Viarex, prevara? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Viarex je inovativen izdelek v obliki tablet, ki obljublja varno in učinkovito povečanje penisa. Njegove visokokakovostne sestavine delujejo sinergistično, izboljšujejo prekrvavitev genitalnega področja in zagotavljajo zadovoljive rezultate pri intimni funkciji.

Nizek libido ali zmanjšana spolna želja je pogost pojav pri moških in ženskah. Čeprav ni nenavadno, da spolna želja skozi življenje pada in plimi, je ta sprememba lahko težavna. Včasih lahko nizek libido kaže na druge težave, kot so osnovne zdravstvene težave ali osebne ali življenjske težave.

Če nizek libido vztraja ali povzroča skrb, je vredno raziskati vzrok, da izključimo osnovno stanje ali uvedemo ustrezno zdravljenje. Oglejmo si podrobneje možne vzroke za nizek libido pri ženskah in moških.

Kaj je nizek libido?

Libido je »zanimanje za vključevanje v spolno aktivnost ali vzburjenje zaradi masturbacije ali spolne dejavnosti s partnerjem,« pojasnjuje MargEva M. Cole, MD, certificirana specialistka za menopavzo, porodničarka in ginekologinja pri Duke Health v Durhamu, NC. »Nizek libido je zmanjšana spolna želja – ne glede na to, ali imate partnerja ali ne,« pravi.

Kar se šteje za „tipičen“ libido , pa se lahko razlikuje od osebe do osebe. Človekov libido se lahko skozi življenje spreminja. To je lahko posledica stresa, zdravstvenih težav ali okoliščin v zvezi. „Ali nizek libido nekoga moti, je odvisno od njegovih osebnih interesov, trenutne situacije in odnosa s partnerjem,“ pravi dr. Cole.

Vendar pa obstaja razlika med nizkim libidom in vzburjenostjo, ki je sposobnost spolnega vzburjenja s stikom. »Mnogi ljudje imajo nizek libido (zanimanje), vendar se lahko vzburijo v spolni situaciji,« pravi dr. Cole.

VIAREX

Simptomi nizkega libida

Pomanjkanje zanimanja za seks ali intimnost je zgovoren simptom nizkega libida, kar pomeni zmanjšanje prejšnje ravni želje. Oseba ima lahko manj misli o seksu ali spolnih fantazijah in se manj pogosto ukvarja s spolnimi aktivnostmi.

Poleg tega lahko oseba doživi čustveno stisko zaradi sprememb spolne želje. Nizek libido lahko vodi tudi do napetosti v intimnem odnosu, še posebej, če obstaja neskladje v stopnji želje partnerjev.

Vzroki nizkega libida

Možnih vzrokov za nizek libido je veliko. Nekateri med njimi so univerzalni, ne glede na spol, medtem ko so drugi vzroki nizkega libida specifični tako za moške kot za ženske.

Nizek libido pri moških in ženskah

Vzroki za nizek libido , ki prizadenejo tako moške kot ženske, vključujejo:

