Site icon Spletna stran o prehranskih dopolnilih

Solvenin, goljufija? Negativna mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Solvenin

Solvenin

Solvenin je prehransko dopolnilo, ki izboljšuje delovanje srčno-žilnega sistema in deluje na številnih drugih ravneh. Zahvaljujoč temu preprečuje krčne žile in otekanje ter se celo neposredno bori z njimi. Izdelek vsebuje naravne sestavine in je zelo enostaven za uporabo. Odločili smo se, da ga preverimo.

Solvenin je v obliki kapsul, ki jih človeško telo zlahka absorbira. Vsebujejo naravne sestavine in ne obremenjujejo želodca, jeter ali ledvic. Dodatek je treba uporabljati redno, saj deluje proti krčnim žilam (in številnim drugim neugodnim boleznim), hkrati pa lahko obrne obstoječe škodljive spremembe.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kaj je srčno-žilni sistem?

Srce in številne krvne žile v telesu sestavljajo srčno-žilni sistem ali cirkulacijski sistem. Vaše srce uporablja daljnosežno, zapleteno  mrežo krvnih žil  za dostavo kisika in drugih bistvenih snovi po telesu. To omrežje tudi odstrani stvari, ki jih telo ne potrebuje, in jih premakne v organe, ki se lahko znebijo odpadkov. Vaša kri prenaša kisik, hranila in odpadke po telesu.

Za kaj je odgovoren srčno-žilni sistem?

Naloga srčno-žilnega sistema je oskrbovati telo s kisikom, hranili in ostalimi sestavinami, ki jih potrebuje, ter se znebiti tistega, kar ne potrebuje.

Dan in noč, tudi ko spite, vaše srce črpa kri po telesu. Zato lahko zdravnik sliši vaš  srčni utrip  . To je zvok vašega srca, ki opravlja svoje delo. Vaše srce vsak dan pretoči približno 2000 litrov krvi.

Nekatere krvne žile (vene) prenašajo kri v srce, medtem ko druge (arterije) prenašajo kri stran od srca. Vaše krvne žile prav tako odstranjujejo odpadke (kot je ogljikov dioksid) iz vaših celic.

Kri gre vedno po isti  poti skozi srce  . Ventili na poti zagotavljajo pravilen pretok krvi.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Preverite: Tensital , Cardiotonus

Dva pomembna procesa cirkulacije

Pljučni obtok

Kri, ki ji primanjkuje kisika, teče v desno stran srca in se pošlje v pljuča, da dobijo kisik in se znebijo ogljikovega dioksida. Oksigenirana kri se nato vrne na levo stran srca.

Sistemski krvni obtok

Kri, ki je pravkar vzela kisik iz pljuč in se vrnila skozi levo stran srca, se potisne v preostale telesne celice, da lahko prejmejo kisik in hranila. Cikel se začne znova, ko kri, ki ji primanjkuje kisika, doseže desno stran srca.

Solvenin – zakaj se ga splača uporabljati?

Najslabše, kar lahko storite v primeru krčnih žil in rednega pojava oteklin, je, da temo ignorirate. V začetni fazi jo je mogoče rešiti na neinvaziven način, na primer z dodatki, ki podpirajo delovanje krvožilnega sistema. Kasneje je lahko že prepozno in je edina možnost operacija in nato rehabilitacija. Kaj se zgodi, če zanemarimo problem krčnih žil?

Indikacije za uporabo dodatka Solvenin

Solvenin še posebej priporočamo ljudem, ki se spopadajo z venskim popuščanjem, težavami s cirkulacijo, “težkimi” nogami, oteklinami in bolečinami v okončinah. Izdelek naj profilaktično in začasno uporabljajo ljudje iz “rizične skupine”, to je dela, ki delajo stoje ali sede, jemljejo hormonska zdravila, se borijo s prekomerno telesno težo in debelostjo ter celo intenzivno vadbo v telovadnici. Skupina naj vključuje starejše. Krčne žile so pogosto dedne, zato je verjetnost velika, če se je starš spopadal s podobno težavo. Krčne žile nastanejo tudi zaradi nošenja tesnega spodnjega perila, pitja alkohola in kajenja.

Kakšni so pričakovani učinki uporabe Solvenina:

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kakšna je sestava zdravila Solvenin?

Kako uporabljati Solvenin?

Dodatek je v obliki tablet, ki jih je treba jemati dvakrat na dan, zjutraj in zvečer, 30 minut pred načrtovanim obrokom. Tega odmerka ni priporočljivo prekoračiti. Tablete je treba vzeti z veliko vode. Da bi Solvenin deloval celovito in dosegel izvor težave, ga je treba redno uporabljati.

Solvenin je namenjen starejšim od 18 let. Ne smejo ga uporabljati nosečnice in doječe matere.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Kakšna so mnenja o učinkovitosti Solvenin?

Kje je najbolje kupiti Solvenin? Naše mnenje

Najboljše in najbolj zanesljivo prodajno mesto za Solvenin je uradna spletna stran proizvajalca  . V tem primeru ste lahko prepričani, da bo kupljeni izdelek originalen, kar se bo odrazilo v kakovosti komponent in s tem tudi v zmogljivosti. Izogibajte se tudi neverjetnim ali celo sumljivo nizkim cenam na različnih platformah, vključno s socialnimi mediji. Tveganja goljufije ni mogoče izključiti, vključno z: Nakup ponaredka.

Solvenin je dragoceno prehransko dopolnilo, ki se priporoča za preventivo in nujno uporabo. V tem primeru velja rek »bolje preprečiti kot zdraviti«. Uporabo izdelka je vredno kombinirati z drugimi dejavnostmi, ki spodbujajo zdravje, kot sta prehrana in šport. Potem bo akcija še bolj učinkovita.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Exit mobile version