Site icon Spletna stran o prehranskih dopolnilih

Ophtalax – Ali deluje? Goljufije? Mnenja, Forum, Lekarna, Cena, Kje kupiti

Ophtalax

Ophtalax

Ophtalax je inovativen multivitaminski pripravek  za težave z očmi, ki ga lahko kupite, ne da bi zapustili svoj dom.

Formula Ophtalax vsebuje veliko naravnih izvlečkov, ki so znani po svojih blagodejnih učinkih, predvsem na vid.

Med temi naravnimi spojinami so  izvlečki borovnice, šipka in papaje  , ki vsebujejo antocianozide, odgovorne za barvo sadja.

Te molekule so  naravni pigmenti, ki imajo antioksidativne lastnosti  . Antioksidativno delovanje bo pomagalo zaščititi oči.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Kaj so utrujene oči?

Utrujene oči so pogost rezultat dolgotrajnega naprezanja oči, kot je celodnevno strmenje v zaslon ali vožnja na dolge razdalje. 

Utrujene oči ne bodo povzročile trajne poškodbe oči, vseeno pa je pomembno prepoznati simptome utrujenih oči, da lahko naredimo spremembe za ohranitev in izboljšanje udobja oči.

Ni čudno, da so vaše oči po dolgotrajnem strmenju v računalniški zaslon verjetno težke in utrujene. Po podatkih The Vision Council je 32 % od 80 % Američanov, ki uporabljajo digitalne naprave, doživelo obremenitev in obremenitev oči, znano tudi kot obremenitev oči.

In vozniki vedo, da ima lahko podoben učinek strmenje v rumeno črto na avtocesti ali celo v obzorje.

Drugi vzroki za naprezanje oči vključujejo izpostavljenost šibki svetlobi ali počasno mežikanje. 

Tukaj je tisto, kar morate vedeti o utrujenih očeh in naprezanju oči:

Preverite: Oculear.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Kakšni so simptomi utrujenih oči?

Najpogostejši simptomi naprezanja oči vključujejo:

Vendar ne domnevajte vedno, da so ti simptomi le posledica utrujenih oči. Dolgotrajni glavoboli ali nenehno rdeče, suhe in srbeče oči so lahko znak alergij, okužb ali resnejših stanj, kot je glavkom.

Če kateri koli od teh simptomov ne izgine ali postane neobvladljiv, obiščite očesnega zdravnika.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Za kaj se zdravilo Ophtalax uporablja?

Ophtalax poleg izbora naravnih izvlečkov  vsebuje številne vitamine  , ki igrajo pomembno vlogo pri procesu vida. Vitamini skupine B, vitamini A, C in E.

Delovali bodo v sinergiji z molekulami antioksidantov in tako zagotovili popolno zaščito oči in vida.

Antioksidativne lastnosti nekaterih spojin v Ophtalaxu pomagajo zaščititi oči pred oksidativnim stresom in preprečiti škodo, ki jo povzročajo prosti radikali, ki povzročajo staranje celic. Še posebej ščitijo epitelne celice leče, ki je osnovna struktura očesa.

Kalcij, ki je prisoten tudi v  Ophtalaxu , pomaga znižati raven homocisteina  , ki je vpleten v številne očesne bolezni. Njegovi formuli pripisujejo tudi druge mehanizme delovanja, kot sta zaustavitev razgradnje kolagena v očesu in stimulacija različnih encimskih sistemov.

Zahvaljujoč tem funkcijam  vam Ophtalax omogoča preprečevanje poslabšanja vida  , zaščito strukture očesa in njegovih mišic.

Zdaj pa poglejmo, kako deluje:

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Za katere patologije je uporaben Ophtalax ?

Deluje protivnetno in spodbuja vaskularni trofizem. Uspe mu izboljšati ostrino vida prizadetih pacientov.

Prispeva k izboljšanju glavnih biokemičnih procesov, povezanih s pravilnim delovanjem žil mrežnice in makule.
Lahko prispeva k obrambi pred oksidanti, ki lahko povzročijo nagnjenost k poškodbam oči.

Pomaga ohranjati oko zdravo in v odlični formi. Krepi vezi med kolagenskimi vlakni, ki tvorijo roženico. Izboljšajte zamegljen vid.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Stabilizira intraokularni tlak, izboljša pretok krvi v kapilarah.

Izboljša motnost leče, povezano z oksidativnim stresom in spremembami v transportu hranil iz prekatne vodice znotraj leče, ki je sestavljena iz beljakovin, ki so posebej občutljive na oksidativne pojave.

Odpravlja hipertonus mišic in preprečuje njihov nadaljnji nastanek.

Poveča ostrino vida, delno ali popolno obnovitev. Krepi mrežnico in živčne sinapse.

Preventivno delovanje, preprečevanje nastanka in razvoja očesnih bolezni. Ophtalax hitro olajša utrujene oči.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Sestavine zdravila Ophtalax :

Tiamin ali vitamin B1  je bistvenega pomena za zdravje in dobro počutje oči  , igra ključno vlogo pri pravilnem delovanju celic, zmanjšuje vnetja in preprečuje tveganje za nastanek sive mrene.
Učinkovito je pri zdravljenju uveitisa, vnetja očesa, ki lahko povzroči slepoto.

