Site icon Spletna stran o prehranskih dopolnilih

Vitasimil, prevara? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Vitasimil

Vitasimil

Vitasimil se odlično obnese kot eno od prehranskih dopolnil v vrečkah za enkratno uporabo, ki mu velja dati priložnost, če želimo hitreje in varneje pridobiti kondicijo. Gre za naravni tekoči pripravek, ki je že prejel pozitivne kritike in mnenja, tako glede učinkovitosti pri izgorevanju maščobnega tkiva in hujšanju kot tudi glede razmerja med ceno in kakovostjo.]

Kaj je prekomerna teža in debelost?

Ljudje, katerih telesna teža je višja od tiste, ki se glede na njihovo višino šteje za zdravo, so znani kot  predebeli   ali  debeli  . 1  Prekomerna telesna teža in debelost lahko povečata tveganje za številne  zdravstvene težave  .

>>>-50% cena – uradna spletna stran<<<<

Indeks telesne mase

Prekomerno telesno težo in debelost definiramo z  indeksom telesne mase   (ITM). ITM je merilo, ki uporablja vašo težo in višino za oceno prekomerne teže in debelosti. Spodnja tabela prikazuje razpone ITM za prekomerno telesno težo in debelost pri odraslih, starih 20 let in več.

Preverite: Keto Probiotix , W-Loss , Keto Light, Delislim

>>>-50% cena – uradna spletna stran<<<<

BMI odraslih, starih 20 let in več


BMI

Kategorija

18,5 do 24,9

Zdrava teža

25. do 29.9

Prekomerna teža

30+

Debelost (vključno s hudo debelostjo)

40+

Huda debelost

Izračunajte svoj BMI z  zunanjo povezavo tega spletnega orodja  NIH  .

Kako pogosti sta prekomerna teža in debelost?

Prekomerna teža in debelost sta  pogosti pri odraslih v ZDA   , starih 20 let in več. Ocenjeno na podlagi podatkov iz Nacionalne raziskave o zdravju in prehrani (NHANES) 2017–2018  2

Seks

Pri moških je večja verjetnost, da bodo imeli prekomerno telesno težo ali debelost kot pri ženskah. Med odraslimi, starimi 20 let in več, je 77,1 % moških in 69,4 % žensk prekomerno težkih ali debelih. 2  Vendar je huda debelost, tj. ITM nad 40, pogostejša pri ženskah (11,5 %) kot pri moških (6,9 %).

>>>-50% cena – uradna spletna stran<<<<

Rasa in etnična pripadnost

Stopnje prekomerne telesne teže in debelosti se razlikujejo tudi glede na raso in etnično skupino. Po podatkih NHANES iz leta 2017–2018 debelost vpliva  na 2.

>>>-50% cena – uradna spletna stran<<<<

Vitasimil: kaj je to?

Vitasimil je prehransko dopolnilo za hujšanje. Izdelek se prodaja v priročnih enoodmernih vrečkah, ki jih imate vedno pri sebi.

Prolipolitična formula kuri maščobno tkivo hitreje kot prehrana in vadba. Deluje ne glede na količino odvečne teže, vzroke prekomerne teže in njeno trajanje.

Inteligentne molekule, ustvarjene po več kot 20 letih dela znanstvenikov, so prava revolucija v svetu medicine. Zato imate pri uporabi tega inovativnega pripravka absolutno jamstvo za zadovoljstvo:

Paket vsebuje kar sedem enoodmernih vrečk, kar zadošča za cel teden zdravljenja in je primerno za uporabo izven doma.

>>>-50% cena – uradna spletna stran<<<<

Kako deluje

Vsakodnevna uporaba te tekoče formule lahko pomaga izboljšati absorpcijo hranil in poveča energijo z razgradnjo maščobe v energijo.

