux valgusu torej tetiva palca na nogi ne poteka več vzporedno s palcem na nogi in ni ravna v metatarzofalangealnem sklepu: namesto tega se razvije odstopanje od normalne poravnave palca na nogi.

To povzroči naraščajočo in običajno bolečo, vnetno štrlino v metatarzofalangealnem sklepu: to je štrleča kroglica prsta na nogi, ki vedno spremlja hallux valgus.

Glej tudi: Keramin .

Fortolex

Kakšne so vrste bunionov?

Najpogostejši so bunions na nožnem palcu. Druge vrste vključujejo:

  • Prirojeni hallux valgus:  nekateri dojenčki se rodijo z bunioni.
  • Juvenilni ali juvenilni hallux valgus:  najstniki in najstniki med 10. in 15. letom starosti lahko razvijejo bunione.
  • Krojaški gleženj:  Ta čuk se imenuje tudi bunioneta in se oblikuje na zunanji podlagi mezinca na nogi.

Kaj povzroča bunione?

Pritisk zaradi načina hoje (mehanika stopala) ali oblike stopala (zgradba stopala) povzroči, da se nožni palec ukrivi proti drugemu prstu. Bunioni se sčasoma pojavijo postopoma. Dolgotrajno stanje in nošenje neprilegajočih se ozkih čevljev lahko poslabšata bolečino v čukljih, vendar ne povzročata težav.

Kateri so dejavniki tveganja za bunions?

Bolj verjetno je, da boste imeli bulo, če imate:

  • Družinska anamneza bunkij zaradi podedovanih težav s strukturo stopal, kot so  ploska stopala  .
  • Poškodbe stopala.
  • Vnetne bolezni, kot je  revmatoidni artritis  .

Kaj je Fortolex?

Fortolex je krema, ki preprečuje degeneracijo sklepa stopala, splošno znano kot haluks . 

Krema je čedalje bolj cenjena, saj je alternativa bolečim in zahtevajo kasnejšo rehabilitacijo po operativnih posegih. Zahvaljujoč redni uporabi je mogoče na naraven način vzpostaviti pravilen položaj stopala.

Trenutno je Fortolex eden izmed najbolj priljubljenih korektorjev bunionov na trgu. Njegovo učinkovitost dokazujejo številna priporočila strokovnjakov, ki se ukvarjajo z disfunkcijo nog in stopal.

Komu je namenjen Fortolex?

Fortolex je namenjen ljudem, ki imajo težave z udobnim gibanjem in opažajo napredujoče spremembe v videzu stopal. V primeru bunionov je to nastanek vidne, rdeče otekline na strani stopala.

Gre za degeneracijo sklepov, ki nastanejo zaradi zdrsa prstov, ki se nahajajo v prečnem stopalnem loku. Največji nožni prst se postopoma deformira, nato pa nastane vidna bulica, ki se lahko sčasoma poveča, je preobčutljiv in dovzeten za kakršne koli odrgnine. Opisano stanje je bursitis.

Fortolex

V čem je skrivnost učinkovitosti Fortolex ?

Pri izdelavi korekcijskega aparata Fortolex so bili upoštevani vzroki sprememb v stopalnem sistemu in vnetja. Zahvaljujoč podrobni analizi je bila razvita inovativna tehnologija, ki vam omogoča naravno reprodukcijo pravilnega položaja stopala.

Z redno uporabo korektorja se zaradi izboljšane cirkulacije na mestu degeneracije znatno zmanjša vnetje in znatno zmanjša oteklina. Sčasoma se težava umiri in vzpostavi se normalno gibanje stopala.

Ta proces je mogoč zaradi uporabe inovativnih tehnologij in uporabe pravilno izbranih materialov, iz katerih je bila ustvarjena korekcijska naprava Fortolex . Celota se popolnoma ujema z gibi stopala, ne da bi med uporabo povzročala nelagodje. Zahvaljujoč Fortolexu se telesna teža enakomerno porazdeli in degenerativno področje postopoma posvetli. Nato se težava zmanjšuje, dokler težava ni popolnoma odpravljena.

Poleg tega se med postopkom ustrezno okrepijo mišice stopala. To zmanjša ponovni pojav vnetja. Za razliko od operacije se med tem postopkom aktivirajo mišice, ki so bile prej v mirovanju.

Znanstveno je dokazano, da zdravljenje s Fortolex prinaša boljše rezultate kot boleč kirurški poseg.

Katere sestavine vsebuje Fortolex?

Fortolex ima 100% naravno in patentirano sestavo. Skrivnost recepture kreme so zgradili dokazani strokovnjaki na področju zeliščarstva in zdravljenja bolezni sklepov. Spodaj najdete seznam nekaterih najpomembnejših sestavin, ki so bile vključene v končno različico celovitega ukrepa.

Sestavine zdravila Fortolex so:

  • Ginkgo Biloba  – njegove protivnetne lastnosti obnavljajo optimalno zdravje sklepov in kosti;
  • Kostanj  – ta sestavina poveča gibljivost, ker krepi hrustanec;
  • Mentol  – ta sestavina odpravlja bolečine in lajša togost in otekanje sklepov;
  • Kofein  – podpira vzdržljivost in fizično vzdržljivost s krepitvijo učinkov drugih vsebovanih snovi.
Fortolex

Je uporaba Fortolex res učinkovita?

Učinkovitost korektivnega aparata Fortolex dokazujejo številna priporočila strokovnjakov in ljudi, ki so se zdravili. Pri vsakem od njih se je težava z bunioni zmanjšala in se po koncu zdravljenja ni več manifestirala.

Profilaktična uporaba naprave je priporočljiva tudi za ljudi, ki jim grozi ta degeneracija. Odstranjevanje izboklin s Fortolexom je učinkovito, vendar zahteva čas in potrpljenje. V zameno pa so učinki veliko bolj zadovoljivi kot v primeru operacije, ki zahteva dolgotrajno rehabilitacijo in večkratno menjavo oblog.

Poleg tega je nošenje korekcijskega pripomočka izjemno enostavno in neopazno med vsakodnevnimi aktivnostmi in tudi med telesno aktivnostjo. Inovativna tehnologija zagotavlja udobje ves dan in noč, brez tveganja zapletov.

Poleg tega lahko čas zdravljenja prilagodimo individualnim potrebam s prilagoditvijo položaja korekcijske naprave. Ko bo Fortolex prišel na trg, odprava bunkic ne pomeni nujno opustitve svobode gibanja in je lahko na voljo vsem.

Ali je vredno poskusiti Fortolex ?

Je idealna rešitev za ljudi, ki se bojijo invazivnega odstranjevanja vnetja in zato nimajo težav z naraščajočo bolečino. Trenutno je kirurški poseg zadnja možnost. Vsi, ki se spopadate s težavo bunkic, naj se odločite za korektor Fortolex , ki vam bo zagotovo olajšal in preprečil ponovitev težave.

Vložiť komentár