Softisenil, goljufije? negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Softisenil je protiglivična krema za stopala, ki pomaga učinkovito v boju proti glivičnim okužbam. Krema je bila razvita posebej za zdravljenje atletskega stopala in nudi hitro in dolgotrajno olajšanje.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kaj je mycosis fungoides?

Kožni T-celični limfom ali kožni T-celični limfom, oblika ne-Hodgkinovega limfoma, je vrsta krvnega raka. Mycosis fungoides ostaja najpogostejša oblika kožnega limfoma celic T. Celice T, znane tudi kot limfociti, so vrsta belih krvnih celic, ki igrajo ključno vlogo pri imunosti. Te celice postanejo maligne in povzročijo limfome celic T. Gljivični granulom se torej lahko obravnava tudi kot rak imunskega sistema. To se drugače imenuje granulomatozni granulom.

Mycosis fungoides, ki je  kožni limfom  , napada kožo in povzroča lezije. Čeprav je prizadeta koža, sama po sebi ni maligna, ampak je poškodovana.

To je redka oblika kožnega T-celičnega limfoma. Glivični granulomi napadajo kožo in povzročajo plake in vozliče, sestavljene iz limfocitov. V napredovalih fazah se bolezen razširi na bezgavke in druge dele telesa.

Preverite: dr. Merritz , Woortie Oil, Mikoherb

Kakšni so simptomi fungoidne mikoze?

Znake in simptome, ki jih povzroča fungoidna mikoza, delimo na štiri stopnje, in sicer:

 • 1. prizor
 • 2. stopnja
 • 3. stopnja
 • 4. stopnja

1. stopnja –  To je začetna stopnja, v kateri glivični granulom povzroči prvi simptom bolezni, ki je generaliziran pruritus ali pruritus. To spremlja bolečina na prizadetih predelih kože. Na koži trupa in okončin se pojavijo eritematozni madeži, ki jih je mogoče zamenjati z drugimi kožnimi lezijami, kot so  luskavica  ,  ekcem  , lichen planus itd. Ljudje tudi težko zaspijo in ostanejo spanci.

Stopnja 2 –  Ta stopnja je sicer znana kot stopnja plakov ali stopnja infiltracije. Kožne obloge so modrikasto rdeče in okrogle ali ovalne. Začnejo se kot majhne in dvignjene lezije, sčasoma pa se nagibajo k povečanju in združitvi, kar ustvarja povečane lezije, ki spominjajo na eksfoliativni dermatitis. Prizadeta je koža na zadnjici.

3. stopnja –  To je rakava ali glivična stopnja, kjer se na koži razvijejo izbokline. Ti tumorji so lobulirani in podobni gobam. Ti tumorji postanejo ulcerirani. Barve so od modrikaste do rdečkasto rjave in imajo premer od 0,5 palca do 6 palcev. Na tej stopnji limfoidne celice prodrejo v zgornje in spodnje plasti kože in povzročijo nekrozo.

Faza 4 –  V tej fazi se lezije začnejo širiti po telesu in prizadenejo notranje organe, kot so srce, možgani, jetra itd. Prizadeta oseba se počuti slabo in slabotno. Znaki in simptomi glivičnega granuloma na tej stopnji vključujejo disfagijo, zvišano telesno temperaturo, izgubo teže,  anemijo  , črevesne razjede, kašelj, povečanje jeter in  vranice  , izgubo vida, bolečine v očeh itd.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Softisenil

Kaj je Softisenil in čemu je namenjen?

Softisenil je izdelek v obliki kreme, ki je bil razvit za učinkovit boj proti glivicam na stopalih. Ta protiglivična krema ima specializirano formulo, ki pomaga odpraviti in preprečiti rast glivic ter lajšati s tem povezane simptome, kot so srbenje, rdečina in luščenje kože.

Krema Softisenil vsebuje aktivne naravne sestavine, znane po svojih protiglivičnih lastnostih, vključno z učinkovinami, kot sta undecilenska kislina in izvleček čajevca. Te sestavine delujejo sinergistično in se učinkovito borijo proti glivicam, ciljajo na vir težave in spodbujajo zdravje kože.

