Remofix, goljufije? Negativne ocene, forum, lekarna, cena, kje kupiti

Remofix gel za sklepe je sodoben izdelek namenjen  lajšanju bolečin in vnetij sklepov .  Njegova formula vsebuje naravne sestavine, kot sta izvleček kaktusa cladode in izvleček borovega lubja, ki pomagajo pri olajšanju in  podpirajo zdravje sklepov.

IzdelekRemofix
Predstavitveni obrazecGel
Resnične ocene⭐4,96 od 5 zvezdic
Razpoložljivosttorej
SestavaNaravne učinkovine

Bolezni, ki jih povzročajo bolečine v sklepih

Bolečine v sklepih lahko kažejo na bolezni, kot so protin, revmatoidni artritis, degeneracija sklepov in sistemski eritematozni lupus (SLE). Čeprav vsi povzročajo podobno bolečino, obstajajo nekatere razlike, kot so:

 1. Protin Protin   povzroča hude bolečine in otekline okoli sklepov brez kakršne koli nesreče ali poškodbe. Običajno se pojavi samo v enem sklepu in ne v večih hkrati. Najpogostejša lokacija protina je sklep nožnega palca ali metatarzofalangealni (MTP) sklep. 
 2. Artroza   V zgodnjih fazah osteoartritisa se lahko med gibanjem pojavi bolečina. Ker hrustanec erodira, povzroča nestabilne ali ohlapne sklepe, debelejše sklepe zaradi prekomerne rasti kosti in hrustanca ter opazno deformacijo sklepov, zaradi katere mora prizadeti pri hoji širše razširiti noge. Poleg tega postanejo mišice okoli sklepa šibke in zelo boleče, ko bolnik vstane iz sedečega položaja.
 3. Sistemski eritematozni lupus (SLE)   SLE je kronična bolezen, ki lahko prizadene številne organe in telesne sisteme. V nekaterih primerih se ti simptomi pojavijo sočasno; pri drugih pa se manifestirajo vedno le v enem organu. Najpomembnejša stanja vključujejo bolečine v sklepih in mišicah, kot so gležnji, zapestja, kolena ali gležnji. Včasih se pojavi oteklina, rdečina in občutek toplote, podoben revmatoidnim primerom. Toda v tem primeru je to stanje lahko smrtno nevarno.
 4. Revmatoidni artritis   Bolečine v sklepih, ki jih povzroča revmatoidni artritis, se običajno najpogosteje pojavijo po tem, ko se zbudijo in trajajo približno 1-2 uri ali ves dan. Pojavi se tudi oteklina, ki otežuje gibanje. Najbolj prizadeta področja so zapestja in gležnji, bolečina pa se lahko pojavi v katerem koli sklepu telesa. Poleg bolečin v sklepih se lahko pojavijo tudi drugi simptomi, kot so utrujenost, izguba apetita, nizka telesna temperatura, suhe oči in neobičajno suha usta. Bulica se lahko pojavi tudi okoli komolca ali gležnja. 

Kaj je to Remofix in čemu služi?

Gel za sklepe Remofix je inovativen izdelek, razvit posebej za lajšanje simptomov, povezanih s težavami s sklepi. Ta gel, ki vsebuje kombinacijo naravnih sestavin, kot sta izvleček opuncije in izvleček borovega lubja, učinkovito lajša bolečine in vnetja. Poleg tega vsebnost kromovega pikolinata pomaga ohranjati dolgoročno zdravje sklepov. hvala Remofix uporabniki lahko občutijo hitro in dolgotrajno olajšanje, kar jim omogoča večjo mobilnost in kakovost življenja.

Predvidena uporaba

Gel za sklepe OSTOMED se lahko uporablja v različnih situacijah za lajšanje in podporo sklepom. Tukaj je seznam priporočenih časov za uporabo:

 • Po intenzivni telesni dejavnosti, kot je šport ali intenzivna vadba.
 • Za bolečine v sklepih ali nelagodje zaradi starosti ali obrabe.
 • Pri okrevanju po poškodbah ali nategih mišic.
 • Pred izvajanjem dejavnosti, ki lahko obremenijo vaše sklepe, kot je dvigovanje težkih predmetov ali izvajanje ponavljajočih se gibov.
 • Za lajšanje jutranje okorelosti in izboljšanje gibljivosti sklepov na začetku dneva.
 • Če imate artritis ali druge kronične bolezni, ki prizadenejo sklepe.
 • Za udobje in olajšanje v obdobjih vremenskih sprememb, ki lahko prizadenejo sklepe.
 • Kot del preventivnega programa, namenjenega ohranjanju dolgoročnega zdravja in prožnosti sklepov.

