Site icon Spletna stran o prehranskih dopolnilih

ABslim, goljufije? Negativne ocene, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

ABslim

ABslim

ABslim shujševalne kapljice so prehransko dopolnilo, ki vam pomaga pri naravnem hujšanju . Njegova edinstvena formula podpira presnovo in zmanjšuje apetit, kar olajša doseganje vaših ciljev glede izgube teže.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

IzdelekABslim
Farmacevtska oblikakapljice
Resnične ocene4,90 od 5 zvezdic
PošiljkaHitri kurir
Razpoložljivostne

Kaj je BMI in kaj pomeni za vaše zdravje?

Ko gre za spremljanje teže, veliko ljudi uporablja kopalniško tehtnico. Nekateri ljudje upajo, da se bo ta številka po polnočnem prigrizku povečala, drugi pa so razočarani, ko ugotovijo, da so namesto tega izgubili nekaj kilogramov.

Čeprav so kilogrami pomembni, je natančnejši kazalnik telesne teže indeks telesne mase (ITM). Oglejmo si pomen ITM in kako je povezan z ohranjanjem zdrave telesne teže.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kaj je BMI?

BMI ali indeks telesne mase je računalniška mera, ki uporablja težo in višino osebe za določanje ravni telesne maščobe. Ta ukrep pomaga zdravstvenim delavcem razumeti, ali je telesna teža osebe znotraj zdravega območja, nižja (premajhna teža) ali višja (prekomerna telesna teža ali debelost). Formula za izračun BMI je telesna teža osebe v kilogramih, deljena s kvadratom višine v metrih (kg/m²).

Čeprav ne meri neposredno telesne maščobe, dobro korelira z drugimi, bolj neposrednimi meritvami telesne maščobe, zaradi česar je uporabno orodje za določanje, ali mora oseba pridobiti ali shujšati. Visok BMI lahko kaže na visoko telesno maščobo in lahko poveča tveganje za nekatere zdravstvene težave, kot so bolezni srca, sladkorna bolezen tipa 2 in nekateri raki. Nasprotno pa lahko nizek ITM pomeni, da ima oseba premajhno telesno težo, da je podhranjena ali da ima druge zdravstvene težave.

Čeprav je ITM uporabno izhodišče pri ocenjevanju povečanja telesne mase, se ga ne sme uporabljati kot diagnostično orodje. Za celovito oceno zdravja je treba upoštevati druge dejavnike, kot so mišična masa, gostota kosti in splošno zdravje.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kako se izračuna BMI?

BMI, okrajšava za indeks telesne mase, se izračuna po preprosti formuli: telesna teža v kilogramih, deljena z višino v metrih na kvadrat (kg/m²). To je koristen indikator, ki vam omogoča, da približno ocenite, ali ima oseba preveč telesne maščobe ali, nasprotno, ali ima premajhno telesno težo.

Vendar si je treba zapomniti, da ITM sicer zagotavlja splošen pregled stanja teže osebe, ne meri neposredno telesne maščobe. Zaradi tega je lahko mišična masa moteč dejavnik pri razlagi BMI. Mišičasti ljudje imajo lahko visok ITM, ker so mišice gostejše od maščobe, vendar to ne pomeni, da imajo odvečno telesno maščobo ali nezdravo težo.

Zdrav razpon ITM je običajno med 18,5 in 24,9. Če je vaš BMI v tem območju, se na splošno šteje, da imate idealno težo za svojo višino. ITM od 25,0 do 29,9 kaže na prekomerno telesno težo, medtem ko visok ITM 30 ali več kaže na debelost. Vendar te kategorije niso dokončna ocena vašega zdravja, ker ne upoštevajo elementov, kot sta mišična masa in gostota kosti.

Priporočljivo je, da uporabite dodatna orodja in metode za popolnejše razumevanje svojega zdravja, še posebej, če imate znatno visok ali nizek ITM. Vaš zdravstveni delavec lahko zagotovi natančnejši nasvet ob upoštevanju drugih pomembnih dejavnikov, kot so mišična masa, gostota kosti in splošno zdravje.

Kaj je ABslim in čemu je namenjen?

Kdaj se uporablja ABslim in kakšne so njegove terapevtske indikacije?

ABslim kapljice za hujšanje so izdelek, namenjen podpori hujšanja. Te kapljice vsebujejo izbrane sestavine, ki pospešujejo metabolizem, zmanjšujejo apetit in spodbujajo izgorevanje maščob ter vam pomagajo do sanjske postave.

Indikacije za zdravljenje

Tukaj je seznam situacij, v katerih je morda priporočljiva uporaba kapljic za hujšanje ABslim :

 1. Ko želite pospešiti proces hujšanja: AB-slim kapljice lahko uporabite za pospešitev in učinkovitejše hujšanje, ki podpirajo vaš shujševalni program.
 2. Med nizkokalorično dieto: Če ste na nizkokalorični dieti, vam bodo ABslim kapljice pomagale pri nadzoru apetita in zmanjšale napade lakote ter olajšale sledenje dieti.
 3. Pred vadbo: jemanje kapljic AB-slim pred vadbo ali telesno aktivnostjo lahko pomaga spodbuditi vaš metabolizem in tako poveča količino kalorij, ki jih porabite med vadbo.
 4. V obdobjih zaustavljenega hujšanja: če se soočate s platojem, tj. obdobjem, v katerem se hujšanje upočasni, vam lahko ABslim kapljice pomagajo pri spodbujanju presnove in premagovanju te faze.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kako deluje? Mehanizem delovanja

ABslim shujševalne kapljice delujejo s kombinacijo ciljnih učinkovin, ki podpirajo hujšanje. Te kapljice vsebujejo rastlinske izvlečke, vitamine in minerale, ki igrajo posebno vlogo pri hujšanju.

