Demyxil, goljufije? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Demyxil je protiglivična krema za boj proti glivičnim okužbam . Krema Demyxil je oblikovana tako, da zmanjša simptome glivic in pomaga odpraviti okužbo.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

IzdelekDemyxil
Farmacevtska oblikaKrema
Resnične ocene⭐9,94 od 10 zvezdic
PošiljkaHitri kurir
Razpoložljivosttorej

Kaj so glivice na nohtih?

Številne spremembe na nohtih na rokah in nogah lahko povzročijo, da ljudje mislijo, da imajo glivično okužbo nohtov, medicinsko znano kot onihomikoza.lub grzybica nohti.

Zaradi glivične okužbe nohtov se včasih zdi, da je bolezen nalezljivaali povezane s slabo higieno. Pravzaprav ima kar 14 % vseh odraslih v zahodnih državah glivice na nohtih. Med odraslimi, starimi 60 let in več, se ta odstotek poveča na 20 %.

Glivice na nohtih so veliko pogostejše od glivic na nohtih.

Pravzaprav lahko nenormalen videz nohtov povzroči več stanj, med drugim tudi glivična okužba. Obstaja veliko drugih razlogov, zakaj so lahko vaši nohti videti drugače.

Kateri so vzroki in dejavniki tveganja za glivice na nohtih?

Glivične okužbe pri normalnih, zdravih ljudehPoškodbe nohtov so najpogosteje posledica glivic, ki se lahko ujamejo v vlažnih, mokrih prostorih.

 • Pogosti viri so skupni tuši, na primer v telovadnicah ali  bazenih  .
 • Drugi dejavniki tveganja so obiski salonov za nohte, kjer instrumenti (kot so ščipalke, pilice in kopeli za noge) niso ustrezno razkuženi, pa tudi življenje z družinskimi člani, ki trpijo za glivicami na nohtih.
 • Dokazano je, da so športniki bolj dovzetni za glivice na nohtih. To naj bi bilo posledica nošenja tesnih, prepotenih čevljev zaradi ponavljajoče se travmeza nohte. Atletsko stopalo   poveča verjetnost, da bodo glivice okužile vaše nohte na nogah.
 • Ponavljajoče se travme prav tako oslabijo noht, zaradi česar je noht bolj dovzeten za glivične okužbe.

Starejši ljudje in ljudje z nekaterimi osnovnimi boleznimi so prav tako izpostavljeni povečanemu tveganju. Vse, kar oslabi vaš imunski sistem, vas lahko naredi dovzetne za glivično okužbo. Sem spadajo bolezni, kot so  aids  ,  sladkorna bolezen  ,  rak  ,  luskavica  ali jemanje kakršnih koli imunosupresivnih zdravil, kot so steroidi.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Demyxil

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kaj je to Demyxil in za kakšen namen se uporablja

Kdaj se prijaviti Demyxil in kakšne so njegove terapevtske indikacije?

Demyxil je protiglivična krema, posebej oblikovana za zdravljenje glivičnih okužb kože. Ta krema je bila oblikovana za učinkovit boj proti glivicam, ki so odgovorne za okužbo, in zmanjšanje povezanih simptomov, kot so srbenje, pekoč občutek in luščenje. Fungoxil lahko nanesete lokalno na prizadeto mesto, da pospešite celjenje in preprečite ponovitev okužbe.

Predvidena uporaba

Tukaj je seznam situacij, v katerih je priporočljiva uporaba kreme proti glivicam Demyxil pri zdravljenju glivičnih okužb:

 • Tinea pedis (atletsko stopalo):Demyxil nanesite dvakrat na dan na čisto in suho kožo stopal, zlasti med prsti, dokler simptomi popolnoma ne izginejo.
 • Tinea corporis (lišaji): Nanesite Demyxil na predel, ki ga je prizadel lišaj, kot so roke, noge ali trup, dvakrat na dan vsaj 2 do 4 tedne ali dokler izpuščaj in draženje ne izgineta.
 • Tinea cruris (soor): Demyxil dvakrat na dan nanesite na predel dimelj ali kožne gube, ki jih je prizadel soor, dokler simptomi popolnoma ne izginejo.
 • Tinea manuum (glivice na rokah): Nanesite Demyxil na kožo okuženih rok dvakrat na dan, dokler okužba ne izgine.
 • Kožna kandidoza: nanesite Demyxil na predelih, ki jih je prizadela kožna kandidiaza, kot so kožne gube ali vlažna mesta, dvakrat na dan, dokler simptomi ne izginejo.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Sestava Demyxil– Aktivne sestavine

Tukaj je seznam sestavin, ki so prisotne v kremi proti glivicam Demyxil in njihovo delovanje:

