Site icon Spletna stran o prehranskih dopolnilih

Revitaprost – Ali deluje? Ocene, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

REVITAPROST

REVITAPROST

Revitaprost  je učinkovito prehransko dopolnilo, zahvaljujoč kateremu se moški lahko znebijo prostatitisa , ne glede na vzrok njegovega razvoja, čas predpisa. Oblika izdelave so kapsule, prekrite z organsko folijo, ki se pod vplivom visoke telesne temperature spontano raztopi v želodcu. Dodatek je namenjen zdravljenju na domu. Izdelek je prejel visokokakovosten certifikat skladnosti, saj ne povzroča alergijskih reakcij in vedno prispeva k popolni odpravi vnetja v prostati.

Prostatitis / prostatitis

Prostata se lahko vname zaradi bakterij (bakterije) ali notranjega draženja (bakterije). Bakterijski prostatitis (vnetje prostate) je akuten in kroničen.

>>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<<

Vzrok za prostato

Kot prej, vzroki za prostatitis niso popolnoma razumljeni. Nekatere oblike povzročajo različne bakterije. Tu so pomembne tudi spolno prenosljive bolezni.

V akutni bakterijski obliki se bakterije vnesejo tudi v krvni obtok, kar lahko povzroči zvišano telesno temperaturo in mrzlico. Povečana prostata  ali druge motnje praznjenja mehurja lahko povzročijo tudi prostatitis.

Lahko pa gre tudi za vnetje brez znakov mikrobov, za katerega vzroki niso jasni.

>>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<<

Katere sestavine imajo kapsule Revitaprost

Revitaprost vsebuje niz organskih sestavin. Kapsule so izdelane brez sintetičnih snovi. Izdelek vsebuje kompleks vitaminov in mineralov, zeliščnih antiseptikov, aminokislin, kolagena in drugih naravnih spojin. Opravljajo naslednje funkcije:

Revitaprost popolnoma odpravi prostatitis z zamenjavo standardnih zdravil. Orodje ne povzroča odvisnosti, zastrupitve telesa, mutacij tkiv in drugih stranskih učinkov. Kapsule izpolnjujejo vse zahteve glede učinkovitosti in zdravstvene varnosti.

>>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<<

Navodila: kako uporabljati?

Za odpravo prostatitisa morate jemati zdravilo Revitaprost , kot vam je predpisano. Vzemite 1 kapsulo enkrat na dan. Skupno trajanje zdravljenja ne presega 90 dni, v povprečju pa je en mesec, odvisno od značilnosti kliničnega primera.

Kako v resnici deluje?

Dodatek Revitaprost zavira delovanje patogene mikroflore, ki povzroča poškodbe prostate. Orodje izboljša odtok urina, olajša proces izločanja urina, odpravlja bolečine in pekoč občutek v genitalnem traktu. Kapsule preprečujejo zvišanje telesne temperature in stabilizirajo splošno počutje. Dodatek naj bi premagal prostato, normaliziral hormonsko ravnovesje in v celoti povrnil spolno zdravje.

Prednosti

Nasveti: za kaj je to?

Kapsule so posebej zasnovane za moške, ki trpijo za prostatitisom in imajo naslednje simptome:

Kontraindikacije. Ali je varno jemati?

Izdelek vsebuje samo naravne sestavine, zato ni resnih kontraindikacij za njegovo uporabo. V redkih primerih lahko opazimo preobčutljivost za nekatere snovi naravnega izvora.

>>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<<

Pogosta vprašanja

Ali ima Revitaprost kakšne stranske učinke?

Glede na naše podatke in povratne informacije strank, če upoštevamo indikacije in kontraindikacije, Revitaprost nima očitnih stranskih učinkov.

Preverite: AlfaZone.

Kje lahko najdem uradno spletno stran Revitaprosta?

Proizvajalca in uradno spletno stran Revitaprost najdete na spodnji povezavi.

Ali se Revitaprost prodaja v lekarnah?

Žal ne. Na uradni spletni strani proizvajalca je mogoče kupiti samo originalne izdelke, je edini pooblaščeni distributer.

Kako lahko naročim Revitaprost?

Za oddajo naročila je dovolj, da izpolnite uradni obrazec, navedete svoje ime, priimek in številko mobilnega telefona.

Koliko časa traja dostava?

Dostava traja v povprečju 2-7 dni.

>>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<<

Exit mobile version