Prolipolitični pripravek je tako učinkovit pri izgorevanju maščobnega tkiva, ker deluje na celični ravni. Ena vrečka, iz katere lahko pripravite porcijo napitka, vsebuje kar 100 inteligentnih delcev, ki z lasersko natančnostjo razgrajujejo maščobne celice. Molekule so programirane, da prodrejo v maščobne celice, kar povzroči zelo preprosto reakcijo.

Ko inteligentna molekula pripravka prolipola doseže maščobno celico, jo prodre globoko in jo bombardira od znotraj. Maščobna celica se nato razdeli na 3 dele: energijsko enoto, vodo in ogljikov dioksid.

>>>-50% cena – uradna spletna stran<<<<

Vitasimil ocene in izkušnje na forumu

Čeprav uradnega foruma še ni, je na številnih spletnih forumih, posvečenih shujševalnim izdelkom in razstrupljevalnim dietam, zlahka najti več kot le pozitivne ocene in mnenja o Vitasimilu.

Vitasimil je nov izdelek, zato je vredno pridobiti predstavo o njegovi varnosti in učinkovitosti tako, da pogledate ocene, mnenja in reference na spletnih forumih ljudi, ki so vrečke že uporabljali, in poiščete negativna mnenja, kontraindikacije ali stranske učinke.

Vitasimil ni bil deležen nobenih negativnih ocen, niti o Modry Konik, zdi pa se, da ga vse bolj iščejo tako ljudje na razstrupljevalni dieti kot tisti, ki želijo izkoristiti njegove prednosti.

Tukaj boste izvedeli, kako se vrečke Vitasimil razlikujejo od drugih izdelkov, ki so na voljo na trgu:

Tekoče vrečke Vitasimil (vodotopna raztopina) se že ponašajo z visokim odstotkom pozitivnih mnenj, mnenj in ocen, ki jih najdemo tako na uradni spletni strani kot na spletnih forumih namenjenih čiščenju in hujšanju.

Te vrečke s tekočino niso prevara, kot se pogosto zgodi pri nekaterih čudežnih izdelkih, ki se prodajajo na spletu, ampak dragocen pripomoček za hitrejše hujšanje in po res ugodni ceni.

>>>-50% cena – uradna spletna stran<<<<

Mnenja in komentarji

»Prehranska dopolnila za hujšanje nisem nova, zato sem bila nekoliko skeptična, ko mi je prijatelj priporočil Vitasimil. Vendar sem tako vesel, da sem poskusil – rezultati so neverjetni! Zdaj lahko dobim trebušne mišice, o katerih sem vedno sanjal, ne da bi se moral odpovedati hrani, ki jo obožujem. Hvala Vitasimil! „

»Včasih sem bil zelo zaskrbljen zaradi svojega napihnjenega videza, še posebej po jedi. Skrbelo me je, da me bodo drugi obsojali, in ni mi bilo všeč, kako sem izgledala. Toda odkar sem začel jemati Vitasimil, sem opazil veliko razliko. Moj srednji del je postal vitkejši in čvrstejši, kar mi daje veliko več samozavesti. „

Vitasimil cena – Kje kupiti?

Vrečke (vodotopna raztopina) lahko kupite samo na uradni spletni strani proizvajalca, ki jih ponuja po najboljši ceni v pakiranju po 7 kosov, ki zadostuje za teden dni uporabe.

Preko naročilnice lahko naročite balzam v obliki vrečk po znižani ceni. Pri nakupu na uradni spletni strani nas lahko kontaktirate za podrobnosti o brezplačni dostavi.

Zaradi popusta proizvajalca lahko Vitasimil kupite po znižani ceni na uradni spletni strani. Pravzaprav ga boste lahko namesto za 114 evrov kupili že za samo 57 evrov!

Poleg tega boste ob nakupu na uradni spletni strani prejeli kupon za popust pri naslednjih nakupih! To učinkovito dopolnilo v tekoči obliki v vrečkah (vodotopna raztopina) je običajno dostavljeno v nekaj dneh, brez podražitve in ob dostavi.

>>>-50% cena – uradna spletna stran<<<<

Exit mobile version