Predvidena uporaba

Fungicidno kremo priporočamo v naslednjih primerih:

 • Glivične okužbe stopal, kot je atletsko stopalo, za katero so značilni srbenje, rdečina, luščenje in/ali razpokana koža na stopalih.
 • Glivične okužbe prostorov med prsti na nogah, znane tudi kot interdigitalni intertrigo.
 • Glivice na nohtih, kot so glivice na nohtih, ki povzročajo razbarvanje, zadebelitev, krhkost in razslojevanje nohtov.
 • Druge vrste glivičnih okužb kože stopal, ki jih povzročajo različne vrste gliv.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kako Softisenil deluje ?

Krema Softisenil deluje učinkovito in specifično pri zdravljenju glivičnih okužb stopal. Njegova edinstvena formula vsebuje aktivne sestavine, ki delujejo protiglivično in neposredno pomagajo v boju proti glivicam.

Pri nanosu na prizadeto kožo krema Softisenil prodre v površinske plasti kože in neposredno napade vir okužbe. Aktivne sestavine, kot sta undecilenska kislina in izvleček čajevca, skupaj zavirajo rast gliv, uničujejo glivične celice in preprečujejo njihovo razmnoževanje.

Poleg tega krema Softisenil pomaga pri lajšanju neprijetnih simptomov, povezanih z glivičnimi okužbami, kot so srbenje, rdečina in luščenje kože. Njegova nemastna konsistenca omogoča hitro in globoko vpijanje, kar omogoča udoben in udoben nanos.

Skratka, krema Softisenil se učinkovito bori proti atletskemu stopalu, tako da se bori proti okužbi, lajša simptome in prispeva k okrevanju zdravja prizadete kože.

Sestavine gob (sestava)

 1. Undecilenska kislina : tradicionalno se uporablja kot protiglivično sredstvo in verjame, da ima protiglivične lastnosti ter pomaga pri zaviranju rasti gliv in kvasovk. Več informacij je na voljo v študiji z naslovom „Undecylenic acid kot zdravljenje dermatofitoz: mehanizem delovanja, učinkovitost in toksičnost“, objavljeni v reviji Mycopathologia.
 2. Izvleček čajevca (Melaleuca alternifolia): Olje čajevca je bilo raziskano zaradi njegovih protiglivičnih lastnosti in naj bi imelo zaviralni učinek na rast različnih vrst gliv. Morda boste želeli preveriti študijo „Protiglivična aktivnost komponent olja Melaleuca alternifolia (tea tree)“, objavljeno v Journal of Applied Microbiology.
 3. Benzalkonijev klorid : Ta spojina se uporablja kot konzervans in protimikrobno sredstvo in naj bi imela protiglivične učinke z motenjem celičnih membran gliv. Zanimiva študija v zvezi s tem je „Protiglivična aktivnost kvaternarne amonijeve spojine benzildimetildodecilamonijevega klorida“, objavljena v Journal of Antimicrobial Chemotherapy (https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/8240986/).
 4. Olje sivke : njegove protiglivične lastnosti so preučevali in domnevajo, da ima zaviralni učinek na nekatere vrste gliv. Za več informacij si oglejte študijo z naslovom „Protiglivična aktivnost sivkinega olja proti kandidi, aspergilusu in vrstam dermatofitov“, objavljeno v Journal of Medical Microbiology.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Softisenil

Kako uporabljati, kako jemati

Za pravilno uporabo kreme Softisenil za zdravljenje glivičnih okužb stopal sledite spodnjim navodilom:

 1. Umijte si noge: Začnite z umivanjem nog s toplo vodo in blagim milom. Pred nanosom kreme jih ne pozabite popolnoma posušiti z brisačo.
 2. Kako uporabljati: Tanko plast kreme Softisenil nanesite na celotno površino stopala, pri čemer ne pozabite prekriti notranje in zunanje strani. Uporabite lahko toliko, da pokrijete celotno prizadeto območje.
 3. Kremo vmasirajte: nežno jo vmasirajte v kožo stopal in jo nežno vmasirajte, da se krema vpije v kožo. Priporočljivo je, da to masažo izvajate približno 1-2 minuti.
 4. Vpijanje: Preden obujete nogavice ali čevlje, počakajte nekaj minut, da se krema popolnoma vpije v kožo. To običajno traja 1 do 2 minuti.
 5. Ponovite zdravljenje: ta postopek ponavljajte vsak večer pred spanjem v obdobju 30 do 35 dni. Da bi dosegli najboljše rezultate, je pomembno, da ste dosledni in upoštevate priporočila.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Rezultat uporabe Softisenil