Kako deluje Remofix?

Gel za sklepe Remofix deluje učinkovito zaradi edinstvene sestave in naravnih sestavin. Tukaj razložim, kako deluje:

 • Lajšanje bolečin: Aktivne sestavine gela, kot sta izvleček opuncije in izvleček borovega lubja, imajo analgetične lastnosti, ki pomagajo zmanjšati bolečine v sklepih. Te sestavine delujejo na receptorje za bolečino in zagotavljajo hitro in dolgotrajno olajšanje.
 • Zmanjšanje vnetja: Gel vsebuje sestavine s protivnetnimi lastnostmi, ki pomagajo zmanjšati vnetje sklepov. To ne le lajša nelagodje, ampak tudi pomaga izboljšati gibljivost in delovanje sklepov.
 • Podpora zdravju sklepov: Kromov pikolinat v sestavi pomaga ohranjati dolgoročno zdravje sklepov. Ta bistveni mineral pomaga uravnavati raven glukoze v krvi in ​​ima lahko vlogo pri preprečevanju bolezni sklepov, povezanih s staranjem, kot je osteoartritis.

Remofix Sestavine (sestava)

Dodatek vsebuje naslednje sestavine:

 • Jimena Silvestre  : Jimena Silvestre je naravna sestavina, ki se tradicionalno uporablja v ljudski medicini za lajšanje bolečin in vnetij. Študije so pokazale njegove analgetične in protivnetne lastnosti, zaradi česar je koristna sestavina za lajšanje bolečin v sklepih (Vir: Pérez-Ramírez IF et al. Antinociceptivni učinki frakcije etil acetata Jimene Silvestre (Davilla rugosa) na modelih bolečine pri miših. Prečastiti Quim.
 • Izvleček opuncije  : izvleček opuncije vsebuje antioksidativne in protivnetne spojine, za katere so predklinične in klinične študije pokazale, da zmanjšujejo vnetje in bolečino. Poleg tega lahko pomaga izboljšati gibljivost sklepov z zmanjšanjem togosti (Vir: García-Cortés R et al. Protivnetni in antioksidativni učinki cladodes nopal (Opuntia ficus indica) pri zdravljenju induciranega artritisa pri podganah. Mediatorji Inflamm. 2015) .
 • Izvleček borovega lubja  :  Izvleček borovega lubja je znan po svojih antioksidativnih in protivnetnih lastnostih. Študije so pokazale, da lahko pomaga zmanjšati bolečino in vnetje pri boleznih sklepov, kot je osteoartritis, ter izboljšati delovanje in gibljivost sklepov (referenca: Kim MH et al. Vpliv Pycnogenola na oksidativni stres in vnetje pri post-partialnem osteoartritisu medialni meniskus : randomizirano, dvojno slepo, s placebom kontrolirano preskušanje.
 • Kromov pikolinat:  Kromov pikolinat je spojina, povezana z uravnavanjem ravni glukoze v krvi in ​​izboljšanjem občutljivosti na insulin. Čeprav ni posebnih raziskav o njegovih učinkih na zdravje sklepov, lahko njegova vloga pri presnovnem zdravju posredno prispeva k preprečevanju s staranjem povezanih bolezni sklepov, kot je osteoartritis (Vir: Martin J, Wang ZQ, Zhang XH, Wachtel D, Volaufova J , Matthews DE, Cefalu WT Dodatek kromovega pikolinata zmanjša povečanje telesne mase in izboljša občutljivost za inzulin pri ljudeh s sladkorno boleznijo tipa 2.

Nevarnosti, učinkovitost, prednosti Remofix

Tukaj je seznam prednosti Remofix gela za sklepe:

 • Lajšanje bolečin: Remofix zagotavlja učinkovito lajšanje bolečin v sklepih zahvaljujoč posebni sestavi, ki vsebuje naravne sestavine z analgetičnimi in protivnetnimi lastnostmi.
 • Zmanjšanje vnetja: Aktivne sestavine Remofixa pomagajo zmanjšati vnetje sklepov, kar ne le lajša nelagodje, temveč tudi izboljša gibljivost in prožnost.
 • Izboljšana gibljivost: Redna uporaba Remofixa lahko pomaga izboljšati gibljivost sklepov, kar vam omogoča udobnejše in lahkotnejše izvajanje vsakodnevnih aktivnosti.
 • Podpora zdravju sklepov: Remofix ne le lajša simptome, ampak podpira tudi dolgoročno zdravje sklepov, kar pomaga preprečevati propadanje in poškodbe sklepov v prihodnosti.
 • Naravna sestava: Remofix je sestavljen iz naravnih sestavin, zaradi česar je varen in učinkovit za dolgotrajno uporabo brez skrbi za neželene stranske učinke.
 • Enostaven nanos: Gel oblika Remofixa omogoča enostaven in priročen nanos, zato ga lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli.

