Formelan, goljufija? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Formelan je gel namenjen povečanju velikosti penisa . Vsebuje posebne sestavine, ki lahko pomagajo izboljšati prekrvavitev v genitalnem predelu, kar lahko prispeva k močnejši in daljši erekciji.

Erektilna disfunkcija je stanje, pri katerem penis ne postane dovolj trd za spolni odnos ali ne more ohraniti svoje trdote do konca odnosa. Po raziskavah je erektilna disfunkcija zelo pogosta spolna zdravstvena težava, ki prizadene vsakega drugega moškega nad 40 let. Članek ponuja dragocene informacije o erektilni disfunkciji in metodah zdravljenja.

IzdelekFormelan
Predstavitveni obrazec💊 Gel
RazpoložljivostV skladišču
Resnične ocene⭐4,92 od 5 zvezdic
Pravilno ali napačno?PRAV. Preberite recenzijo spodaj

>>>-50% cena – uradna spletna stran<<<

Erektilna disfunkcija

Erektilna disfunkcija je opredeljena kot nezmožnost penisa, da doseže trdoto, ki je potrebna za spolni odnos, ali nezmožnost ohranjanja trdote.

Ko so moški spolno vzburjeni, hormoni, mišice, živci in krvne žile sodelujejo pri ustvarjanju erekcije. Signali, poslani iz možganov v penis prek živcev, omogočajo sprostitev mišic. Ko se to zgodi, začne kri teči proti tkivu penisa. Ko kri napolni penis in je dosežena erekcija, se krvne žile v penisu zaprejo, da ohranijo erekcijo. Po spolni stimulaciji se krvne žile v penisu ponovno odprejo in omogočijo uhajanje krvi. Nezmožnost doživljanja ali ohranjanja tega stanja na zdrav način se imenuje erektilna disfunkcija.

Erekcija se pojavi, ko se dve cilindrični strukturi, napolnjeni z otoki krvnih žil v penisu, imenovani corpora cavernosa, napolnita s krvjo. Kakršno koli fizično nelagodje, ki mu preprečuje, da bi se napolnil s krvjo, povzroči, da penis ne postane pokončen ali ohrani svojo trdoto.

Kaj je erektilna disfunkcija?

Vsak moški lahko občasno doživi erektilno disfunkcijo zaradi različnih razlogov. Normalno je, da imate občasno težave z doseganjem in ohranjanjem erekcije. Stres, uživanje alkohola in nekompatibilnost s partnerjem lahko včasih povzročijo, da imajo moški težave z doseganjem ali ohranjanjem erekcije. Vendar pa pri nekaterih moških nezmožnost doseganja in vzdrževanja erekcije postane trajno stanje. V tem primeru je mogoče omeniti problem utrjevanja. Erektilna disfunkcija pomeni težavo, pri kateri imajo moški dolgotrajno erekcijo ali jo vzdržujejo. Z drugimi besedami, da se pojavi težava z erekcijo, mora biti to pogosto ponavljajoče se stanje.

>>>-50% cena – uradna spletna stran<<<

Kaj povzroča erektilno disfunkcijo?

Erektilno disfunkcijo lahko povzročijo različni stresorji, ki se običajno pojavijo med spolnim odnosom. Vendar so težave z erekcijo, ki jih povzroči stres, običajno začasne. Da bi lahko govorili o težavi z erekcijo z medicinskega vidika, jo morate nenehno doživljati. Poleg tega so dolgotrajne težave z erekcijo običajno posledica težav, ki izhajajo iz žilnih poti, ki zagotavljajo pretok krvi v predel penisa. Penis ne doseže dovolj krvi ali pa je ne zadrži, kar preprečuje, da bi penis postal trd. Eden od dejavnikov, ki lahko povzročijo erektilno disfunkcijo, je tudi poškodba živčevja v predelu penisa zaradi določenih poškodb. Poleg tega so lahko eden od vzrokov za erektilno disfunkcijo tudi druga stanja, kot so ateroskleroza (otrdelost ali blokada arterij), bolezni srca, visok krvni tlak ali visok krvni sladkor, ki ga povzroča sladkorna bolezen.

