MiCardium, goljufije? negativne ocene, forum, lekarna, cena, kje kupiti

MICARDIUM je prehransko dopolnilo, posebej oblikovano za podporo zdravja srca in krvnega tlaka. Te kapsule so zasnovane tako, da zagotavljajo uravnoteženo kombinacijo hranil, namenjenih spodbujanju optimalnega delovanja srca.

IzdelekMIKARDIJ
Farmacevtska oblikaKapsula
Resnične ocene⭐4,94 od 5 zvezdic
PošiljkaHitri kurir
Razpoložljivosttorej

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Kateri so glavni vzroki za visok krvni tlak?

V večini primerov zdravniki ne morejo natančno določiti vzroka visokega krvnega tlaka . Vendar je znano, da več dejavnikov zvišuje krvni tlak, vključno z:

 • Starost:   Tveganje za hipertenzijo se povečuje s starostjo. V zgodnjih srednjih letih je visok krvni tlak pogostejši pri moških. Pri ženskah je večja verjetnost, da se bo pojavila po menopavzi.
 • Družinska zgodovina
 • Prekomerna telesna teža ali debelost  : več kot tehtate, več krvi potrebujete za dostavo hranil v vaša tkiva. Ko se volumen krvi poveča, se poveča tudi pritisk na arterijske stene.
 • Pomanjkanje telesne aktivnosti:   Neaktivni ljudje imajo ponavadi hitrejši srčni utrip. Zaradi tega sila krvi težje zadene arterije.
 • Kajenje:   kajenje tobaka takoj in začasno poveča krvni tlak. Poleg tega lahko kemikalije v tobaku poškodujejo oblogo sten arterij.
 • Preveč soli
 • Premalo kalija
 • Premalo vitamina D
 • Pitje preveč alkohola
 • Stres:   visoka raven stresa lahko povzroči začasno, a dramatično zvišanje krvnega tlaka.
 • Nekatera kronična stanja:   vključno z visokim holesterolom, sladkorno boleznijo, boleznijo ledvic in apnejo med spanjem.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Kakšni so simptomi visokega krvnega tlaka?

Visok krvni tlak lahko povzroči srčni infarkt, možgansko kap in druge težave. Visok krvni tlak imenujemo „tihi ubijalec“, ker običajno ne povzroča simptomov, povzroča pa škodo. Večina ljudi ne ve, da jih ima, dokler ne obiščejo zdravnika iz drugega razloga.

Zelo visok krvni tlak lahko povzroči določene simptome, kot so glavoboli, omotica ali več krvavitev iz nosu kot običajno. Toda ti simptomi se običajno ne pojavijo, dokler ne dosežejo hude stopnje. Dokler se ti simptomi ne pojavijo, je visok krvni tlak lahko smrtno nevaren.

Ker običajno ni simptomov, je pomembno, da si redno merite krvni tlak.

MiCardium

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Kaj je MiCardium in za kaj se uporablja?

Kdaj se uporablja MiCardium in kakšne so njegove terapevtske indikacije?

MiCardium so kapsule, namenjene spodbujanju zdravja srca. Ta dodatek ponuja uravnoteženo kombinacijo hranilnih snovi, ki podpirajo pravilno delovanje srca.

Predvidena uporaba

MiCardium se priporoča v naslednjih primerih:

 • Podpora splošnemu zdravju srca: Za ohranjanje in spodbujanje splošnega zdravja srca.
 • Kontrola krvnega tlaka: V situacijah, ko je potrebna kontrola krvnega tlaka.
 • Visok holesterol: pomaga nadzorovati raven holesterola v krvi.
 • Stresen življenjski slog: v času velikega fizičnega ali čustvenega stresa, ki lahko vpliva na zdravje srca.
 • Kardiovaskularna preventiva: Kot preventiva za tiste, ki želijo zmanjšati tveganje za srčne bolezni.

Kako deluje? Mehanizem delovanja

MiCardium deluje s kombinacijo skrbno izbranih sestavin, od katerih je vsaka zasnovana za podporo zdravju srca na poseben način. Te kapsule vsebujejo močne antioksidante, ki pomagajo preprečiti oksidativni stres in ščitijo srčne celice pred poškodbami. Poleg tega je znano, da sestavine MiCardium spodbujajo širjenje krvnih žil in tako pomagajo ohranjati krvni tlak pod nadzorom.

Edinstvena formula MiCardium vsebuje tudi hranila, ki lahko pozitivno vplivajo na raven holesterola v krvi in ​​tako zmanjšajo tveganje za njegovo kopičenje v arterijah. Ta dodatek je namenjen spodbujanju pravilnega delovanja srca, izboljšanju krvnega obtoka in zagotavljanju splošne podpore za zdravo srce.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Sestava MiCardium – Aktivne sestavine

MiCardium vsebuje kombinacijo skrbno izbranih sestavin za podporo zdravju srca. Tukaj je seznam glavnih sestavin in njihovega delovanja:

 • Suhi izvleček oljke (Olea europaea L., listi) D/E 4:1 160 mg: Izvleček oljčnih listov je znan po svojih antioksidativnih lastnostih. Antioksidanti pomagajo v boju proti oksidativnemu stresu v telesu in s tem pomagajo zaščititi srčne celice pred poškodbami.
 • Suhi izvleček gloga (Crataegus monogyna Jacq., cvetovi in ​​listi). 0,5 % v viteksinu 100 mg: Glog se tradicionalno uporablja za podporo zdravja srca in ožilja. Viteksin je flavonoid, ki ga najdemo v glogu in je znan po svojem blagodejnem delovanju na krvni obtok. To lahko pomaga vzdrževati krvni tlak in spodbuja splošno zdravje srca in ožilja.

