Slimella FIT, goljufije? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Slimella FIT kapsule za hujšanje so izdelek na osnovi naravnih sestavin, ki je namenjen varnemu in učinkovitemu hujšanju. Te kapsule delujejo tako, da spodbujajo metabolizem in zmanjšujejo apetit ter tako spodbujajo hujšanje.

Kaj je debelost

Debelost  je kompleksna medicinska bolezen in ne izbira življenjskega sloga. Kaj torej povzroča debelost? Debelost nastane zaradi kopičenja maščobnih celic (adipoza), kar na koncu povzroči disfunkcijo maščobnih celic in ima za posledico negativne učinke po celem telesu zaradi odvečne telesne maščobe. Povečano skladiščenje telesne maščobe je posledica energetskega neravnovesja, ki ga povzroči poraba več kalorij (energije), kot jih telo porabi za delovanje (tj. presnovo ali vadbo). Poleg tega obstajajo številni dejavniki, ki prispevajo k razvoju debelosti.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<<

Slimella FIT

Kaj povzroča debelost?

 • Genetika:  Pri preučevanju enojajčnih dvojčkov smo ugotovili, da se stopnja dedovanja visokega  indeksa telesne mase  (ITM) giblje od 40 % do 70 %. Obstaja 300 različnih  genov  2   , povezanih z debelostjo. Doslej je 11 genetskih nepravilnosti, ki neposredno povzročajo debelost.
 • Prehrana:  Vse več dokazov kaže, da niso vse kalorije enake. Nekatera živila, kot so rafinirani ogljikovi hidrati in nezdrave nasičene maščobe, bolj prispevajo k debelosti.
 • Hormoni:  pri debelosti so vpletene nenormalnosti v več bioloških poteh. Inzulinska rezistenca  , zaradi katere telo sladkorja ne predeluje pravilno, je močno povezana z debelostjo.
 • Okužba:  Adenovirus 36  , virus, ki povzroča prehlad, je povezan z debelostjo.
 • Zdravila:  več  zdravil na recept  je povezanih s povečanjem telesne mase.
 • Povezane bolezni: zdravstvena  stanja, kot so  sindrom policističnih jajčnikov  ,  depresija  in  Cushingov sindrom  , so povezana z debelostjo.
 • Okolje:  družina, kultura in celo  kraj bivanja  lahko pomembno vplivajo na razvoj visokega BMI.
 • Spanje:  zadosten spanec je bistvenega pomena za uravnavanje telesne teže. Moten spanec in spanje manj kot 7 ur ali več kot 9 ur lahko povzročita debelost.
 • Preverite: Delislim , Beslimmer .

Čeprav je vzrok za debelost večplasten, obstaja upanje. Specialist za zdravljenje debelosti vam lahko pomaga razviti celovit medicinski načrt zdravljenja debelosti. Preiščite  imenik zdravnikov Združenja za zdravljenje debelosti in poiščite specialista za medicino debelosti na vašem območju.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<<

Simptomi in simptomi

Posebnih simptomov prekomerne telesne teže in debelosti ni. Znaki prekomerne telesne teže in debelosti vključujejo visok indeks telesne mase (ITM), ki se izračuna na podlagi vaše višine in teže. Če želite ugotoviti svoj BMI, pomnožite svojo težo v funtih s 704,5. Nato rezultat delite s svojo višino v palcih in ta rezultat še drugič delite s svojo višino v palcih. Drug simptom debelosti je nezdrava porazdelitev maščobe, ki jo lahko ocenimo z merjenjem obsega pasu.

Vendar je treba opozoriti, da BMI ocenjuje telesno maščobo. Ne meri neposredno telesne maščobe. Posledično imajo lahko nekateri mišičasti posamezniki, kot so športniki, ITM v območju prekomerne telesne teže, čeprav nimajo odvečne telesne maščobe.