Najprej stimulativne sestavine, ki jih vsebujejo ABslim kapljice , pomagajo pospešiti metabolizem, povečati porabo energije v telesu in pospešiti izgorevanje maščob. To pomeni, da bo vaše telo učinkoviteje kurilo kalorije, tudi v mirovanju.

Drugič, ABslim vsebuje sestavine, ki pomagajo nadzorovati apetit in lakoto. To je še posebej pomembno pri dieti, saj lahko omejevanje vnosa kalorij povzroči epizode močne lakote. Sestavine, ki jih vsebujejo ABslim kapljice, pomagajo zmanjšati občutek lakote in nadzorujejo apetit, da se izognete prenajedanju.

Končno lahko ABslim podpira prehransko ravnovesje telesa z zagotavljanjem osnovnih vitaminov in mineralov. To je pomembno, ker lahko pri hujšanju zaradi zmanjšanega vnosa kalorij tvegate pomanjkanje hranil. ABslim kapljice pomagajo telesu zagotoviti hranila, ki jih potrebuje za ohranjanje dobrega zdravja ob hujšanju.

Sestava ABslim – Aktivne sestavine

Tukaj je seznam sestavin ABslim shujševalnih kapljic in njihovih učinkov:

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Prednosti

Tukaj je seznam glavnih prednosti kapljic za hujšanje ABslim :

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Informativni letak – Kako uporabljati ABslim ?

Preden vzamete to zdravilo, natančno preberite navodilo, ker vsebuje za vas pomembne podatke.

Način uporabe, odmerjanje

Kako pravilno uporabljati kapljice za hujšanje ABslim :

 1. Stekleničko ABslim kapljic pred uporabo dobro pretresite , da se sestavine dobro premešajo.
 2. Vzemite kozarec vode ali druge brezalkoholne pijače po vaši izbiri.
 3. S priloženo kapalko dodajte število kapljic, ki jih priporoča proizvajalec, v kozarec vode. Sledite navodilom, koliko kapljic uporabite.
 4. Dobro premešajte vodo in ABslim kapljice , da zagotovite enakomerno porazdelitev izdelka.
 5. Sveže pripravljeno mešanico popijte pred glavnim obrokom. Običajno je priporočljivo jemanje kapljic 15-30 minut pred obrokom.
 6. Kapljice ponovite po navodilih proizvajalca. Pazljivo upoštevajte priporočeni odmerek in ne prekoračite priporočenega odmerka.
 7. Za doseganje najboljših rezultatov je pomembno kombinirati uporabo kapljic ABslim z uravnoteženo prehrano in redno telesno vadbo. Ne pozabite na zdravo prehrano in vadbo, ki ustreza vaši telesni pripravljenosti.

Učinki uporabe izdelka

Tukaj je seznam možnih učinkov, ki se lahko pojavijo pri nekaterih ljudeh pri uporabi kapljic za hujšanje ABslim :

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Resnične ocene, negativne ocene in mnenja – komentarji s foruma

“ Želim deliti svojo izkušnjo s shujševalnimi kapljicami ABslim . Sem Sofia, 32-letna inštruktorica fitnesa. Vedno sem vodila aktiven življenjski slog, zadnje čase pa imam težave z izgubo tistih nekaj odvečnih kilogramov. Ko sem slišala za ABslim kapljice , sem se odločila, da jih preizkusim. Nad rezultati sem bil prijetno presenečen! Po enem mesecu uporabe sem izgubil težo in opazil zmanjšanje apetita. Kapljice so enostavne za uporabo in pri meni niso povzročile negativnih stranskih učinkov. ABslim priporočam vsem, ki iščejo pomoč pri hujšanju. Srečno vsem! „

» Vedno sem se boril s prekomerno težo in poskušal z različnimi dietami, a brez trajnih rezultatov. Slišala sem za kapljice ABslim in se odločila, da jih preizkusim. Na žalost nimam dobrih izkušenj. Začela sem imeti alergijsko reakcijo na sestavine v izdelku in sem jih morala prenehati uporabljati. To je bilo razočaranje, ker sem upal na pozitivne rezultate. Vendar pa razumem, da je vsak človek drugačen in da tisto, kar deluje drugim, ne bo nujno delovalo zame. Svetujem vam, da ste previdni in se pred uporabo kakršnihkoli izdelkov za hujšanje posvetujete z zdravnikom. „

Pogosto zastavljena vprašanja

Kje lahko kupim ABslim kapljice ?

Kapljice ABslim lahko kupite na uradni spletni strani proizvajalca. Priporočljivo je, da se izogibate nakupom iz nepooblaščenih virov, kot so spletna mesta tretjih oseb ali platforme za e-trgovino, da zagotovite pristnost izdelka.

Kako se uporabljajo ABslim kapljice ?

Kapljice ABslim običajno jemljemo tako, da jih razredčimo v kozarcu vode po navodilih na etiketi. Priporočljivo jih je jemati enkrat ali dvakrat na dan, najbolje pred obroki.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Exit mobile version