BigHunter, goljufije? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Kapsule BigHunter in izdelek za moč so dodatki, namenjeni izboljšanju spolne funkcije moških in povečanju penisa.

Big Hunter kapsule in izdelek za potenco vsebujejo naravne sestavine, ki lahko pomagajo povečati libido, izboljšati erekcijo in povečati širino penisa.

Ko naše telo ne deluje tako, kot bi želeli, je o tem težko govoriti. Erektilna disfunkcija (ED) ni izjema. Vendar frustracije, zadrega in stres, ki jih lahko povzročijo, niso stvari, s katerimi bi se morali sprijazniti – saj je erektilno disfunkcijo v veliki meri mogoče zdraviti.

Berite naprej za popolno razlago o tem, kaj je ED, kaj povzroča ali prispeva k ED, in pregled možnosti zdravljenja ED.

Simptomi erektilne disfunkcije niso absolutni

Erektilna disfunkcija ni omejena na popolno nezmožnost doseganja erekcije. Čeprav gre za eno od oblik disfunkcije, so lahko simptomi erektilne disfunkcije videti tudi takole:

 • Nestabilna sposobnost doseganja erekcije, ko želite seksati.
 • Erekcije ne trajajo dovolj dolgo, da bi zagotovile spolno zadovoljstvo.
 • Preverite: RevitaProst Vigaman NightBeast
BigHunter

Kaj lahko povzroči erektilno disfunkcijo

ED ima veliko možnih vzrokov in prispevajočih dejavnikov. To je običajno posledica kombinacije dejavnikov, ki povzročajo enega ali več od naslednjega:

 • Vplivajo na pretok krvi v penis
 • Vplivajo na signale med možgani in penisom
 • Vpliv na živce v penisu

Zdravstvena stanja, ki lahko povzročijo erektilno disfunkcijo

Zaradi različnih načinov povzročanja erektilne disfunkcije je z njo povezanih veliko zdravstvenih stanj.

Na pretok krvi lahko na primer vplivajo težave, kot so  žilne in srčne bolezni  , visok holesterol in ateroskleroza. Težave z živci so lahko posledica bolezni, kot so  sladkorna bolezen  ,  Parkinsonova bolezen  , multipla skleroza in nekatera zdravljenja raka medenice.

Druga zdravstvena stanja, ki lahko prispevajo k erektilni disfunkciji, vključujejo:

 • Peyronova bolezen
 • Nizka raven testosterona
 • Poškodba penisa, drugih medeničnih organov ali hrbtenjače.

Zdravila, ki lahko povzročijo erektilno disfunkcijo

Erektilna disfunkcija je lahko stranski učinek nekaterih zdravil. Najpogostejši primeri so zdravila za krvni tlak, zlasti diuretiki (kot sta klorotiazid in furosemid) in zaviralci beta (kot sta metoprolol in atenolol), ki lahko zmanjšajo pretok krvi v penis.

Antidepresive pogosto povezujemo tudi z erektilno disfunkcijo, ker lahko otežijo erekcijo in orgazem. Na splošno so povezani tudi z zmanjšanim spolnim nagonom. Vsi antidepresivi lahko povzročijo ED, najverjetneje pa so selektivni zaviralci ponovnega privzema serotonina (SSRI), kot so Lexapro, Prozac in Zoloft.

Druga zdravila, ki lahko prispevajo k erektilni disfunkciji, vključujejo:

 • Antihistaminiki in zaviralci H2  – poleg alergijskih reakcij in refluksa kisline ima histamin vlogo pri erektilni funkciji.
 • Opioidi  –  Dolgotrajna uporaba opioidov  je povezana z nizkimi ravnmi testosterona in erektilno disfunkcijo.

Psihološki vzroki erektilne disfunkcije

Seks zahteva, da telo in um sodelujeta. Zato lahko negativna čustva, kot so  stres  , strah ali krivda, otežijo doseganje in ohranjanje erekcije, tudi če ni drugih zdravstvenih težav. Enako velja za  stanja duševnega zdravja  , kot sta anksioznost in  depresija  .

