Site icon Spletna stran o prehranskih dopolnilih

TestoY – Ali deluje? Goljufije? cena, Forum, Lekarna, Ocene, Kje kupiti

testoy

testoy

TestoY  je naravni dodatek, ki vam omogoča, da odpravite različne težave, povezane z moško spolno sfero, premagujete impotenco . Rešitev za tiste, ki želijo ponovno odkriti užitek dobrega počutja s partnerjem, pri čemer se izogibajo uživanju drog, tudi zdravju nevarnih.

Dodatek TestoY se je prav tako izkazal za koristnega pri izboljšanju cirkulacije  in pretoka krvi v genitalnem sistemu s spodbujanjem povečane moči in izboljšanjem števila semenčic v semenski tekočini.

Oglejmo si podrobno, kako TestoY deluje , kako se jemlje, katere sestavine se uporabljajo, koristi za moške, izkušnje tistih, ki so ga uporabljali, cena in kako ga kupiti.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

KDAJ GOVORIMO O MOTNJAH EREKTIJE?

Številni moški vseh starosti občasno doživijo »kinke« zaradi utrujenosti, stresa, raznih strahov ali partnerskih težav. Ti majhni občasni padci v formi ne pomenijo strogo erektilne disfunkcije. Za dokazovanje erektilne disfunkcije je nujno, da so erekcije   med spolnim odnosom sistematično nestabilne (ali odsotne) in da motnja traja dlje kot 3 mesece.

KAKŠNI SO SIMPTOMI MOTNJE Z EREKCIJO?

Erektilna disfunkcija ali impotenca , znana tudi kot impotenca, je vztrajna ali ponavljajoča se nezmožnost doseganja ali vzdrževanja erekcije med spolnim odnosom. Erektilna disfunkcija je lahko odgovorna za znatno poslabšanje kakovosti življenja. Lahko se pojavijo v kateri koli starosti, vendar se s starostjo povečujejo. Glavni dejavniki tveganja so starost, sladkorna bolezen, visok krvni tlak, presežek holesterola in depresija.

Preverite: Cbdus+.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

KAJ SO VZROKI ZA MOTNJE EREKTIJE?

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Kako deluje dodatek TestoY:

TestoY  je  100% naraven dodatek  , katerega glavni cilj je povečati moškost moških. Je rezultat dolgoletnih raziskav in poskusov proizvajalca, ki je želel moškim zagotoviti ustrezno podporo pri ponovnem odkrivanju  užitka  spolnega akta in pomembne  predstave  ne le z vidika trajanja. Zelo pogosto se je človek s starostjo prisiljen spoprijeti z različnimi vrstami težav, med drugim tudi z  erektilno disfunkcijo,  ki jih povzročajo tudi drugi dejavniki, kot je prekomerna psihofizična obremenitev.

Načelo, na katerem temelji prehransko dopolnilo TestoY, je spodbujanje  večjega pretoka krvi  v tkivo moškega spolnega organa, kar bistveno prispeva k povečanju proizvodnje testosterona, kar povzroči večjo spolno željo. Med drugim je bilo s posebnimi testi in podrobnimi študijami dokazano, da uporaba TestoY pomaga ohranjati erekcijo za zelo dolgo časa in pomaga povečati število semenčic v semenski tekočini.

Poudariti je treba, da je uporaba prehranskega dopolnila pomembna tudi  pri preprečevanju pojava spolnih težav  , saj pomaga paru, da vedno vodi aktivno in zadovoljujoče intimno življenje.

Prednosti TestoY:

Kot rečeno, naravni dodatek spodbuja in  izboljšuje prekrvavitev  v tkivu penisa, kar pomembno vpliva na vse, kar je povezano s spolnim odnosom. Najprej moškemu uspe rešiti pogost problem  erektilne disfunkcije,  ki na žalost prizadene vedno več ljudi od določene starosti naprej.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Delovanje različnih naravnih sestavin, ki so prisotne v TestoY, vam omogoča,  da si povrnete dobro počutje s psihofizičnega vidika  in pomagate telesu povrniti libido, potreben za izboljšanje učinkovitosti. Pravzaprav je med prednostmi, ki jih najbolj cenijo ne samo moški, ampak predvsem njihove partnerke, daljše  trajanje seksa  in povečan orgazem, ki ga lahko dosežemo kmalu zatem. To pomeni, da ti dolgi intervali med spolnimi odnosi ne bodo več potrebni.

