Audiovico – negativne ocene, prevara? Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti, Sestavine

Zasnovan za  premagovanje tinitusa  in  hkrati izboljšanje sluha , Audiovico  obljublja rezultate vsem, ki vsakodnevno trpijo zaradi teh motenj.

Ugotovimo skupaj, kaj je,  kakšne lastnosti ima in kaj menijo tisti, ki so ga že imeli priložnost preizkusiti.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Slušne poti in tinitus

Tinitus
https://www.health.harvard.edu/newsletter_article/tinnitus-ringing-in-the-ears-and-what-to-do-about-it
Zvočni valovi potujejo skozi sluhovod do srednjega in notranjega ušesa, kjer dlačne celice v polžu pomagajo pretvoriti zvočne valove v električne signale, ki nato preko slušnega živca potujejo v slušno skorjo možganov. Ko so lasne celice poškodovane – na primer zaradi glasnega hrupa ali ototoksičnih zdravil – možganska vezja ne dobijo signalov, ki jih pričakujejo. To spodbuja nenormalno nevronsko aktivnost, kar ima za posledico iluzijo zvoka ali tinitusa.
Preverite: Ottomax

Kaj se dogaja?

Večina ljudi, ki poiščejo zdravniško pomoč zaradi tinitusa, ga doživi kot subjektiven, stalen zvok, kot je nenehno zvonjenje v ušesih ali brnenje v ušesu, večina pa ima določeno stopnjo izgube sluha. Dejavniki, ki povzročajo izgubo sluha (in tinitus), vključujejo glasen hrup, zdravila, ki poškodujejo živce v ušesu (ototoksična zdravila), zadrževano ušesno   maslo  , težave s srednjim ušesom (kot so okužbe in vaskularni tumorji) in staranje. Tinitus je lahko tudi simptom Menierove bolezni, motnje mehanizma ravnotežja v notranjem ušesu.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Audiovico

Kaj je Audiovico:

Audiovico je izdelek namenjen  ljudem, ki so iz različnih razlogov doživeli izgubo sluha ali celo začetek nadležnega zvonjenja v ušesih, hkrati pa se ne želijo zatekati k neuglednim slušnim aparatom in dragim terapijam, ki jih potrebujejo. upočasnite napredovanje težave, ne da bi se ji izognili.

Pomembno je vedeti, da v prisotnosti pretirano hrupnega ali kaotičnega delovnega okolja, kot je mesto, ob stresu, vnetju in celo genetskem dejavniku, ni nemogoče kriviti te težave. Pravzaprav  vsak četrti človek po osemnajstem letu slabše sliši in pogosto za to krivi tinitus  oziroma kratke in moteče zvoke tudi v tišini.

Te posledice pogosto postanejo vir nelagodja, zaradi česar se počutite zmedeni, zlahka razdraženi in se ne morete osredotočiti. Težko je razumeti, kaj ljudje govorijo, nenehno pa vas prosijo, da ponovite in povzdignete glas, pogosto povzroči zadrego. Na kocki je celo osebna varnost, samo pomislite, kako nevarno je lahko prečkati prometno ulico ali voziti vozila, kot so avtomobili, kolesa ali mopedi, ne da bi zaznali hrup iz okolice. Kaj pa nespečnost?

Vsekakor pa se vam ni treba zlomiti ali celo opustiti življenja s takšnimi tegobami, saj  vam jih tablete Audiovico omogočajo hitro premagovanje že v prvih tednih. Še več, to počnejo popolnoma varno, saj so brez stranskih učinkov, saj gre za izdelek, ki temelji v celoti  na naravnih sestavinah  , zato niti ne potrebuje recepta.

Kot da to ni dovolj, poleg tega, da obnavljajo slušni sistem in odpravljajo nadležne žvižge, ki jih čutimo tudi v odsotnosti hrupa,  spodbujajo tako spomin kot koncentracijo.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Sestavine Audiovico in kako deluje:

Vredno je vedeti, da  so naravne sestavine, ki sestavljajo Audiovico, biološkega izvora in skrbno nadzorovane  ; gre za kakovost in popolnost izdelka, za vse tiste, ki želite izvedeti več pa je sestava naslednja:

 • Cink:  je element, ki je vsaj nujen za človeško telo, saj ima lahko njegovo pomanjkanje zelo negativen vpliv na telo v različnih pogledih.
 • Magnezij:  pomaga ušesu dobro delovati od znotraj.
 • Izvleček ginka bilobe:  Pomaga pri pretoku krvi skozi krvne žile, ki dosežejo ušesni kanal in to je tisto, kar vam bo pomagalo bolje slišati, hkrati pa bo zmanjšalo tinitus.
 • Vitamin B6 :  odlično podpira živčni sistem in uravnava zvoke, ki jih sprejemajo možgani.
 • Vitamin B12:  vnos te snovi v Audiovico ni naključen, saj je eden od možnih sprožilcev tinitusa anemija, ki je posledica pomanjkanja tega vitamina.