Moški imajo tako fizične kot psihološke vidike erektilne disfunkcije. V nekaterih primerih lahko ta dva dejavnika sprožita drug drugega, zato sta lahko prisotna oba. Nekatere dejavnike tveganja, ki lahko preprečijo erekcijo penisa, lahko omenimo kot sledi:

 • Najpogostejša starostna skupina, ki trpi za erektilno disfunkcijo, so ljudje, starejši od 50 let. Zato je starost nad 50 let dejavnik tveganja za erektilno disfunkcijo.
 • Bolezni, kot so sladkorna bolezen, visok krvni tlak, visok holesterol, bolezni srca in ožilja ter prostatitis, lahko povzročijo erektilno disfunkcijo.
 • Kajenje, prekomerno uživanje alkohola in uživanje drog so tudi dejavniki tveganja za kakršno koli spolno disfunkcijo.
 • Imate prekomerno telesno težo in se ne gibate.

Kaj je to Formula in čemu služi?

Formula je izdelek v obliki gela, ki pomaga povečati velikost penisa. Vsebuje posebne sestavine, ki lahko spodbudijo krvni obtok v genitalnem predelu, kar lahko pripomore k močnejši in daljši erekciji.

Ta gel se nanese neposredno na penis po priloženih navodilih za uporabo. Redna uporaba je priporočljiva za pridobitev možnih koristi v obliki povečanja velikosti in izboljšanja spolne zmogljivosti.

>>>-50% cena – uradna spletna stran<<<

Predvidena uporaba

 • Nezadovoljstvo z velikostjo penisa: če se moški počuti nezadovoljnega ali ni prepričan o velikosti svojega penisa, lahko razmisli o uporabi izdelkov, kot so geli za povečanje penisa, kot možnosti za izboljšanje svoje samozavesti in spolnega počutja.
 • Težave z erekcijo: nekateri moški imajo lahko težave z ohranjanjem močne in dolgotrajne erekcije. V takih primerih lahko razmislite o uporabi gelov ali podobnih izdelkov, ki izboljšajo prekrvavitev v genitalnem predelu, kar vam lahko pomaga doseči in ohraniti trdnejšo erekcijo.

Kako zdravilo Formelan deluje?

Formelan je revolucionaren gel za povečanje penisa z edinstveno in napredno formulo. Ta gel je zasnovan tako, da deluje učinkovito in zagotavlja merljive rezultate.

Formelan prodre globoko v tkiva penisa, spodbuja pretok krvi in ​​širi kapilare. Njegove posebne, skrbno izbrane sestavine delujejo sinergistično, povečujejo oksigenacijo in prehrano tkiv, kar povzroči znatno povečanje velikosti penisa.

Poleg tega Formelan krepi tudi mišice penisa, kar pripomore k daljši in močnejši erekciji. Njegove učinkovine delujejo neposredno na receptorje penisa, stimulirajo živčni sistem in izboljšajo občutljivost, kar posledično poveča spolno zadovoljstvo in užitek med intimnim odnosom.

Redna uporaba Formelana v skladu s priloženimi navodili zagotavlja hitro in učinkovito absorpcijo sestavin, kar omogoča vidne rezultate v kratkem času. Poleg tega mehka, nemastna konsistenca gela olajša nanos in zagotavlja udobje ter prijetne občutke.

