Site icon Spletna stran o prehranskih dopolnilih

BeSlimmer – Ali deluje? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti, Prevara?

beslimmer

beslimmer

Prekomerna telesna teža je v sodobnem svetu vse bolj pogost pojav. To je posledica številnih dejavnikov, povezanih s slabo prehrano, nizko telesno aktivnostjo, boleznimi itd. Zato smo se odločili preveriti, kako  deluje BeSlimmer . To so tablete za hujšanje, ki imajo lastnosti, ki stimulirajo naše telo, zaradi česar se porabi več kalorij. Ali lahko shujšate brez diete? Prepričajmo se sami in poglejmo, kakšne učinke lahko dosežemo z uporabo tega dodatka.

Prekomerna teža in debelost se nanašata na prekomerno telesno težo. Prekomerna telesna teža, zlasti debelost, je glavni dejavnik tveganja za kronične bolezni, kot so bolezni srca in ožilja, sladkorna bolezen tipa 2, visok krvni tlak, astma, bolečine v hrbtu in nekatere vrste raka. Prekomerna teža in debelost sta povezani tudi z višjo stopnjo umrljivosti (AIHW 2017).

Kaj je prekomerna teža in debelost?

Leta 2015 je bilo 8,4 % celotnega bremena bolezni v Avstraliji posledica prekomerne telesne teže in debelosti (AIHW 2019). Prekomerna telesna teža in debelost sta bila glavna dejavnika tveganja, ki sta prispevala k nesmrtnemu bremenu (živeti z boleznijo) (  za več informacij glejte Avstralsko študijo o bremenu bolezni 2015: Interaktivni podatki o bremenu dejavnikov tveganja   ).

Zbiranje informacij o prekomerni telesni teži in debelosti je pomembno za obvladovanje povezanih zdravstvenih težav.

>>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<<

Indeks telesne mase (ITM)

Indeks telesne mase (ITM) je mednarodno priznan standard za razvrščanje prekomerne teže in debelosti pri odraslih. BMI se izračuna tako, da se teža osebe v kilogramih deli s kvadratom njene višine v metrih. BMI ne odraža nujno porazdelitve telesne maščobe ali opisuje enako stopnjo debelosti pri različnih ljudeh. Vendar pa je ITM na populacijski ravni praktičen in uporaben ukrep za ugotavljanje prekomerne telesne teže in debelosti.

To poročilo uporablja vašo izmerjeno višino in težo za izračunane vrednosti ITM, ker so vrednosti, o katerih poročate sami, manj natančne.

Debelost vsako leto povzroči 4,7 milijona prezgodnjih smrti

Debelost je ena največjih zdravstvenih težav na svetu – iz težave v bogatih državah je postala težava, ki vpliva na vse ravni dohodka.

Globalno  breme bolezni  je obsežna globalna študija o vzrokih in dejavnikih tveganja za smrt in bolezni, objavljena v medicinski reviji  The Lancet  . 3  Tukaj so predstavljene te ocene letnih smrti, ki jih je mogoče pripisati širokemu spektru dejavnikov tveganja. Ta grafikon je prikazan za globalno skupno vrednost, vendar si ga lahko ogledate za katero koli državo ali regijo s stikalom »spremeni državo«.

Debelost – opredeljena kot visok indeks telesne mase – je dejavnik tveganja za več vodilnih vzrokov smrti na svetu, vključno s srčnimi boleznimi, možgansko kapjo, sladkorno boleznijo in različnimi vrstami raka. 4  Debelost neposredno ne  povzroča  nobenega od teh učinkov na zdravje, vendar lahko poveča verjetnost njihovega pojava. Na grafikonu lahko vidimo, da je to eden vodilnih dejavnikov tveganja za smrt po vsem svetu.

Glede na študijo  Global Burden of Disease  je leta 2017 zaradi debelosti prezgodaj umrlo 4,7 milijona ljudi. Če povemo to v kontekst: število smrtnih žrtev na cestah  je bilo skoraj štirikrat večje kot leta 2017 in skoraj petkrat večje od števila umrlih zaradi  virusa HIV/aidsa5  .

BeSlimmer – kaj je to in kako deluje?

BeSlimmer je shujševalno prehransko dopolnilo, s katerim boste v kratkem času dosegli sanjsko postavo. Je odlična podpora telesu med treningom in dieto. Je prehransko dopolnilo, ki se jemlje peroralno v obliki kapsul. Sestavljen je iz naravnih snovi, ki so temeljito testirane in varne za telo. Naravne snovi, ki jih vsebuje BeSlimmer, pomagajo pri izgorevanju odvečne telesne maščobe brez nepotrebnega napora in naporne diete.

Tablete podpirajo proces lipoze (proces razgradnje maščob) in intenzivirajo termogenezo, tj. olajšajo porabo energije v telesu. Redna uporaba dodatka poveča učinkovitost in zmogljivost telesa ter zavira apetit.

Odmerjanje BeSlimmer – Kako uporabljati?

Uporaba BeSlimmerja je zelo preprosta, saj je na voljo v obliki tablet. Odmerjanje se določi individualno glede na osebo in njegovo telesno težo. Videti je takole:

Tablete je priporočljivo zaužiti 30 minut pred treningom ali obrokom. Pomembno je, da tablete vzamete z veliko vode. To bo povečalo absorpcijo hranil. Ne prekoračite priporočenih odmerkov.

