Site icon Spletna stran o prehranskih dopolnilih

Relixen Oil, deluje? Negativne mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Relixen Oil

Relixen Oil

Relixen Oil je večnamenski pripravek v obliki dvofaznega olja, namenjen osebam z okvaro sluha.

Naravne sestavine, kot so olja eksotičnih sadežev in rastlinski izvlečki, nežno odstranijo odvečno ušesno maslo, ki lahko povzroči bolečino, srbenje ali občutek „zamašenega ušesa“.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Vzroki za izgubo sluha

Izguba sluha je najpogosteje posledica dveh glavnih vzrokov – izgube sluha zaradi starosti in izgube sluha zaradi izpostavljenosti glasnim zvokom akustične travme. Obstaja veliko drugih vzrokov, ki vključujejo bolezni in zdravila, ki lahko poslabšajo delovanje ušes in povzročijo izgubo sluha .

Vzroki za izgubo sluha so starostna izguba sluha, akustična travma itd. 1-5

S starostjo povezana izguba sluha

Temu pravimo tudi presbiakuzija in je največji vzrok za okvaro sluha. Izguba sluha se običajno začne med 30. in 40. letom starosti. Izguba sluha se povečuje s starostjo, do 80. leta ima večina ljudi znatno izgubo sluha.

Prezbiakuzija se pojavi, ko se občutljive lasne celice znotraj polža postopoma poškodujejo ali odmrejo.

Tipični simptomi na začetku so neslišanje visokofrekvenčnih zvokov, kot so ženski ali otroški glasovi, in nezmožnost slišanja soglasnikov, kot so črke s, t, k, p in f. To otežuje razumevanje pogovorov, zlasti ob hrupu v ozadju.

Preverite Ottomax+ Audiovico.

Izguba sluha zaradi akustične travme

Dolgotrajna izpostavljenost glasnim zvokom lahko povzroči poškodbe sluha. Ta ponavljajoča se izpostavljenost hrupu poškoduje občutljivo notranjo strukturo ušesa. Lasne celice v polžu so lahko vnete.

Akustična travma in stopnja poškodbe sta odvisni od časa in jakosti hrupa, ki mu je oseba izpostavljena. Bolj ogroženi so ljudje, ki delajo v hrupnem okolju, in tisti, ki poslušajo glasno glasbo prek slušalk.

Izguba sluha zaradi perforacije bobniča

To je posledica poškodbe ušesa ali okužbe. Pri otrocih lahko akutno vnetje srednjega ušesa (akutno vnetje srednjega ušesa) povzroči nastanek gnoja v srednjem ušesu. Ta se lahko izboči skozi bobnič in membrana je lahko perforirana. Poškodba z ostrimi predmeti lahko tudi predre bobnič. To vodi do prevodne izgube sluha.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Izguba sluha zaradi ušesnega masla

Ušesno maslo lahko pride v ušesni kanal in povzroči zamašitev sluhovoda, kar povzroči izgubo sluha. Podobno lahko deluje tudi zamašitev ušesnega kanala s tujkom, kot je kroglica ali majhen predmet. To vodi do prevodne izgube sluha.

Izguba sluha zaradi otoskleroze

To se zgodi, ko pride do nenormalne rasti kosti v srednjem ušesu. To povzroči pomanjkanje gibanja slušnih koščic in zvočni valovi ne morejo prodreti v notranje uho. To vodi do prevodne izgube sluha.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Genetska izguba sluha

Včasih se lahko izguba sluha pojavi v družinah. Pogosteje je senzorinevralnega tipa.

Izguba sluha zaradi virusnih okužb

Virusne okužbe, kot so mumps, ošpice in rdečke, lahko povzročijo tudi izgubo sluha, zlasti pri otrocih. Pogosteje je senzorinevralnega tipa. Okužbe možganov, kot sta meningitis ali encefalitis, lahko povzročijo tudi izgubo sluha.

Izguba sluha zaradi Menierejeve bolezni

Menierjeva bolezen vodi do senzorinevralne izgube sluha, ki jo spremljajo omotica in tinitus ali zvonjenje v ušesih in občutek pritiska v ušesih.