Remofix način uporabe, prospekt, navodila

V skladu z navodili in navodilom za uporabo so spodaj navedene kontraindikacije, neželeni učinki, način uporabe in shranjevanja zdravila.

Kontraindikacije

Obstajajo določene situacije, v katerih uporaba gela za sklepe OSTOMED morda ni primerna ali zahteva previdnost. Nekatere možne kontraindikacije vključujejo:

Znana alergija na katero koli sestavino, ki jo vsebuje sestava gela, kot je izvleček kaktusa cladode, izvleček borovega lubja ali kromov pikolinat.

Kako uživati, kako uživati

 Sledite tem preprostim korakom za nanos Remofix gela za sklepe  :

 1. Očistite in posušite prizadeto območje: Pred nanosom gela se prepričajte, da je koža čista in suha. Območje lahko nežno umijete z blagim milom in vodo ter ga nato popolnoma osušite s čisto brisačo.
 2. Nanesite majhno količino gela: iztisnite majhno količino Remofix gela na roko. Potrebna količina bo odvisna od velikosti področja, ki ga zdravimo, vendar je običajno majhna količina dovolj, da prekrije sklep.
 3. Nežno vmasirajte gel v kožo: S prsti nežno vmasirajte gel v prizadeto mesto. Pazite, da gel enakomerno porazdelite in popolnoma pokrijete področje, kjer čutite nelagodje ali bolečine v sklepih.
 4. Pustite, da se vpije: Po nanosu gela počakajte, da se popolnoma vpije v kožo. Ni ga treba izpirati. Nanos lahko po potrebi ponovite, običajno dvakrat do trikrat na dan.

Rezultat uporabe Remofixa

Tukaj je seznam rezultatov, ki jih je mogoče doseči z uporabo  Remofix:

 1. Lajšanje bolečin v sklepih: Remofix lahko zagotovi hitro in učinkovito lajšanje bolečin v sklepih ter zagotavlja večje udobje in mobilnost.
 2. Zmanjšanje vnetja: zaradi svojih protivnetnih lastnosti lahko Remofix pomaga zmanjšati otekanje in vnetje prizadetih sklepov.
 3. Izboljšana mobilnost: Z zmanjšanjem bolečine in vnetja lahko Remofix pomaga izboljšati gibljivost in prožnost sklepov, kar vam omogoča lažje opravljanje vsakodnevnih dejavnosti.
 4. Podpora zdravju sklepov: redna uporaba zdravila Remofix lahko pomaga vzdrževati dolgoročno zdravje in delovanje sklepov ter preprečuje poslabšanje sklepov in prihodnje poškodbe.
 5. Boljše splošno dobro počutje: Z lajšanjem bolečin in izboljšano mobilnostjo  lahko uporabniki Remofix  uživajo v boljši kakovosti življenja in splošnem dobrem počutju.

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov 

»  Zaradi starosti in telesne aktivnosti že leta trpim zaradi bolečin v kolenu. Poskušal sem veliko terapij brez zadovoljivih rezultatov, dokler nisem odkril Remofix. Odkar ga uporabljam, čutim znatno olajšanje v sklepih. Gel se hitro vpije in zagotavlja takojšnje lajšanje bolečin. Zdaj lažje hodim in opravljam vsakodnevne dejavnosti brez nelagodja. Zelo sem navdušen nad rezultati in ga priporočam vsem, ki imajo bolečine v sklepih. Hvala Remofix za izboljšanje kakovosti mojega življenja!  „

“  Odkar sem začel uporabljati Remofix, se je moje življenje popolnoma spremenilo. Kot voznik na dolge razdalje moji sklepi pogosto občutijo veliko obremenitev in bolečin, zlasti v kolenih in hrbtu. A odkar sem začela uporabljati ta gel, sem občutila neverjetno olajšanje. Občutek hladu in olajšanja, ki ga nudi, je takojšen in opazim znatno izboljšanje mobilnosti in udobja za volanom. Ni mi več treba skrbeti za stalne bolečine v sklepih in svoje delo lahko opravljam veliko bolj učinkovito. Remofix zelo priporočam vsem, ki potrebujejo lajšanje bolečin v sklepih. To je res neverjeten izdelek!  „

Vložiť komentár