Vitamin B2 je  dragocen za zdravje oči  , saj je tkivo našega vidnega aparata predvsem sluznica, ki ima ta dragoceni element veliko koristi. Prav tako krepi vezi med kolagenskimi vlakni, kar zagotavlja ohranitev čim bolj zaobljene in homogene morfologije roženice.

Vitamini B so bistveni za zdravje oči: z izboljšanjem proizvodnje hemoglobina in s tem povečanjem oksigenacije celic B6 pomaga preprečevati degenerativne bolezni, ki lahko prizadenejo oči, kot so  makulopatije  .

Preprečuje degenerativne bolezni oči  in podpira delovanje očesnih mišic. V visokih koncentracijah se nahaja v živčnih celicah in je lahko koristen za vzdrževanje presnovnih procesov na ravni vidnega živca in mrežnice. Brez ustreznih količin vitamina B12 lahko poveča obremenitev oči, občutljivost na svetlobo, občutek motnosti in tveganje za vnetje oči.

Še posebej so bogati z antocianini  , močnimi antioksidanti, ki krepijo kolagensko strukturo v mrežnici in zagotavljajo dodatno zaščito vida, ugotavlja Paula Cooper, strokovnjakinja za degeneracijo makule. Prav tako lahko izboljšajo vid pri ljudeh z glavkomom normalne napetosti, obliko bolezni, ki poškoduje vidni živec. Antocianini ščitijo mrežnico pred poškodbami, ki jih povzroča izpostavljenost UV žarkom, ko smo dalj časa na soncu.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Na splošno borovnice prispevajo k izboljšanju vida, ker pospešujejo  sintezo rodopsina  , fotosenzitivnega proteina, ki lahko optimizira mehanizem vida, zlasti zvečer. Zlasti borovnica preprečuje tveganje oksidacije visoko vaskularizirane mrežnice. Zato antocianini ohranjajo zdravo očesno kapilarno mrežo. Myrtillin ščiti roženico in steklovino ter preprečuje patologije, kot so „leteče muhe“ in odstop mrežnice.

Vitamini A, C in E  , ki jih papaja vsebuje v znatnih količinah, krepijo krvožilni sistem in pomagajo pri preprečevanju ateroskleroze, prisotnost karotenoidnih fitonutrientov pa preprečuje oksidacijo holesterola.

Blagodejno vpliva na celoten srčno-žilni sistem, hipertenzijo in aterosklerozo.

Zdravilne lastnosti šipka so posledica fitokompleksa, ki ga vsebuje zdravilo, ki ga sestavljajo vitamin C, jabolčna kislina, citronska kislina, karotenoidi, pektini, flavonoidi, tanini in antocianini.

Že od nekdaj se uporablja za zdravljenje vnetja oči  in za lajšanje konjunktivitisa ali sindroma suhega očesa, motnje, ki zmanjša solzenje in ogroža oko zaradi bolezni, ki lahko poslabšajo njegovo vidno funkcijo.

Vsebujejo odlične količine antioksidantov, vključno s flavonoidi in karotenoidi (betakaroten/vitamin A), steroli, triterpeni in lutein ter izkazujejo naravne protivnetne in zaščitne učinke za naše celice in dober vid.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Kako uporabiti:

Vzemite  eno kapsulo 1-krat ali 2-krat na dan  z veliko vode.

Priporočljivo je  nadaljevanje jemanja izdelka v 4/8 tedenskih ciklih  .

Vsak paket vsebuje  10 kapsul  .

Kontraindikacije:

Vse sestavine Ophtalax so naravne, ni znanih kontraindikacij.

Za nosečnice in doječe matere, otroke in alergike je še vedno priporočljivo upoštevati nasvete zdravnika.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Ophtalax ocene in pričevanja strank

Potem ko sem prebral toliko koristnih ocen, objavljam svoje. Pred in po operaciji sive mrene sem uspešno opravil tečaj Ophtalaxa za izboljšanje vida. Srečna sem, to je moje mnenje.

Že leta uporabljam kontaktne leče, pravkar sem končala študij in ves čas  študija mi je zelo pomagal Ophtalax , ki so ga priporočali kolegi z istimi težavami: z uporabo so se mi pred računalnikom prenehale solziti oči, popolnoma sem odpravila ponavljajoče se leče. glavobole, pa tudi to neugledno mrežo kapilar, ki je vedno preveč vidna. Priporočam vsem, ki veliko ur preživite pred računalnikom ali se učite z obremenjenimi očmi. Deluje, je nenadomestljiv.

Cena in kje kupiti Ophtalax

Ophtalax lahko naročite samo prek  uradne spletne strani 

Pohitite in kupite Ophtalax kapsule za izboljšanje vida , vse ocene naših strank pravijo, da deluje.

Trenutno ste deležni občutnega popusta:  najboljša cena je znižana -50%. Ponudba je omejena!

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Exit mobile version