Skrb glede spolne uspešnosti je pogost primer negativnih občutkov, ki lahko prispevajo k erektilni disfunkciji. In če ta skrb izvira iz opažanja simptomov erektilne disfunkcije, lahko povzroči dodaten stres ali tesnobo. Vendar si je pomembno zapomniti, da ni nujno, da so negativni občutki povezani s spolnostjo, da bi nanj vplivali. Na primer, morda je težje pridobiti in ohraniti razpoloženje, če imate zelo stresno službo.

BigHunter

Kaj je BigHunter in čemu je namenjen?

Kapsule za moč in izdelek BigHunter so dodatki, ki se uporabljajo za izboljšanje spolne zmogljivosti moških in povečanje penisa. Te kapsule vsebujejo naravne sestavine, ki lahko spodbudijo krvni obtok, povečajo libido in spodbujajo razvoj moških reproduktivnih organov.

Predvidena uporaba

Tukaj je seznam situacij, v katerih lahko razmislite o uporabi kapsul za moč in povečanje penisa, kot je BigHunter :

 • Erektilna disfunkcija: Če imate težave pri doseganju ali vzdrževanju erekcije, ki zadostuje za zadovoljiv spolni odnos, razmislite o kapsulah.
 • Nizek libido: Če ste opazili zmanjšanje spolnega nagona ali zanimanja za seks, lahko kapsule pomagajo povečati vaš libido in izboljšajo vaš spolni apetit.
 • Težave z velikostjo penisa: Če vas skrbi velikost penisa in ga želite povečati, lahko kapsule pomagajo spodbuditi rast in izboljšati vašo spolno samozavest.

Kako deluje BigHunter ?

Na splošno pa lahko proizvajalci kapsul za povečanje penisa in moči, kot je BigHunter , trdijo, da njihovi izdelki delujejo na več načinov. Te izjave lahko vključujejo:

Stimulacija krvnega pretoka: Nekatere kapsule za povečanje moči in penisa vsebujejo sestavine, ki lahko izboljšajo krvni obtok v genitalnem področju. To pomaga doseči močnejše in dolgotrajnejše erekcije.

Povečan libido: Nekateri izdelki lahko vsebujejo sestavine, ki lahko povečajo libido ali spolno željo, kar lahko izboljša učinkovitost in užitek v intimnosti.

BigHunter Sestavine (sestava)

Tukaj je seznam sestavin BigHunter kapsul za potenco in povečanje penisa in njihovi možni učinki:

 • Izvleček kitajskega grozdja (Cissus quadrangularis): Menijo, da lahko ta izvleček pomaga izboljšati krvni obtok, kar je pomembno za doseganje in vzdrževanje močne erekcije.
 • Izvleček korenine ginsenga (Panax Ginseng): Ginseng je znan po svojih stimulativnih in revitalizacijskih lastnostih. Menijo, da lahko pomaga povečati libido in izboljšati spolno zmogljivost.
 • Izvleček žafrana (Crocus sativus): Žafran se tradicionalno uporablja kot afrodiziak. Menijo, da lahko poveča spolno željo in izboljša kakovost erekcije.
 • Izvleček črnega popra (Piper nigrum): Črni poper vsebuje snov, imenovano piperin, ki je bila raziskana zaradi njene sposobnosti izboljšanja absorpcije drugih hranil. Njegova prisotnost v kapsulah lahko pomaga povečati biološko uporabnost drugih sestavin in s tem izboljšati njihovo učinkovitost.

Nevarnosti, kako učinkovit, prednosti BigHunter

Tukaj je seznam možnih koristi, povezanih s kapsulami za povečanje penisa in močjo, kot je Big Hunter :

 • Izboljšana erekcija: Trdi se, da lahko kapsule pomagajo izboljšati kakovost in trajanje erekcije, kar lahko vodi do bolj zadovoljujoče spolne izkušnje.
 • Povečan spolni nagon: pri nekaterih uporabnikih se lahko po jemanju kapsul poveča libido in zanimanje za spolnost.
 • Povečanje velikosti penisa: Po mnenju proizvajalca lahko kapsule pomagajo spodbuditi rast penisa, kar lahko zagotovi večjo samozavest in zadovoljstvo v intimnosti.
 • Potencialno izboljšanje spolne vzdržljivosti: domneva se, da lahko kapsule pomagajo izboljšati spolno vzdržljivost in učinkovitost, kar omogoča, da dejanje traja dlje.