 • Težave v odnosih:  Po podatkih Nacionalne zdravstvene službe (NHS) so težave v odnosih eden najpogostejših vzrokov za nizek libido [1] . Težave v odnosih, kot so pomanjkanje zaupanja, težave pri komunikaciji, dvomi, konflikti ali nadlegovanje, lahko prispevajo k nizkemu libidu.
 • Trajanje razmerja:  včasih lahko dolgotrajno bivanje s partnerjem povzroči zmanjšanje spolne želje. Kot ugotavlja dr. Cole, „zahteva ustvarjalnost, da ohranimo spolne interese sveže skozi leta v monogamnem razmerju.“
 • Spremembe ravni stresa:  povečane ravni stresa, kot so tiste, povezane z delom, velikim življenjskim dogodkom ali medosebnimi konflikti, lahko prispevajo k zmanjšanemu spolnemu nagonu.
 • Družinske zahteve:  družinske zahteve lahko prav tako igrajo vlogo pri nizkem libidu. To lahko vključuje stres starševstva ali skrbi za ostarele starše.
 • Spremembe v duševnem zdravju:  po besedah ​​Aarona Lentza, MD, urologa pri Duke Health v Raleighu v Severni Karolini, lahko „mnoge psihološke težave povzročijo [nizek libido],“ vključno z anksioznostjo, izčrpanostjo, depresijo ali težavami s telesno podobo.
 • Droge in alkohol:  zloraba drog in alkohola lahko povzroči izgubo spolnega nagona.
 • Staranje:  običajno je, da s staranjem izgubimo zanimanje za spolnost, kar lahko povzroči upad ravni spolnih hormonov in včasih razvoj zdravstvenih težav, zaradi katerih je spolnost neprijetna.
 • Spremembe v fizičnem zdravju:  fizični zdravstveni izzivi, kot so rak, kronične bolečine in okrevanje po operaciji ali bolezni, lahko povzročijo tudi nižji spolni nagon. Dolgotrajne zdravstvene težave, kot so sladkorna bolezen, debelost in bolezni srca in ožilja, lahko vplivajo tudi na libido.
 • Zdravila:  nekatera zdravila lahko povzročijo tudi zmanjšan libido, vključno z, vendar ne omejeno na zdravila za visok krvni tlak, zdravila za depresijo, kot so antidepresivi SSRI, zdravila za epileptične napade in zdravila za zdravljenje psihoz.
 • Preverite: Proctotivo

Kaj je toViarexin čemu služi?

TableteViarexje dodatek, namenjen povečanju moškega penisa. Te tablete vsebujejo edinstveno formulo naravnih sestavin, ki so bile razvite za izboljšanje krvnega obtoka v genitalnem predelu ter varno in učinkovito podpirajo rast penisa.

Predvidena uporaba

Tukaj je seznam primerov, v katerih se lahko uporabljajo tablete za povečanje penisa:

 • Nezadovoljstvo s trenutno velikostjo penisa: nekateri ljudje morda želijo povečati velikost svojega penisa, če se počutijo nezadovoljni s svojo trenutno velikostjo penisa in želijo izboljšati svojo samozavest.
 • Težave pri spolnem delovanju: V nekaterih primerih imajo lahko ljudje težave pri spolnem delovanju zaradi težav s krvnim obtokom v genitalnem področju. V takšnih primerih je vredno razmisliti o uporabi dodatkov, ki izboljšujejo cirkulacijo in spodbujajo spolno zdravje.
 • Radovednost ali eksperimentiranje: Nekateri ljudje bodo morda želeli preizkusiti različne metode ali izdelke, da bi spoznali njihove zmožnosti in ocenili njihovo učinkovitost pri povečanju velikosti penisa.

Kako delujeViarex?

Naravne sestavine vViarexdelujejo na vseh ravneh. Povečanje testosterona, hormona spolne želje, pomaga povečati libido. Izboljšanje krvnega obtoka vam omogoča, da sprostite mišice in zagotovite ustrezno hidracijo penisa. Učinek je takojšen: ko je želja, je erekcija večja in močnejša. Ekskluzivna formulaViarexje bil razvit v laboratoriju v Franciji. S kombinacijo 6 naravnih sestavin, kot so arginin, korenina mace, tavrin, ingver, tribulus in cinkov citrat, boste v istem izdelku našli naravno formulo, ki je zasnovana za izboljšanje pretoka krvi in ​​ohranjanje čvrstosti vašega penisa med spolnim odnosom.

VIAREX

SestavineViarex(kompozicija)

Tukaj je seznam sestavin tablet za povečanje penisaViarexin delovanje vsakega od njih:

 • Maca: Maca je znana po tem, da lahko izboljša spolno funkcijo in poveča libido. Številne študije kažejo, da lahko maca ugodno vpliva na erekcijo in kakovost semena.
 • Tribulus : Tribulus se tradicionalno uporablja za izboljšanje libida in spolne funkcije. Nekatere raziskave kažejo, da bi tribulus lahko pozitivno vplival na proizvodnjo testosterona in izboljšal erektilno disfunkcijo.
 • L-arginin : L-arginin je aminokislina, ki lahko poveča telesno proizvodnjo dušikovega oksida, kar lahko izboljša prekrvavitev in spodbuja močnejše erekcije.
 • Cinkov citrat : Cink je bistven mineral za spolno zdravje moških. Lahko igra vlogo pri proizvodnji testosterona in ohranjanju zdravja reproduktivnega sistema.
 • Tavrin : Tavrin je aminokislina, ki je naravno prisotna v telesu in lahko pomaga izboljšati pretok krvi, kar lahko pozitivno vpliva na erekcijo.
 • Ingver : Ingver se tradicionalno uporablja za povečanje libida in izboljšanje spolne funkcije. Nekatere raziskave kažejo, da ima ingver stimulativne lastnosti in izboljša spolno zmogljivost.