 • Salicilna kislina : ima luščilne in protivnetne lastnosti. Pomaga odstraniti odmrle celice in zmanjša vnetje kože, ki jo prizadenejo glive.
 • Undecilenska kislina : deluje protiglivično in protimikrobno. Pomaga preprečevati rast in razmnoževanje glivic, ki so odgovorne za okužbo.
 • Propolis : ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Pomaga v boju proti glivičnim okužbam in pospešuje celjenje kože.
 • Čebelji vosek : deluje kot mehčalec in zaščita kože. Pomaga ohranjati vlago in ustvarja zaščitno pregrado na koži, prizadeti z glivicami.
 • Kafra : ima protiglivične in osvežilne lastnosti. Pomaga pomiriti razdraženost in zmanjšati srbenje, povezano z glivično okužbo.
 • Rožmarinovo olje : deluje protivnetno in protimikrobno. Pomaga zmanjšati vnetje in prepreči rast glivic na koži.
 • Timijanovo olje : ima protiglivične in antibakterijske lastnosti. Pomaga v boju proti glivični okužbi in lajša s tem povezane simptome.
 • Mandljevo olje : ima mehčalne in vlažilne lastnosti. Pomaga ohranjati kožo mehko, navlaženo in spodbuja boljše celjenje.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Prednosti

Tukaj je seznam prednosti protiglivične kreme:

 • Protiglivična učinkovitost: Demyxil vsebuje močne protiglivične sestavine, ki delujejo proti glivicam, ki povzročajo kožne okužbe. Krema pomaga v boju proti glivični okužbi in blaži njene simptome.
 • Zmanjšanje simptomov: Demyxil pomaga lajšati moteče simptome glivične okužbe, kot so srbenje, pekoč občutek, pordelost in luščenje kože. Prispeva k izboljšanju bolnikovega udobja in kakovosti življenja.
 • Protivnetni učinek: Zaradi prisotnosti sestavin s protivnetnimi lastnostmi Demyxil zmanjšuje vnetje kože, ki ga povzroča glivična okužba. To pomaga zmanjšati rdečino in oteklino na prizadetem območju.
 • Vlaženje kože: Demyxil vsebuje vlažilne sestavine, ki pomagajo ohranjati kožo med tretmajem dobro navlaženo. To spodbuja boljše celjenje in popravilo poškodb, ki jih povzroči glivična okužba.
 • Zaščita kože: Nanesite Demyxil Na prizadetem mestu se ustvari zaščitna pregrada, ki preprečuje širjenje okužbe in ščiti kožo pred škodljivimi zunanjimi dejavniki.
 • Enostaven za uporabo: Fungoxil se predstavlja kot krema, ki jo je enostavno nanesti. Enostavno ga nanesite na čisto, suho kožo na prizadetih območjih dvakrat na dan po navodilih proizvajalca.
 • Priporočajo strokovnjaki: Fungoxil je bil razvit v sodelovanju s strokovnjaki iz industrije in ga priporočajo dermatologi in zdravniki, specializirani za zdravljenje glivičnih okužb.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Navodilo za uporabo – Kako uporabljati Demyxil?

Preden vzamete to zdravilo, natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke.

Način uporabe, odmerjanje

Tukaj je opisano, kako pravilno uporabljati kremo proti glivicam Demyxil:

 • Prepričajte se, da je koža na območju, ki ga je prizadela glivična okužba, čista in suha.
 • Vzemite majhno količino smetane Demyxil na konicah prstov. Običajno je količina enega oreha dovolj za pokrivanje srednje velike površine.
 • Kremo nežno nanesite na kožo, prizadeto z glivicami, in nežno vmasirajte, dokler se popolnoma ne vpije. Prepričajte se, da popolnoma pokrijete prizadeto območje in razširite nanos nekoliko čez robove, da preprečite širjenje okužbe.
 • Nanos ponovite dvakrat na dan, najbolje zjutraj in zvečer, oziroma po priporočilih proizvajalca. Vedno upoštevajte podrobna navodila na embalaži izdelka.
 • Po nanosu kreme si temeljito umijte roke, da preprečite širjenje okužbe na druge dele telesa ali druge ljudi.
 • Nadaljujte z uporabo kreme v času zdravljenja, ki vam ga je priporočil zdravnik ali kot je navedeno na embalaži izdelka, tudi če se simptomi izboljšajo ali izginejo. To je pomembno za preprečitev ponovitve okužbe.
 • Med zdravljenjem se izogibajte pokrivanju tretiranega področja s tesnimi oblačili ali povoji, razen če vam to izrecno svetuje zdravnik. 