Izguba sluha zaradi akustičnega nevroma

Nekancerozni tumor slušnega živca lahko povzroči tudi senzorinevralno izgubo sluha.

Drugi vzroki za izgubo sluha

Druga vzroka za nevrološko izgubo sluha sta multipla skleroza in možganska kap.

Poškodba glave lahko povzroči tudi izgubo sluha.

Otroci, rojeni z okvaro sluha

Dojenčki s prirojenimi napakami, kot so Downov sindrom, Usherjev sindrom, Treacher Collinsov sindrom, Crouzonov sindrom in Alportov sindrom, se lahko rodijo z okvaro sluha.

Izguba sluha zaradi nekaterih zdravil

Nekatera zdravila, kot so tista, ki se uporabljajo za zdravljenje raka, in antibiotiki, kot so aminoglikozidi (gentamicin, amikacin, streptomicin itd.), lahko povzročijo poškodbe živcev v ušesu in izgubo sluha.

Kaj je olje Relixen?

Pripravek vsebuje edinstven kompleks, ki združuje moč naravnih olj in učinkovin, zaradi česar deluje z večjo učinkovitostjo kot tradicionalna sredstva, kot je kafra. Relixen olje lahko uporabljamo profilaktično za ustrezno nego sluhovoda, pa tudi pri vnetjih, bolečinah, motnjah sluha ali neprijetnem občutku „zamašenega ušesa“.

Naravne sestavine učinkovito čistijo  sluhovod  , regenerirajo in vlažijo povrhnjico. Odpiranje sluhovoda omogoča pravilno prevajanje zvočnih signalov, kar izboljša delovanje slušnega organa.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Relixen Oil – delovanje:

Ušesno olje svojo izjemno učinkovitost dolguje dvofaznemu delovanju:

Sestavine olja, kot so izvleček mire, izvleček hamamelisa, olje limonske trave in kokosovo olje, topijo ušesno maslo in spodbujajo samočistilni proces sluhovoda.

Po odprtju ušesa se začne faza hranjenja in vlaženja povrhnjice in sluznice. Olje sladkega mandlja, arganovo olje in olje nageljnovih žbic intenzivno regenerirajo sluhovod. Olje makadamije, sončnično olje in izvleček trpotca pa preprečujejo ponovitev neprijetnih obolenj.

Olje Relixen vam omogoča, da ohranite slušni organ v dobrem stanju, zahvaljujoč pravilni higieni, ki preprečuje tudi glivične in virusne okužbe ter tinitus. Z redno uporabo zmanjšamo tveganje za neprijeten postopek izpiranja ušes, ki ga v primeru čepkov iz ušesnega masla in zamašenih ušes opravi specialist.

Katere sestavine vsebuje Relixen Oil?

Pripravek na osnovi edinstvene naravne sestave, ki aktivno stimulira samočistilne procese ušes in preprečuje nastanek čepkov iz ušesnega masla.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Kako uporabljati olje Relixen

Pripravek nanesemo v sluhovod, najbolje zvečer, s posebno pipeto, ki omogoča natančno merjenje posameznega odmerka ušesnega olja. Po nanosu lahko ostanke ušesnega masla med umivanjem las speremo z vodo temperature okoli 37 stopinj Celzija.

Olje Relixen shranjujte na suhem mestu izven dosega otrok.

Relixen Oil – ocene strank:

Kje kupiti Relixen Oil? Je res učinkovito? Naše mnenje

Olje Relixen je zaradi svoje učinkovitosti hitro postalo zelo priljubljeno. To je povzročilo val ponaredkov na internetu, zato ne priporočamo nakupa izdelka v oglasnikih, dražbenih mestih in celo spletnih trgovinah, tudi če predstavljene ponudbe mamijo s privlačno ceno.

Priporočljivo je, da kupite na  uradni spletni strani proizvajalca  . Spodaj je povezava z zanimivo ponudbo, namenjeno samo našim bralcem.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Exit mobile version