Nevarnosti, učinkovitost, prednostiViarex

Tukaj je seznam prednosti tablet za povečanje penisa:

 • Povečanje velikosti:Viarex lahko pomaga povečati velikost vašega penisa v smislu dolžine in obsega. To lahko zagotovi večje zadovoljstvo med seksom in izboljša samozavest.
 • Izboljšana erekcija: Tablete Viarex so namenjene izboljšanju kakovosti erekcije, kar omogoča močnejšo in daljšo erekcijo. To lahko pomaga v boju proti erektilni disfunkciji in izboljša spolno zmogljivost.
 • Povečan libido: Naravne sestavine v Viarexu, kot sta maca in tribulus, lahko pomagajo povečati spolni nagon in libido. To lahko vodi do večjega zadovoljstva in strasti v intimnih odnosih.
 • Izboljšana spolna zmogljivost: redna uporaba zdravila Viarex lahko izboljša splošno spolno zmogljivost, kar omogoča večjo vzdržljivost in nadzor med spolnim odnosom. To lahko privede do bolj zadovoljujoče spolne izkušnje za vas in vašega partnerja.
 • Povečajte samozavest: z izboljšanjem videza in delovanja penisa lahko Viarex pomaga povečati samozavest in izboljšati samozavest. To lahko pozitivno vpliva na vse vidike vašega življenja, vključno z vašimi intimnimi odnosi.

Kako uporabljati Viarex, prospekt, navodila

V skladu z navodili in navodilom za uporabo so spodaj navedene kontraindikacije, neželeni učinki, način uporabe in shranjevanja izdelka.

Kontraindikacije

Čeprav je Viarex naravni dodatek, upoštevajte, da lahko obstajajo nekatere kontraindikacije ali previdnostni ukrepi, ki jih je treba upoštevati. Spodaj so možne kontraindikacije za uporabo tablet za povečanje penisa:

 1. Alergije: Če ste alergični na katero koli sestavino zdravila Viarex, je priporočljivo, da se izogibate njegovemu uživanju.
 2. Že obstoječe bolezni ali stanja: Če imate kronične bolezni, kot so težave s srcem, visok krvni tlak, sladkorna bolezen ali druga zdravstvena stanja. Nekatere sestavine lahko medsebojno delujejo z zdravili ali poslabšajo določena zdravstvena stanja.
 3. Motnje strjevanja krvi: nekatere sestavine zdravila Viarex, kot je L-arginin, imajo lahko učinek redčenja krvi, torej če imate motnjo strjevanja krvi ali jemljete zdravila za redčenje krvi.
 4. Nedavni kirurški poseg: Če ste pred kratkim imeli kirurški poseg ali ste načrtovani za kirurški poseg, vam svetujemo, da prenehate uporabljati zdravilo Viarex pred in po kirurškem posegu, saj lahko nekatere sestavine vplivajo na strjevanje in celjenje.
VIAREX

Kako uporabljati, kako jemati

Za uporabo tablet za povečanje penisa Viarex je priporočljivo upoštevati naslednja navodila:

 1. Jemanje 1 ali 2 tablet na dan: Priporočljivo je vzeti 1 do 2 tableti Viarex na dan.
 2. Trajanje zdravljenja: Za optimalne rezultate je priporočljivo dolgotrajno zdravljenje. Učinek zdravila Viarex se lahko pri vsaki osebi razlikuje, zato je priporočljiva potrpežljivost in doslednost pri uporabi izdelka.
 3. Redna uporaba: Priporočljivo je, da določite urnik redne uporabe, da boste lažje spremljali zdravljenje.