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Demyxil

Kontraindikacije

Pred nanosom kreme proti glivicam Demyxil preberite morebitne kontraindikacije in opozorila. Nekatere možne kontraindikacije, povezane z uporabo, so navedene spodaj Demyxil:

 • Alergija ali preobčutljivost na sestavine: Če ste alergični ali občutljivi na katerokoli sestavino kreme Demyxil je priporočljivo, da se izogibate uporabi izdelka. Vedno je vredno natančno prebrati sestavo in pred obsežno uporabo opraviti predhodni test na majhnem predelu kože, da preverite morebitne alergijske reakcije.
 • Nosečnost in dojenje: Če ste noseči ali dojite, je pomembno, da se posvetujete z zdravnikom, preden uporabite katerokoli protiglivično kremo, vključno z Demyxil. Vaš zdravnik bo lahko ocenil možna tveganja in koristi ter vam ustrezno svetoval.
 • Odprte ali okužene kožne lezije: če so na območju, ki ga je prizadela glivična okužba, prisotne odprte ali okužene kožne lezije, je priporočljivo, da se uporabi izogibate Demyxil ali se pred uporabo posvetujte s svojim zdravnikom. Odprte lezije lahko olajšajo širjenje okužbe ali povzročijo draženje.
 • Obstoječa zdravstvena stanja: Če imate že obstoječe zdravstveno stanje ali jemljete določena zdravila, je priporočljivo, da se pred uporabo posvetujete z zdravnikom.Demyxil Nekatera zdravstvena stanja ali interakcije z zdravili lahko zahtevajo ustrezno zdravniško oceno pred uporabo kreme.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Učinki uporabe

Tukaj je seznam možnih pozitivnih rezultatov uporabe zdravila Demyxil:

 • Zmanjšanje simptomov : Demyxil lahko pomaga zmanjšati simptome, povezane z glivičnimi okužbami, kot so srbenje, pekoč občutek, pordelost in luščenje kože. Redna uporaba kreme lahko omili te nadležne občutke in izboljša udobje.
 • Odprava okužbe : Demyxil je bil oblikovan za boj proti glivični okužbi v korenu. Z dosledno in pravilno uporabo izdelka lahko okužbo odpravimo in preprečimo njeno ponovitev.
 • Celjenje kože : Krema Demyxil podpira celjenje kože, poškodovane zaradi glivične okužbe. Zaradi svojih protiglivičnih in pomirjujočih lastnosti lahko pomaga obnoviti zdravje prizadete kože.
 • Preprečevanje ponovitve : Z uporabo zdravila Demyxil po navodilih lahko zmanjšate tveganje za ponovitev glivičnih okužb. Krema lahko pomaga ohranjati zdravo okolje kože in preprečuje rast glivic.
 • Izboljšana estetika: Redna uporaba Demyxila lahko pomaga izboljšati estetski videz kože, prizadete z glivičnimi okužbami. Z zmanjšanjem vnetja, rdečice in luščenja lahko krema zagotovi bolj zdravo in enakomerno kožo.
 • Občutek olajšanja: uporaba zdravila Demyxil lahko zagotovi takojšnje olajšanje neprijetnih občutkov, povezanih z glivičnimi okužbami. Krema pomirja razdraženo kožo in izboljša splošno počutje.

Tukaj je nekaj ocen resničnih uporabnikov iz forumov in komentarjev

»Sem učiteljica joge in želim deliti svojo izkušnjo s protiglivično kremo Demyxil. Že več mesecev trpim za trdovratno glivično okužbo, ki povzroča nenehno srbenje in nelagodje. Poskušal sem različne izdelke, vendar nisem dobil zadovoljivih rezultatov.

Potem sem odkril Demyxil in se odločil, da ga preizkusim. Nad rezultati sem bil prijetno presenečen. Po nekaj tednih redne uporabe sem opazil izrazito izboljšanje simptomov. Srbenje je popustilo in koža se je začela celiti.

Demyxil je bil enostaven za nanašanje in ni povzročil draženja moje občutljive kože. Z rezultati sem zelo zadovoljen in ta izdelek priporočam vsem, ki imate glivične okužbe. Zahvaljujoč Demyxilu sem končno našel dobro počutje in samozavest v svoji koži.”

“Stara sem 42 let in bi rada delila svoje mnenje o kremi proti glivicam Demyxil. Dolgo časa trpim zaradi trdovratnih glivic na stopalih, ki so mi povzročale nenehno nelagodje in nelagodje. Preizkusite različne izdelke, dokler ne boste zadovoljni z rezultati.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Ustvarjena fotografija

Potem sem odkril Demyxil in se odločil, da ga preizkusim. Nad rezultati sem bil prijetno presenečen. Po nekaj tednih redne uporabe sem opazil občutno izboljšanje simptomov. Rana je oslabela in koža se je začela celiti.

Demyxil je bil enostaven za nanašanje in ni povzročal draženja moje kože. Zelo sem zadovoljen z rezultati in ta izdelek priporočam vsem, ki trpijo zaradi glivičnih okužb. Zahvaljujoč Demyxilu sem končno spet pridobila srečo in zaupanje v svojo kožo.«

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Vložiť komentár