 • Indeks telesne mase (ITM)  se uporablja za ugotavljanje, ali ste prenizki, zdravi, prekomerno težki ali debeli. Če je vaš ITM:
  • Manj kot 18,5 – obseg premajhne teže
  • Nad 18,5 in manj kot 25 – zdrav razpon teže
  • Nad 25,0 in manj kot 30 – območje prekomerne teže
  • Nad 30,0 – razpon debelosti
 • Nezdrava porazdelitev maščobe  se pojavi, ko ima oseba preveč telesne maščobe, zlasti velike količine maščobe na trebuhu, kar povzroči povečanje telesne mase okoli pasu. Če imate prekomerno telesno težo predvsem okoli pasu (v obliki jabolka), obstaja večja verjetnost, da se bodo pojavile zdravstvene težave, kot če imate prekomerno telesno težo okoli bokov (v obliki hruške).

Tabela BMI

BMIKategorija
Manj kot 18,5Premajhna teža
18,5 do 25zdravo
25 do 30Prekomerna teža
Več kot 30Debel

Kaj je Slimella FIT in za kaj se uporablja?

Slimella FIT kapsule so prehransko dopolnilo, namenjeno podpori hujšanja na naraven način. Kapsule, sestavljene iz izbranih sestavin, delujejo na metabolizem tako, da ga pospešijo in nadzorujejo apetit ter tako pomagajo pri izgorevanju odvečne telesne maščobe in doseganju želene telesne teže. SlimellaFIT je zaveznik tistih, ki želijo shujšati na zdrav in učinkovit način, v kombinaciji z uravnoteženo prehrano in aktivnim življenjskim slogom.

Terapevtske indikacije

Kapsule Slimella FIT priporočamo v naslednjih primerih:

 • Za tiste, ki želijo zdravo in učinkovito shujšati, a težko nadzorujejo svoj apetit in omejujejo količino zaužite hrane.
 • Za pospešitev metabolizma in spodbujanje izgorevanja maščob ter tako podpira proces hujšanja.
 • Za ljudi, ki želijo med shujševalnim programom hitreje doseči vidne rezultate, tako da svoja prizadevanja podprejo s posebej razvitim prehranskim dopolnilom.
 • Za nadzor živčne lakote in nenadnih napadov lakote, ki pomaga ohranjati uravnoteženo in nadzorovano prehrano.
 • Za dodatno podporo pri nadzoru telesne teže s kombinacijo jemanja kapsul Slimella FIT z zdravo prehrano in redno telesno vadbo.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<<

Slimella FIT

Kako deluje?

 1. Pospeševanje metabolizma: Sestavine v kapsulah Slimella FIT pomagajo pospešiti metabolizem, kar pomeni, da telo učinkoviteje kuri kalorije. To lahko spodbuja izgubo teže, tudi ko ste v mirovanju.
 2. Nadzor apetita: Kapsule SlimellaFIT vsebujejo sestavine, ki lahko pomagajo zmanjšati apetit in nadzorovati lakoto. To vam lahko pomaga omejiti vnos hrane in se izogniti prenajedanju.
 3. Kurijo maščobe: posebne sestavine v kapsulah Slimella FIT lahko spodbudijo izgorevanje maščob v telesu. To pomeni, da telo uporablja shranjeno maščobo kot vir energije, kar pomaga zmanjšati odvečno telesno maščobo.
 4. Povečanje energije: Kapsule Slimella FIT lahko zagotovijo povečanje energije, ki lahko podpira redni program vadbe. Telesna aktivnost je bistvenega pomena za hujšanje, kapsule Slimella FIT pa lahko pomagajo zagotoviti zadostno količino energije za učinkovit trening.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<<

Sestava Slimella FIT – Aktivne sestavine

Tukaj je seznam sestavin Slimella FIT in relativni učinek vsake sestavine:

 • Izvleček belega fižola: Zavira absorpcijo hitrih ogljikovih hidratov in njihovo pretvorbo v maščobo, spodbuja prebiotične učinke in normalizira črevesno mikrofloro.
 • Izvleček ingverja: izboljša prebavo, pomaga zmanjšati nelagodje v prebavilih in spodbuja redno odvajanje blata.
 • Izvleček ginsenga: pospešuje metabolizem, pomaga telesu učinkoviteje kuriti kalorije in spodbuja hujšanje.
 • Korenina komarčka: izboljša prebavo, lajša težave, kot sta vetrovi in ​​napenjanje. Spodbuja tudi zdravo črevesno floro.
 • Biserni prah: Zagotavlja dober vir kalcija in pomaga izboljšati presnovo ter spodbuja splošno dobro počutje telesa.
 • Hitozan: blokira absorpcijo maščob v prebavnem traktu in tako zmanjša skupni vnos kalorij. Prav tako izboljša gibanje črevesja, kar prispeva k rednosti.

