Apolloss – Ali deluje? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

APOLLOSS – Želja po ohranjanju forme je tako rekoč univerzalna nuja, ki pa je ni lahko doseči. Življenje, ki ga živimo danes, je stresno, polno obveznosti, z malo časa. Zaradi vsega tega je skrb zase največja obveza. Želja po izboljšanju obstaja, vendar je pogosto  prehod na shujševalno dieto  prava nočna mora. Volja je edino orožje in redkim se ji sčasoma uspe upreti. Večino časa obupate in se počutite slabše z vsakim neuspelim poskusom. Na srečo danes obstajajo bližnjice, ki ljudem pomagajo doseči cilj izgube teže. Danes govorimo o  dodatku Apolloss .

Začnite s svojimi prehranskimi cilji

Če želite spremeniti življenjski slog in shujšati, si morate postaviti cilje, piše v  posebnem zdravstvenem poročilu Harvarda  Lose Weight and Keep  Fit. Najprej si zastavite glavni cilj, kot je izguba od 5 do 10 % vaše teže v šestih mesecih.

Nato si zastavite manjše cilje, ki vam bodo pomagali doseči želeno šestmesečno ciljno težo. Mini cilji naj bodo preproste spremembe, za katere veste, da jih boste lahko ohranili.

>>>-50% cena – Uradna Stran<<<

Ideje za mini gole

Vaši specifični mini-cilji ali spremembe življenjskega sloga za izgubo teže bodo odvisni od vaših trenutnih prehranjevalnih navad. Nekatere ideje vključujejo:

 • Kuhanje večerje trikrat na teden. Ko kuhate, nadzirate velikost porcij in sestavine.
 • Pakirajte ga rjavo vsaj trikrat na teden. Prihranili boste tudi na stotine kalorij in denarja. Da bi olajšali delo, spakirajte domače ostanke takoj po večerji za kosilo naslednji dan. Na nakupovalni seznam dodajte dve zdravi živili. Poskusite poskusiti vsaj dva od njih vsak teden.
 • Premislite o svoji pijači. Dokazano je, da izločanje sode in zamenjava z vodo pomaga ljudem izgubiti 2,5 % telesne teže v samo šestih mesecih. Druge možnosti vključujejo kavo brez sladkorja, nesladkan ledeni čaj ali gazirano vodo. Za okus vodi dodajte rezine kumare, cele sveže borovnice ali rezino grenivke, pomaranče, limone ali limete.  
 • Poskušam nov pristop k hitri hrani. Če redno uživate hitro hrano, se ji ni treba popolnoma izogibati. Namesto tega poiščite na spletni strani restavracije nekaj lažjih možnosti na meniju.
 • Izogibajte se zelo kalorični hrani  . Nekatera živila zagotavljajo toliko kalorij, da je skoraj nemogoče shujšati. Na primer, ko jeste zunaj, se boste morda želeli izogniti predmetom, kot so čebulni obročki, taco solata, lo mein in palčke mocarele. Ko se tega naučite, lahko povečate svoje cilje – na primer skuhajte večerjo petkrat na teden in predelajte svoj seznam živil tako, da nezdravo hrano zamenjate z bolj zdravo.
 • Oglejte si Uslim .

>>>-50% cena – Uradna Stran<<<

Kaj je Apolloss in katere so njegove sestavine

Apolloss je  zeliščni čaj v prahu  z lastnostmi za hujšanje in zaviranje apetita. Sestavljen je iz popolnoma naravnih sestavin, ki so telesu neškodljive, kot so:

 • Listi zelenega čaja: zeleni  čaj je pravi naravni antioksidant, ki pospešuje presnovo maščob in sladkorjev. Še več, spodbuja diurezo in je zato še posebej koristen v boju proti zastajanju vode.
 • Jagode šisandre :  Šisandra je starodavna orientalska rastlina za pridelavo jagodičja, ki se uporablja v tradicionalni kitajski medicini. Te jagode imajo antioksidativne in protistresne lastnosti; pravzaprav služijo za oživljanje duševne dejavnosti, izboljšanje koncentracije in spodbujanje vitalne energije.
 • Kopriva:  kopriva je zelišče z diuretičnimi lastnostmi, ki lahko zniža krvni tlak. Prav tako čisti telo in izboljša prebavo. Uporablja se tudi zaradi regeneracijskih in protivnetnih učinkov.
 • Meta:  Meta je rastlina intenzivnega vonja, ki nam pomaga predvsem pri lažji prebavi, saj spodbuja delo želodca. Njegov značilen okus daje zeliščnemu čaju svežino in sladkobo.
 • Olive:  oljke, nosilke dobrih maščob, vam omogočajo zmanjšanje škodljivega holesterola in lahko izboljšajo prebavo hrane.

Prednosti in načini uporabe

Apolloss se jemlje kot kateri koli zeliščni čaj. Raztopite ga v vodi (v količinah, navedenih na embalaži) in zaužijte pred vsakim glavnim obrokom in pred vsakim treningom. Paket vključuje tretma v trajanju  30 dni  . Najbolj neposredni učinki, ki jih bo prinesel Apollos, bodo zmanjšanje apetita in fizična poživitev. Če ga boste jemali dan za dnem, se boste počutili bolj mlahave in močnejše. Učinki hujšanja se bodo začeli pojavljati od drugega tedna.

Jemanje zdravila Apolloss je treba kombinirati s pravilno prehrano in zmerno telesno aktivnostjo. Zeliščni čaj pomaga pri pravilnem življenjskem slogu, saj se zmanjša lakota in poveča moč za gibanje. Poleg tega Apolloss deluje tiho in  pomaga pri raztapljanju maščob  , kar bo v sinergiji z nižjo zalogo kalorij in novo energijo omogočilo telesu sprostitev telesne teže. S temi previdnostnimi ukrepi se boste veliko lažje vrnili v formo. Teža bo začela počasi padati, kot bi morala.

Mnenja in komentarji o Apolloss

Na spletu se pojavljajo navdušeni komentarji o zeliščnem čaju Apolloss . Glede na povratne informacije tistih, ki so ga preizkusili, se zdi, da izdelek deluje  . Zdi se, da je pri nekaterih hujšanje opazno, pri drugih manj. Pravzaprav nekatera pričevanja kažejo, da tisti, ki morajo izgubiti veliko teže, na začetku dosežejo vidnejše rezultate. Poleg tega se zdi, da zeliščni čaj Apolloss najde zadovoljstvo glede okusa in enostavne uporabe.

>>>-50% cena – Uradna Stran<<<

Cena in kje kupiti

Apolloss je zanesljiv izdelek, saj je narejen iz povsem naravne mešanice. Ni kontraindikacij  , razen specifične intolerance na eno od sestavin zeliščnega čaja. Če torej iščete izdelek, ki vam pomaga pregnati lakoto in vam daje energijo, da sprejmete zmerno omejitev hrane in povečate telesno aktivnost, je Apollos pravi izdelek.

Proizvodno podjetje se je odločilo znižati stroške končnega izdelka tako, da bo Apolloss prodajalo samo prek spleta. Pazite se imitacije! Zeliščni čaj je samo naprodaj

>>>-50% cena – Uradna Stran<<<

1 komentár k “Apolloss – Ali deluje? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti”

Vložiť komentár