>>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<<

Tablete za hujšanje BeSlimmer – učinki

Redna uporaba dietnih tablet BeSlimmer vam omogoča, da izgubite težo in izboljšate splošno stanje našega telesa.

Vsi učinki uporabe BeSlimmer :

Je BeSlimmer varen? Stranski učinki

BeSlimmer je izdelek, ki je varen za zdravje in ob upoštevanju priporočil za odmerjanje ne povzroča stranskih učinkov. Ne prekoračite priporočenega odmerka, saj ne bo okrepil učinkov uporabe in lahko povzroči le prebavne težave. 

Kako se BeSlimmer razlikuje od drugih tablet za hujšanje?

Med izdelki za hujšanje so najpogostejši tisti, ki jih je za vidne rezultate treba kombinirati s prilagojeno dieto. BeSlimmer se bistveno razlikuje od teh tablet, saj podpira procese, ki so odgovorni za hitrejše izgorevanje maščob brez potrebe po naporni vadbi. Seveda bo povečana telesna aktivnost pripomogla k še boljšim rezultatom, ni pa nujno.

BeSlimmer je pridobil svetovno prepoznavnost tudi zaradi vsebnosti samo naravnih sestavin rastlinskega izvora in dodatnih snovi, kot so aminokisline in vitamini, ki so popolnoma varne in naravne. Pri drugih tovrstnih izdelkih se običajno uporabljajo umetne snovi, ki lahko povzročijo nepopravljive spremembe v našem telesu, zato je to nedvomno nekaj, po čemer se BeSlimmer razlikuje od drugih tablet za hujšanje.

>>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<<

Prehransko dopolnilo BeSlimmer – Sestava tablet – Katere sestavine vsebuje?

Sestava BeSlimmer vsebuje samo naravne sestavine. To so predvsem rastlinski izvlečki, obogateni z aminokislinami in vitamini. Če jih združite v idealnih razmerjih, lahko povečate presnovo in hitrost presnove. Hujšanje je pospešeno tudi zaradi visoke vsebnosti kofeina, ki ustvarja dodatno energijo in zvišuje telesno temperaturo, kar ima za posledico večjo porabo kalorij.

Sestava gorilnika:

Esenca zelenega čaja

Podpira izgorevanje maščob, razstruplja in čisti telo, dodaja energijo in pomaga ohranjati normalno raven sladkorja v krvi;

Izvleček pomaranče

Lupina grenke pomaranče vsebuje sinefrin, spojino, ki spada med t.i termogenike, ki pospešujejo izgorevanje maščob in podpirajo hujšanje. Zmanjšuje tudi apetit, se bori proti celulitu in pospešuje krvni obtok. Ima katabolne lastnosti in spodbuja telo k večji aktivnosti.

Izvleček guarane

Je sestavina, ki pospešuje presnovo in podpira naravno hujšanje.

Izvleček jagod Acai

Čisti prebavni sistem in podpira njegovo delovanje. Poleg tega odstranjuje ostanke toksinov iz telesa in podpira pospeševanje presnovnih procesov.

Popravljen izvleček maline

Malinov keton, ki je prisoten v sadju, vpliva na proizvodnjo in aktivnost norepinefrina. Odgovoren je za intenzivnejše izgorevanje maščob. Ne le pomaga pri izgubi odvečne teže, ampak tudi preprečuje njen ponovni pojav.

preverite AntiApetin, Guavital+ Delislim

Cholina

Je komponenta, odgovorna za vzdrževanje pravilne presnove maščob. Pozitivno vpliva tudi na pravilno delovanje jeter.

>>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<<

BeSlimmer kapsule – ocene, forumi

Mnenja o BeSlimmerju so zelo pozitivna in zaradi velike priljubljenosti jih najdemo na dobesedno vsakem forumu o zdravju in lepoti. Najpogosteje so ljudje pozorni na to, da lahko izdelek deluje in prinaša pozitivne učinke brez potrebe po vadbi. Pomembna prednost po mnenju potrošnikov je tudi dejstvo, da so uporabljene samo naravne sestavine. Občasno se najdejo tudi negativne ocene, ki pa so običajno povezane s težavami z dostopnostjo tablice.

Ocene BeSlimmer s foruma:

„Če iščete prehransko dopolnilo za hujšanje, ki resnično deluje, je BeSlimmer vsekakor vredno poskusiti! Jemljem ga približno mesec dni in izgubila sem že 8 kg. Apetit se mi je definitivno zmanjšal in uspelo mi je odpraviti problem „malicanja med obroki“. Tablete so enostavne za jemanje in ne povzročajo neprijetnih stranskih učinkov. svetujem!“ 

Kje kupiti BeSlimmer – Razpoložljive cene in promocije

Izdelek BeSlimmer lahko kupite na uradni spletni strani proizvajalca. Gorilec maščob trenutno ni na voljo v stacionarni prodaji. Pri nakupu pri preverjenem viru nismo le prepričani, da bomo prejeli originalni izdelek, ne le zamenjavo, ampak lahko izkoristimo tudi najboljšo cenovno ponudbo proizvajalca.

Cena BeSlimmer je trenutno po akcijski ceni -50%. Na uradni spletni strani proizvajalca lahko za morebitna vprašanja uporabimo tudi kontaktni obrazec. Lahko tudi preverimo, kakšne akcije so tam na voljo.

>>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<<

Exit mobile version