Rezultat uporabe zdravila Viarex

Uporaba zdravila Viarex lahko zagotovi naslednje rezultate:

 1. Povečanje velikosti (zadebelitev penisa): Viarex lahko pomaga povečati velikost penisa zaradi svojega vazodilatacijskega učinka, ki spodbuja boljši pretok krvi v genitalnem področju.
 2. Izboljšana erekcija: Viarex lahko pomaga izboljšati kakovost vaše erekcije, jo naredi močnejšo in dolgotrajnejšo. To je posledica sestavin, ki jih vsebuje, ki spodbujajo pretok krvi v penis in pomagajo sprostiti mišice na tem območju.
 3. Povečana spolna zmogljivost: Viarex lahko pomaga izboljšati spolno zmogljivost s povečanjem spolne želje in libida. Sestavine, ki jih vsebuje, lahko delujejo kot naravni stimulansi spolnega nagona, kar lahko povzroči večje zadovoljstvo pri spolnem odnosu.
 4. Nadzor prezgodnje ejakulacije: nekateri moški so poročali, da jim je uporaba Viarexa pomagala pridobiti boljši nadzor nad ejakulacijo, odložiti trenutek ejakulacije in tako podaljšati čas spolne intimnosti.

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov 

»Želim deliti svojo izkušnjo s tabletami za povečanje penisa Viarex . Preden sem poskusil ta izdelek, sem imel težave s šibko erekcijo in prezgodnjo ejakulacijo, ko sem bil s svojim partnerjem. Te situacije so mi povzročile veliko frustracij in skrbi.

Odločila sem se, da bom rešitve poiskala na internetu in potem sem naletela na Viarex . Ko sem prebral o njegovi naravni sestavi in ​​pozitivnih mnenjih drugih uporabnikov, sem se odločil, da ga preizkusim tudi sam. In moram priznati, da je bila odlična izbira!

Ko sem nekaj časa uporabljal zdravilo Viarex , sem doživel pomembne spremembe v svojem spolnem življenju. Zdaj lahko uživam v močnejši in dolgotrajnejši erekciji, kar je povečalo mojo samozavest v postelji. Poleg tega sem opazil povečanje penisa za 5 cm, kar je bilo prijetno presenečenje.

Zelo sem zadovoljna z rezultati, ki sem jih dosegla z Viarexom . Ni mi več treba skrbeti zaradi oslabljene erekcije ali prezgodnjega izliva. Moje spolno življenje se je opazno izboljšalo, s spremembami je zadovoljen tudi moj partner.

Tukaj je nekaj resničnih mnenj in komentarjev

Hvala Viarexu , ker ste mi pomagali premagati moje težave in uživati ​​v polnejšem in bolj zadovoljujočem spolnem življenju!«

»Želim deliti svojo izkušnjo s tabletami za povečanje penisa Viarex . Pred nekaj leti sem imel z ženo zadovoljivo spolno življenje. Vendar pa je s časom ta strast začela bledeti in moja spolna želja se je znatno zmanjšala. Poleg tega sem se v službi srečeval s stresnimi situacijami, ki so me čustveno prizadele, žena pa je nenehno izražala svoje nezadovoljstvo.

V tej situaciji mi je prijatelj priporočil, naj poskusim Viarex . Povedal mi je o pozitivnih rezultatih, ki jih je dosegel, in me spodbudil, naj poskusim. Odločil sem se upoštevati njegov nasvet in sploh mi ni žal.

Odkar sem začel jemati zdravilo Viarex , sem občutil opazne spremembe v svojem spolnem življenju in splošnem počutju. Moj spolni nagon se je neverjetno vrnil in moja učinkovitost v postelji se je dramatično izboljšala. Zdaj lahko ugodim svoji ženi na način, kot prej nisem mogel.

Resnično sem hvaležna Viarexu, da mi je povrnil izgubljeno strast in spolno željo. „Moje intimno življenje je doživelo pozitivno preobrazbo, moja žena pa je zadovoljna s spremembami, ki jih je opazila pri meni.“

Vložiť komentár