Kako uporabljati, kako jemati

Proizvajalec mora na embalaži izdelka ali na uradni spletni strani vključiti podrobna navodila o uporabi kapsul za potenco in povečanje penisa, kot je BigHunter. Vendar pa je tukaj nekaj splošnih korakov, ki se običajno upoštevajo pri uporabi teh vrst dodatkov:

 • Preberite navodila: Pomembno je, da natančno preberete navodila in priporočila proizvajalca. Prepričajte se, da razumete navodila za uporabo, priporočeno odmerjanje ter vsa navedena opozorila in opozorila.
 • Upoštevajte priporočeni odmerek: Na splošno je priporočljivo jemanje kapsul v skladu z navodili proizvajalca. To lahko vključuje jemanje ene ali dveh kapsul na dan, po možnosti z obrokom in kozarcem vode. Pomembno je, da ne presežete priporočenega odmerka.
 • Bodite dosledni: Za najboljše rezultate je priporočljivo, da sledite doslednemu režimu uporabe in redno jemljete kapsule po navodilih. To lahko vključuje jemanje vsak dan v določenem časovnem obdobju, na primer nekaj tednov ali mesecev.
 • Spremljajte ga z zdravim načinom življenja: Da bi povečali možne koristi, je priporočljivo, da uporabo kapsul dopolnite z zdravim načinom življenja. To vključuje uživanje uravnotežene prehrane, redno telesno vadbo in vzdrževanje dobre splošne zdravstvene oskrbe.
BigHunter

Rezultat uporabe BigHunterja

 • Izboljšane erekcije: Nekateri uporabniki lahko občutijo izboljšanje kakovosti in trdnosti svojih erekcij, kar lahko povzroči večje spolno zadovoljstvo.
 • Povečan libido: Domneva se, da lahko uporaba kapsul poveča spolno željo in libido, kar lahko povzroči večjo pogostnost spolnih stikov in večje zadovoljstvo z intimnostjo.
 • Povečana samozavest: nekateri moški lahko občutijo povečanje samozavesti in spolne zmogljivosti, ko opazijo izboljšanje erektilne funkcije in velikosti penisa.

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov

»Kot štiridesetletni moški sem si vedno želel izboljšati svoje spolno življenje in si povrniti zaupanje v intimnost. Po raziskovanju in branju številnih pozitivnih ocen o kapsulah BigHunter sem se odločil, da jih preizkusim. Moram reči, da so bili rezultati presenetljivi. Moja spolna želja se je znatno povečala, moje erekcije so močnejše in dolgotrajnejše. Tudi moj partner je opazil razliko in uživava v bolj zadovoljujočem spolnem življenju. BigHunter priporočam vsakemu moškemu, ki želi izboljšati svojo zmogljivost in samozavest v spalnici. Hvala, BigHunter !«

Tukaj je nekaj nasvetov in komentarjev skutočných používateľov iz za

»Po 50. letu sem začel doživljati težave v spolnem življenju. Bil sem razočaran in zaskrbljen zaradi svoje uspešnosti. Takrat sem odkril BigHunter . Odločil sem se poskusiti in moram priznati, da je bila to pozitivna sprememba v mojem življenju. Kapsule so izboljšale mojo erekcijo in zdaj lahko vzdržujem močnejšo in daljšo erekcijo. Opazil sem tudi povečanje libida in večje spolno zadovoljstvo. Resnično sem hvaležna za ta izdelek. BigHunter je močno spremenil moje življenje in priporočam ga vsakemu moškemu, ki želi izboljšati svojo spolno sposobnost.”

Vložiť komentár