Upoštevajte, da se lahko učinkovitost teh sestavin razlikuje od osebe do osebe, zato je treba uporabo MiCardiuma vključiti v zdrav življenjski slog, ki vključuje uravnoteženo prehrano in redno telesno vadbo.

Prednosti

MiCardium , prehransko dopolnilo za zdravje srca, ponuja številne prednosti:

 • Podpora zdravju srca: Edinstvena formula MiCardium je zasnovana tako, da podpira splošno zdravje srca.
 • Nadzor krvnega tlaka: Izbrane sestavine prispevajo k vzdrževanju normalne ravni krvnega tlaka.
 • Zmanjšanje tveganja za srčno-žilne bolezni: MiCardium lahko pomaga zmanjšati tveganje za srčno-žilne bolezni zaradi svojih ugodnih učinkov na krvni obtok.
 • Antioksidativne lastnosti: Prisotni antioksidanti, kot je izvleček oljčnih listov, pomagajo zaščititi srčne celice pred poškodbami, ki jih povzroča oksidativni stres.
 • Podpira optimalno delovanje srca: Znano je, da sestavine, kot je izvleček gloga, podpirajo zdravo delovanje srca in prispevajo k dobremu počutju srca in ožilja.
 • Izboljšan pretok krvi: prisotnost viteksina v glogu lahko spodbuja boljši krvni obtok, ki je bistvenega pomena za zdravje srca.
 • Naravni pristop k zdravju srca in ožilja: MiCardium ponuja naraven in trajnosten pristop k zdravju srca z uporabo naravno pridobljenih sestavin.

Upoštevajte, da se lahko učinkovitost vsakega dodatka razlikuje od osebe do osebe, zato je treba uporabo MiCardiuma vključiti v zdrav življenjski slog.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Način uporabe, odmerjanje

MiCardium je treba uporabljati v skladu z navodili na etiketi izdelka . Vendar pa na splošno priporočena uporaba zdravila MiCardium za zdravje srca običajno vključuje redno jemanje kapsul. Tukaj je splošni vodnik za uporabo:

 • Standardni odmerek: Priporočeni standardni odmerek se lahko razlikuje. Na splošno je priporočljivo zaužiti eno ali dve kapsuli na dan s kozarcem vode, najbolje z obrokom.
 • Upoštevajte navodila proizvajalca: zelo pomembno je, da natančno upoštevate navodila proizvajalca na steklenički ali embalaži. Te indikacije se lahko razlikujejo glede na koncentracijo sestavin.
 • Dosleden vnos: Za doseganje največjih koristi je pomembno, da ste dosledni pri dnevnem vnosu. Ne pozabite, da ne preskočite odmerkov, da zagotovite kontinuiteto dodajanja.
 • Zdrav življenjski slog: uporaba zdravila MiCardium mora biti povezana z zdravim življenjskim slogom, ki vključuje uravnoteženo prehrano, redno vadbo in druge dobre prakse.
MiCardium

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Učinki uporabe izdelka

Rezultati uporabe zdravila MiCardium se lahko razlikujejo od osebe do osebe. Vendar pa nekateri možni učinki, ki jih lahko občutijo uporabniki, vključujejo:

 • Ohranjanje zdravja srca: MiCardium je bil oblikovan za podporo splošnega zdravja srca, tako da pomaga ohranjati optimalno delovanje srca.
 • Nadzor krvnega tlaka: Ciljne sestavine lahko pomagajo vzdrževati raven krvnega tlaka in spodbujajo normalen krvni tlak.
 • Zmanjšanje srčno-žilnega tveganja: redna uporaba zdravila MiCardium lahko pomaga zmanjšati tveganje za srčno-žilne bolezni z izboljšanjem krvnega obtoka in podpiranjem kardiovaskularnega zdravja.
 • Izboljšan krvni obtok: Sestavine, kot je izvleček gloga, lahko spodbujajo boljši krvni obtok, kar pozitivno vpliva na splošno zdravje srca.
 • Antioksidativne lastnosti: antioksidanti, prisotni v MiCardiumu, lahko pomagajo zaščititi srčne celice pred poškodbami, ki jih povzroča oksidativni stres.
 • Splošno dobro počutje: Zdravo srce lahko pozitivno vpliva na posameznikovo splošno dobro počutje in prispeva k bolj aktivnemu in vitalnemu življenjskemu slogu.

Tukaj je nekaj ocen resničnih uporabnikov iz forumov in komentarjev

»Da delim svojo izkušnjo s kapsulami MiCardium . Kot 63-letni upokojenec mi je zdravje srca postalo prioriteta. Po večmesečni uporabi zdravila MiCardium sem z veseljem povedal, da sem opazil znatno izboljšanje zdravja srca.

Kapsule je enostavno jemati in nisem imel nobenih stranskih učinkov. Počutim se bolj energično in opazil sem zmanjšanje utrujenosti med dnevnimi aktivnostmi. Krvni tlak je ostal pod nadzorom in zdravnik je opazil izboljšanje srčnih parametrov.

Tukaj je nekaj ocen resničnih uporabnikov iz forumov in komentarjev

Hvaležen sem, da sem našel MiCardium , in ga zelo priporočam vsem, ki želijo naravno poskrbeti za zdravje svojega srca.”

Po začetku uporabe MiCardiuma sem opazil povečanje energije in splošnega počutja. Kljub napornemu življenjskemu slogu je moj krvni tlak ostal stabilen. Kapsule je enostavno vključiti v vsakodnevno rutino in nisem občutil nobenih težav.

MiCardium je zagotovil neprecenljivo podporo mojemu zdravju srca in ga priporočam vsem, ki iščejo naraven način za nego svojega srca.

Hvala, MiCardium , ker si naredil moje srce močnejše in bolj zdravo!

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<

Vložiť komentár