Poleg tega ponuja pomembno podporo parom, ki imajo težave s starševstvom, saj je dokazano, da TestoY povečuje  tudi število semenčic .

Sestavine, ki ga sestavljajo:

TestoY je popolnoma naraven dodatek, ki vsebuje predvsem koncentracije  ginsenga  ,  cinka  in  vitamina D3  . Kombinirano delovanje teh elementov vam omogoča, da uživate v pomembni zaščiti pred bakterijami in antioksidativni funkciji, ki blokira proste radikale.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Spodbuja prekrvavitev spolnega sistema, izboljšuje potenco in preprečuje erektilno disfunkcijo, zato je prehransko dopolnilo priporočljivo uporabljati občasno, morda vsakih 5-6 mesecev.

Poskusi v zadnjih letih so pokazali, da koristi nimajo le moški nad 50 let, temveč tudi mladi ljudje, ki se spopadajo z erektilno disfunkcijo oziroma nezmožnostjo dolgotrajnega vzdrževanja erekcije med spolnim odnosom.

Ko gre za erektilno disfunkcijo, ponuja ginseng ciljno usmerjene koristi zahvaljujoč svojim izjemnim lastnostim. Predvsem se je pokazalo, da je erektilna disfunkcija lahko tudi simptom bolezni srca, staranja tkiva ali težav, povezanih s stresom, črevesnimi težavami, zlorabo alkohola in drugimi dejavniki življenjskega sloga.

Ginseng poleg povečanja spolne želje in libida podpira imunski sistem in vam omogoča optimizacijo aktivnosti med seksom.

Kontraindikacije TestoY:

Proizvodno podjetje opozarja, da je bil TestoY proizveden samo iz naravnih sestavin, zahvaljujoč temu, da je mogoče dobiti kapsulo, ki jo je enostavno pogoltniti kadarkoli v dnevu z majhno količino vode.

Zaradi teh lastnosti  ni posebnih kontraindikacij za uporabo TestoY  , razen predvidljivega shranjevanja plastične embalaže na mestu brez vlage, da se ohrani njegova učinkovitost.

Pravilno odmerjanje:

Čeprav gre za naravni dodatek, ki nikakor ne sme predstavljati tveganja za zdravje ljudi, je priporočljivo, da sledite navodilom na embalaži in ne uživate prevelikih količin, ki bi lahko bile škodljive. Na embalaži in v navodilih za uporabo boste našli posebna navodila za pravilno uporabo TestoY.

Zlasti je treba opozoriti, da je za dosego trajnega učinka v daljšem časovnem obdobju in za reševanje specifičnih težav na spolnem področju potrebno vzeti največ  2 kapsuli TestoY  . Kapsule je najbolje piti z malo vode vsaj pol ure  pred glavnimi obroki  .

Obstajajo tudi posebne indikacije za trajanje zdravljenja, ki mora biti najmanj dva tedna. Tretma lahko ponavljate  vsakih 5-6 mesecev  na približno 15 dni, da se ne izpostavljate nobenemu tveganju in hkrati ohranite popolno spolno aktivnost.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Povratne informacije in komentarji strank TestoY

Več moških, pa tudi žensk, je želelo zapustiti svoje vtise o uporabi TestoY na nekaterih specializiranih spletnih mestih na to temo.

55-letni moški »se je več tednov boril s težavami pri vzpostavljanju zadovoljivega spolnega odnosa s svojo ženo, verjetno zaradi pretiranega stresa, povezanega z delom. Pred začetkom procesa, ki so ga zaznamovali različni specialistični obiski pri zdravnikih specialistih, je želel poslušati nasvet svojega dragega prijatelja, ki se je v isti situaciji odločil za kratek čas jemati ta naravni dodatek in takoj ocenil učinke.

Luigi je tudi povedal, da je le nekaj dni po nadaljevanju jemanja kapsul prišlo do izboljšav, ki so mu sčasoma omogočile, da je v svojem zakonu znova razvnel strast in ga morda celo rešil.

Cena in kje kupiti

TestoY  ni mogoče kupiti v lekarnah ali na katerem koli spletnem prodajnem mestu, saj je na voljo le na  uradni spletni strani podjetja  . Ta odločitev se lahko zdi kot omejitev za stranke, ki bi radi kupili in preizkusili Testo Y , vendar je v resnici nedvomna prednost, tako za zaščito pred morebitnimi goljufijami kot za prihranek denarja, saj ni stroškov distribucije.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Exit mobile version