Fungicidna krema lahko zagotovi številne ugodne rezultate pri zdravljenju glivičnih okužb stopal. Spodaj je seznam možnih rezultatov:

 1. Odpravljanje glivic: Softisenil je bil razvit posebej za boj proti glivičnim okužbam stopal. Njegova redna in stalna uporaba lahko pomaga odpraviti glivice, odgovorne za okužbo.
 2. Lajšanje simptomov: Softisenil lahko ublaži neprijetne simptome, povezane z atletskim stopalom, kot so srbenje, rdečina, luščenje in neprijeten vonj. Lahko zagotovi olajšanje in izboljša splošni videz prizadete kože.
 3. Izboljšan videz kože: Nadaljnja uporaba Softisenila lahko pomaga izboljšati videz kože, ki jo je prizadela glivična okužba. Lahko pomaga povrniti naravno teksturo in barvo kože za bolj zdrav videz.
 4. Preprečevanje ponovitve: Poleg zdravljenja trenutne okužbe lahko Softisenil pomaga preprečiti ponovitev glivičnih okužb v prihodnosti. Redna uporaba lahko okrepi kožo in ustvari manj ugodno okolje za rast glivic.
 5. Občutek zdravih stopal: Po končanem zdravljenju s Softisenilom lahko doživite občutek bolj zdravih stopal. Z odpravo glivične okužbe se lahko vaša stopala počutijo sveže in dobro.
Softisenil

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Tukaj je nekaj ocen in komentarjev resničnih uporabnikov

»Poskusil sem več izdelkov, vendar nisem dobil zadovoljivih rezultatov. Odkar sem začela uporabljati kremo Softisenil , pa se je moja izkušnja popolnoma spremenila. Izkazalo se je, da je ta izdelek prava rešitev za moje težave z glivicami na stopalih. Nežna konsistenca in prijeten vonj kreme poskrbita za prijeten nanos. Po tednih dosledne uporabe sem opazila občutno izboljšanje videza moje kože ter opazno zmanjšanje srbečice in rdečice. Softisenil se je v mojem primeru izkazal za učinkovitega in ga priporočam vsem, ki se spopadate z atletskim stopalom. Končno se lahko poslovim od glivičnih težav in uživam v zdravih stopalih brez nelagodja!«

Tukaj je nekaj resničnih mnenj in komentarjev

»Poskusil sem različne izdelke, vendar nisem dobil trajnih rezultatov. Takrat sem odkrila kremo Softisenil in nad rezultati sem izjemno navdušena. Zaradi mehke in hitro vpojne konsistence kreme je nanos enostaven in udoben. Odkar uporabljam Softisenil, opažam občutno izboljšanje videza kože. Srbenje in rdečica sta se znatno zmanjšala. Zdaj lahko nosim odprte čevlje, ne da bi me skrbelo za videz mojih stopal. Zelo sem hvaležen, da sem našel Fungent, in ga priporočam vsem, ki se spopadajo z atletskim stopalom.”

Softisenil , cena, uradna spletna stran proizvajalca – popust

Softisenil, zdaj s popustom, je posebna ponudba proizvajalca. Proizvajalec ponuja 50% popust na izdelek. Če želite oddati naročilo, preprosto obiščite uradno spletno stran proizvajalca in izpolnite spletni obrazec za naročilo. Upravitelj vas bo kontaktiral, da dokončate postopek. Upoštevajte, da je število izdelkov v ponudbi omejeno in da je promocija začasna. Način plačila se izvrši ob prevzemu izdelka. Promocijska koda ni potrebna.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Vložiť komentár