Kako narediti:

Ker je Audiovico v obliki kapsul,  ga jemljemo peroralno  na zelo preprost in hiter način. Vzemite tableto  enkrat na dan  pred zajtrkom s  polnim kozarcem vode.

Odmerjanje sestavin je optimalno uravnoteženo, zato odmerka ni treba povečevati. Še več,  število kapsul, ki je enako 30,  zadostuje za cel mesec uporabe.

Priporočeno  trajanje zdravljenja  je približno  štiri tedne  , lahko pa ga ponovimo tudi po enem letu, da še bolj utrdimo učinke ob prvem jemanju.

Audiovico

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Prednosti uporabe dodatka Audiovico :

Od številnih ljudi, ki so imeli priložnost preizkusiti Audiovico , je veliko ljudi opravilo teste, katerih rezultati so pokazali, da je ta izdelek  resnično učinkovit na različnih ravneh.

Pravzaprav ti ušesni čepki zmanjšajo nadležno tinitus tako, da izboljšajo krvni obtok v ušesu prav v smislu komponent. Poleg tega so tkiva videti bolj sproščena,  kar zmanjša morebitne tegobe, kot so glavoboli, nespečnost in živčnost.

Izboljša se tudi delovanje živčnega sistema, obnovijo se povezave. Na ta način uspejo povečati tako sposobnost koncentracije pri opravljanju določene naloge in se končno osvoboditi motenj in hrupa ter učinkovitost.

Povzemanje Audiovico :

 • predstavlja zelo preprosto aplikacijo;
 • deluje hitro;
 • izboljša sluh do 85%;
 • odpravlja tinitus;
 • regenerira organ sluha;
 • poveča stopnjo spomina na 68%;
 • poveča koncentracijo;
 • ne povzroča zaspanosti;
 • stranskih učinkov ni.

Povratne informacije in ocene strank:

Obstajajo številne ocene strank Audiovico na družbenih omrežjih in forumih, ki so tu in tam raztreseni po spletu  Iz njih je razvidno, kako je izdelek resnično učinkovit in hitro prinaša koristi, kot je navedeno na uradni prodajni strani.

Mnogi  trdijo, da so občutili izboljšan sluh in odpravo tinitusa v samo nekaj tednih. Poleg tega se nihče od tistih, ki so imeli možnost preizkusiti izdelek, ne pritožuje nad stranskimi učinki.

Med poročanimi koristmi sta potrjena povečanje spomina in koncentracije. Zato ne gre za prevaro kot mnoge druge, ki danes poseljujejo internetni svet. Nasprotno, opravka  imamo z zanesljivim izdelkom, ki zagotavlja rezultate.

Nekatere negativne ocene na spletu pogosto zamenjujejo s tistimi o pravih tablicah Audiovico . Nasprotno, od drugih jih je treba razlikovati, ker gre za ocene uporabnikov, ki so preizkusili izdelke, ki so kopije izvirnika in niso tako zanesljivi in ​​učinkoviti pri upravljanju naročil in pošiljanju.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Koliko stane Audiovico in kje ga kupiti:

Vsem zainteresiranim svetujemo  nakup Audiovico samo na uradni prodajni strani. Pravzaprav ga ni mogoče najti niti v fizičnih trgovinah, kot so lekarne ali zeliščarji, niti na drugih spletnih platformah.

Audiovico

Zato ne smemo pozabiti, da smo  previdni pri vseh izdelkih, ki posnemajo original  , vendar nimajo enakih koristi, še huje, včasih imajo lahko celo neželene učinke.

Poleg tega boste z oddajo naročila na priporočenem spletnem mestu zagotovo izvedli varno transakcijo in imeli možnost izkoristiti znižano ceno. Zaradi tega vam trenutna prodajna vrednost omogoča, da dobite  izdelek po akcijski ceni -50% cene.

Za nadaljevanje naročila se le pomaknite po strani navzdol, dokler se ne prikaže obrazec, ki se izpolni s podatki vlagatelja z vnosom imena, priimka, telefonske številke in naslova za prevzem blaga.

Vse je zelo preprosto in intuitivno, tako da je dostopno tudi starejšim in tistim, ki niso vešči spletnih transakcij. Kot dodaten bonus  je poštnina brezplačna  ,  čas dostave  izdelkov pa bo precej kratek in traja le  en do tri dni. 

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Vložiť komentár