Formelan gel sestavine (sestava)

 • Ekstrakt pekoče paprike : Verjame se, da pekoča paprika vsebuje kapsaicin, ki lahko pospeši krvni obtok in ima vazodilatacijske lastnosti. To lahko prispeva k boljšemu pretoku krvi v genitalnem področju.
 • Izvleček ginsenga : Ginseng se tradicionalno uporablja v orientalski medicini in verjamejo, da ima stimulativne in afrodiziačne lastnosti. Nekatere raziskave kažejo, da lahko ginseng izboljša erekcijo in moški libido.
 • Izvleček ovsa : Oves je znan po svojih prehranskih lastnostih in naj bi pomagal izboljšati zdravje srca in ožilja. Zdravo srce je bistveno za dobro prekrvavitev, ki je pomembna za erekcijo.
 • Izvleček rožmarina : Rožmarin je aromatično zelišče, ki ga povezujejo z antioksidativnimi in protivnetnimi lastnostmi. Nekatere raziskave kažejo, da bi lahko rožmarin pozitivno vplival na krvni obtok in erektilno funkcijo.
 • Olje poprove mete : olje poprove mete je bilo uporabljeno v različnih izdelkih zaradi svojih hladilnih in stimulativnih učinkov. V zvezi s povečanjem penisa se domneva, da lahko olje poprove mete pomaga izboljšati občutljivost in spodbudi spolne odzive.

Nevarnosti, učinkovitost in prednosti Formelana

Formelan ponuja številne potencialne koristi za ljudi, ki želijo povečati velikost penisa in izboljšati svojo spolno zmogljivost. Spodaj je nekaj možnih prednosti uporabe Formelana :

 • Povečanje velikosti penisa: Formelan se promovira kot izdelek, ki trdi, da pomaga začasno povečati velikost penisa. To lahko zagotovi večje zadovoljstvo in samozavest v vašem spolnem življenju.
 • Izboljšan krvni obtok: Sestavine v Formelanu , kot sta izvlečka čilija in ginsenga, naj bi podpirale krvni obtok v genitalnem področju. Boljša prekrvavitev lahko prispeva k močnejšim in daljšim erekcijama.
 • Povečana občutljivost in spolni odzivi: Olje poprove mete in druge sestavine v gelu lahko pomagajo izboljšati občutljivost v genitalnem področju in spodbudijo spolne odzive.
 • Izboljšana spolna zmogljivost: Nekateri moški lahko občutijo izboljšanje svoje spolne zmogljivosti pri uporabi Formelana l, zahvaljujoč možnim učinkom na krvni obtok, občutljivost in samozavest.

>>>-50% cena – uradna spletna stran<<<

Formelan način uporabe, zloženka, navodila

V skladu z navodili in navodilom za uporabo so spodaj navedene kontraindikacije, neželeni učinki, način uporabe in shranjevanja zdravila.

Kontraindikacije

Tukaj je nekaj možnih kontraindikacij in previdnostnih ukrepov, ki se lahko nanašajo na gele za povečanje penisa:

 1. Alergije ali preobčutljivost na sestavine: Če ste alergični ali občutljivi na katero koli sestavino, ki jo vsebuje gel, je pomembno, da se izogibate njegovi uporabi, da preprečite neželene reakcije.
 2. Poškodbe ali draženje v predelu genitalij: V primeru poškodb, ran ali draženja v predelu genitalij je priporočljivo prenehati z uporabo gela, dokler se koža popolnoma ne zaceli.
 3. Zdravila: nekatera zdravila lahko vplivajo na sestavine gelov za povečanje penisa. Pomembno je, da svojega zdravnika obvestite o vseh zdravilih, ki jih jemljete, preden uporabite te vrste izdelkov.

Stranski učinki

Kot pri vsakem lokalnem izdelku je možno, da lahko geli za povečanje penisa, kot je Formelan, povzročijo možne stranske učinke. Spodaj je nekaj možnih stranskih učinkov:

 1. Draženje kože: Nekateri ljudje lahko občutijo draženje, rdečico ali srbenje na mestu nanosa gela. To je lahko posledica alergijske reakcije ali preobčutljivosti na eno od sestavin.
 2. Povečana ali zmanjšana občutljivost: Glede na individualni odziv lahko nekateri ljudje občutijo povečano ali zmanjšano občutljivost v genitalnem predelu.
 3. Alergijske reakcije: V redkih primerih se lahko pojavi huda alergijska reakcija na gel. To lahko vključuje otekanje, težko dihanje, koprivnico ali druge alergijske simptome. Če se pojavi kakršna koli alergijska reakcija, takoj poiščite zdravniško pomoč.