Prednosti

Tukaj je seznam prednosti Slimella FIT kapsul za hujšanje:

 1. Spodbujanje hujšanja : Kapsule Slimella FIT so bile posebej zasnovane za pomoč pri procesu hujšanja z zagotavljanjem naravne in učinkovite podpore.
 2. Pospeševanje metabolizma: Sestavine v kapsulah Slimella FIT pospešujejo metabolizem, zaradi česar lahko telo učinkoviteje kuri kalorije.
 3. Zmanjšajte apetit: kapsule SlimellaFIT vsebujejo sestavine, ki lahko pomagajo nadzorovati apetit in lakoto, kar olajša nadzorovanje porcij in zmanjša skupni vnos kalorij.
 4. Blokira absorpcijo maščob: Sestavine, kot je hitozan v kapsulah Slimella FIT , lahko pomagajo blokirati absorpcijo maščob v prebavnem traktu in tako zmanjšajo kopičenje maščob v telesu.
 5. Izboljšujejo prebavo: Nekatere sestavine, kot sta izvleček ingverja in korenina komarčka, ki so prisotne v kapsulah Slimella FIT , spodbujajo boljšo prebavo, zmanjšujejo nelagodje v prebavilih in izboljšujejo redno odvajanje blata.
 6. Poveča energijo: Kapsule Slimella FIT lahko zagotovijo dvig energije, kar vam omogoča učinkovitejše opravljanje vsakodnevnih aktivnosti in vadbo.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<<

Slimella FIT

Navodilo za uporabo – Kako uporabljati Slimella FIT ?

Preden vzamete zdravilo, natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke!

Način uporabe, odmerjanje

Pri uporabi kapsul Slimella FIT za hujšanje je priporočljivo upoštevati naslednje indikacije:

 • Vzemite 2 kapsuli pred kosilom: Pred glavnim obrokom dneva vzemite dve kapsuli SlimellaFIT s kozarcem vode. To bo pomagalo promovirati prednosti izdelka, medtem ko jeste svoj obrok.
 • Vzemite 1 kapsulo pred večerjo: Vzemite eno kapsulo Slimella FIT s kozarcem vode pred večerjo. To bo pomagalo nadzorovati vaš apetit in spodbujalo boljše uravnavanje telesne teže ves večer.

Resnične ocene, negativne ocene – komentarji s foruma

Resnične ocene, negativne ocene

»V preteklih letih sem poskusil veliko rešitev za hujšanje, a pogosto brez trajnih rezultatov. Nato sem odkrila kapsule Slimella FIT in moram reči, da sem bila navdušena. Po večtedenskem rednem jemanju sem opazil zmanjšanje apetita in povečanje ravni energije. Postopoma sem se znebila nepotrebnih kilogramov in počutim se bolj fit kot kadarkoli. Zadovoljna sem z učinki, ki sem jih dosegla s Slimella FIT in ga priporočam vsem ženskam, ki iščejo pomoč pri doseganju svojih ciljev telesne teže.”

»Po nosečnosti sem se trudila povrniti kondicijo in shujšati. Poskušal sem različne diete in programe treninga, vendar so bili rezultati vedno razočarajoči. Potem sem se odločila dati priložnost kapsulam Slimella FIT in ni mi žal. Kapsule so mi pomagale nadzorovati apetit in mi dale energijo za cel dan. Zahvaljujoč kombinaciji zdrave prehrane in redne telesne dejavnosti sem začel opažati pričakovane rezultate. Postopoma sem shujšala in zdaj se počutim bolj samozavestno in fit. Zelo sem hvaležna, da sem naletela na SlimellaFIT in ga priporočam vsem ženskam, ki želijo varno in učinkovito doseči svoje cilje glede izgube teže.”

Uradna spletna stran proizvajalca – 50% popust, cena, kje kupiti

Proizvajalec ponuja ta velikodušen popust, da strankam omogoči uživanje v izdelku po ugodni ceni. Za oddajo naročila morate preko navedene povezave obiskati uradno spletno stran proizvajalca in zaključiti nakup prek spleta. Promocijska koda ni potrebna.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<<

Vložiť komentár