Kako uporabljati, kako jemati

Za pravilno uporabo Formelana je priporočljivo, da enkrat dnevno nanesete majhno količino na čist in suh penis. Ne pozabite enakomerno porazdeliti gela in ga nežno vmasirati v kožo. Pred prvo uporabo je priporočljivo opraviti test občutljivosti z nanosom majhne količine na podlaket. Če se pojavi kakršna koli alergijska reakcija, takoj prenehajte z uporabo. Poleg tega je pomembno, da izdelek shranite izven dosega majhnih otrok.

Učinek uporabe Formelana

Rezultati uporabe zdravila Formelan se lahko razlikujejo od osebe do osebe. Spodaj je nekaj možnih rezultatov, ki jih nekateri ljudje lahko občutijo pri uporabi te vrste gela za povečanje penisa:

 • Začasno povečanje velikosti penisa: Formelan se oglašuje kot izdelek, namenjen začasnemu povečanju velikosti penisa. Med uporabo lahko nekateri opazijo kratkotrajno povečanje debeline in dolžine penisa.
 • Izboljšanje trdnosti erekcije: Sestavine v Formelanu , ki naj bi izboljšale prekrvavitev v genitalnem predelu, lahko prispevajo k boljši prekrvavitvi in ​​spodbujajo močnejše in daljše erekcije.
 • Povečana samozavest in samospoštovanje: Nekaterim ljudem lahko vidni rezultati v obliki velikosti penisa in boljše kakovosti erekcije zagotovijo večjo samozavest in zadovoljstvo v spolnem življenju, kar lahko pozitivno vpliva na njihovo čustveno počutje in samega sebe. – spoštovanje.

>>>-50% cena – uradna spletna stran<<<

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov

»Želim deliti svojo izkušnjo s Formelanom . Kot mehanik preživim dolge ure na nogah in se ob koncu dneva pogosto počutim utrujen. To je vplivalo tudi na moje spolno življenje, saj sta se moja energija in želja zmanjšali. Odločil sem se poskusiti Formelan, potem ko sem prebral o njegovih domnevnih prednostih.

Po nekaj tednih uporabe sem opazil ogromno razliko. Moja vzdržljivost v postelji se je opazno izboljšala, kar je prineslo več zadovoljujočih srečanj s partnerjem. Poleg tega sem opazil povečano občutljivost in večjo trdnost erekcije. Zelo sem zadovoljen z rezultati, ki sem jih dobil.

Tukaj je nekaj mnenj in komentarjev resničnih uporabnikov s forumov

Formelan je enostaven za uporabo in ne povzroča draženja kože. Konzistenca gela je prijetna in se hitro vpije. Všeč mi je tudi, da vsebuje naravne sestavine, kar mi je pomembno.”

»Želim deliti svojo izkušnjo s Formelanom . Kot bankir je moje delo lahko stresno in zahtevno, kar vpliva na moje spolno življenje in zaupanje v intimnost. Po raziskovanju različnih možnosti sem se odločil poskusiti Formelan .

Odkar sem ga začel uporabljati, sem doživel pomembne spremembe. Moja spolna sposobnost se je znatno izboljšala, moje erekcije so močnejše in dolgotrajnejše. Zahvaljujoč temu sva tako jaz kot moj partner pridobila večje zadovoljstvo. Poleg tega sem opazil povečanje velikosti in obsega svojega penisa, kar je izboljšalo moje zaupanje v spalnici.

Formelan je bil enostaven za nanašanje in ni povzročal nelagodja ali draženja moje kože. Konzistenca gela je prijetna in se hitro vpije, kar je primerno za moj naporen življenjski slog. Poleg tega me pomirja dejstvo, da je narejeno iz naravnih sestavin.

>>>-50% cena – uradna spletna stran<<<

Vložiť komentár