Erogen X – Negativna mnenja, lekarna, cena, deluje? Forum, kje kupiti?

Erogen X je kot zagotavlja proizvajalec – inovativen gel, ki vam omogoča povečanje velikosti penisa in povečanje libida.  Na strani izdelka sem prebral, da redna uporaba kozmetike omogoča povečanje penisa na 7,5 cm in obseg na 2,5 cm. Ta izdelek je zelo priljubljen, saj mnogi fantje sanjajo o velikem „outfitu“, katerega velikost je prestrašila vsako predstavnico poštenega spola.

Velik penis je vir ponosa, v evro-ameriški kulturi pa ženske menijo, da je večji penis privlačnejši. Težava pa je v tem, da je veliko sredstev za povečanje penisa slabe kakovosti in preprosto ne delujejo. Ali Erogen X izstopa iz množice? Vabim vas k moji recenziji, v kateri sem temeljito analizirala sestavo izdelka.

>>>>-50% Cena – Uradna stran<<<<

erogen x

Ali se lahko penis trajno zmanjša?

Veliko moških skrbi velikost penisa, še posebej, če se njihov penis sčasoma manjša in manjša. Pravzaprav lahko mlahava velikost penisa nima veliko ali nič skupnega z  velikostjo  penisa v erekciji , velikost penisa pa nima prav nobene zveze z moškostjo. Kljub temu se lahko vaš penis spremeni v dolžino, običajno iz razlogov, ki vas ne skrbijo.

Videz krčenja penisa s starostjo

Številne študije so potrdile, da ni povezave med starostjo in dejansko dolžino mlahavega penisa. 1

Vaš penis je morda videti manjši, ko se starate – zaradi zmanjšanega pretoka krvi in ​​testosterona v tem predelu – vendar je to le videz krčenja. Testosteron upada v povprečju za 1 % na leto, 10 % na desetletje po 30. letu.

Nekateri moški se s staranjem tudi zredijo v predelu trebuha, zaradi česar je njihov penis morda videti manjši, vendar v  resnici ni manjši  . To je zato, ker se lahko odvečna trebušna maščoba povesi in razširi na suprapubično maščobno blazinico (bazo penisa), zaradi česar je videti krajši.

>>>>-50% Cena – Uradna stran<<<<

Medicinski vzroki krčev v penisu

Določena zdravstvena stanja lahko povzročijo zmanjšanje penisa. Najpogostejši od teh stanj je operacija prostate, ki lahko povzroči erektilno disfunkcijo in izgubo do 2 cm mlahave dolžine. Dejansko lahko vsaka medenična operacija povzroči težave z erekcijo po operaciji.

Nekatera zdravila lahko povzročijo tudi krčenje penisa, vključno z: 

  • Adderall  , običajno predpisan za motnjo hiperobčutljivosti s pomanjkanjem pozornosti (ADHD)
  • Antidepresivi in ​​hipotenzivi
  • Avodart (dutasterid), ki se uporablja za zdravljenje povečane prostate
  • Proscar (finasterid),  ki se uporablja za zdravljenje povečane prostate in izpadanja las

Študije so tudi pokazale, da lahko dolga obdobja impotence ali celibata povzročijo določeno izgubo velikosti genitalij. To je nekaj, s čimer se moški bolj spopadajo s staranjem, čeprav se veliko moških bori z  erektilno disfunkcijo  tudi v mlajših letih. 

erogenx

Erogen X – kako deluje gel za povečanje penisa?

Po podatkih na spletni strani proizvajalca Erogen X gel pomaga izboljšati pretok krvi skozi tkivo penisa. Ta lastnost omogoča večjo velikost penisa med erekcijo. Postala bo vidno debelejša in daljša, kar bo vidno s prostim očesom. Proizvajalec zagotavlja, da bodo učinki trajali tudi po koncu gela.

Erogen X je zasnovan za izboljšanje vzdržljivosti. Mnogi moški so poklicani »kratek čas«, zahvaljujoč gelu pa bo mogoče spolni odnos podaljšati tudi za nekaj deset minut. Poleg tega naj bi gel vplival tudi na raven moškega spolnega hormona – testosterona, kar bo posledično povečalo spolno željo.

Delovanje Erogen X gela je povečanje velikosti penisa, krepitev erekcije in podaljšanje trajanja spolnega odnosa. Poleg tega bo izdelek v pomoč pri nadzoru ejakulacije.

>>>>-50% Cena – Uradna stran<<<<

Erogen X – sestava gela

Velika prednost gela je njegova sestava, ki vsebuje sestavine, ki na splošno veljajo za varne. Torej imamo pravico verjeti, da Erogen X ne bo škodoval našemu „malemu prijatelju“.

Med sestavinami bomo našli predvsem  olje cimetove skorje  , ki pozitivno vpliva na krvni obtok. Zamašene arterije prispevajo k zmanjšanju libida, kar posledično ovira krvni obtok v telesu in transport hranilnih snovi do tkiv penisa. Olje skorje cimeta pomaga povečati prekrvavitev penisa, kar naj bi pospešilo erekcijo. Že sam vonj cimeta je izjemno prijeten, zato olje velja za naravni afrodiziak. O širši uporabi cimetovega olja za zaviranje spolne disfunkcije lahko preberete v študijah na živalskih modelih.

Druga pomembna sestavina gela Erogen X je  benzil nikotinat  , ki deluje lokalno dražilno, povzroča rahlo zamašenost in občutek toplote. Študije kažejo, da ta sestavina s povečanjem krvnega pretoka povzroči boljšo oksigenacijo tkiv in boljši pretok krvi.

Tretja sestavina Erogen X gela je  vazelin  , ki vpliva na hidratacijo kože penisa in preprečuje izgubo vode. Poleg tega je naravni lubrikant, ki olajša prodiranje.

>>>>-50% Cena – Uradna stran<<<<

erogenx

Erogen X – mnenja in učinki

Pred nakupom vedno preverim svoje ocene izdelkov, da se prepričam, da sem se pravilno odločil. Podobno je bilo v primeru gela Erogen X. Mnenja moških so mi pokazala, da gre za izdelek, ki ima lahko v vsakem posameznem primeru drugačen učinek. Ta izdelek pri nas ni preveč priljubljen, zato sem se odločil preveriti, kako so se o njem izrazile druge države. Številne ocene so pozitivne, obstajajo pa tudi negativne. Po mojih opažanjih moški cenijo gel zaradi tega, ker poveča njihovo spolno energijo in odpravi erektilno disfunkcijo.

Sredstvo učinkovito poveča libido in izboljša pretok krvi v tkivih penisa, zaradi česar je učinek povečanja penisa med erekcijo jasno viden. Opazil sem, da je vprašanje povečanja penisa z Erogen X gelom precej sporno,  saj ga mnogi moški pričakujejo kar naenkrat z 11 cm na 20 cm  . Na žalost tovrstni pripravki delujejo drugače. Če vas ta tema zanima, vas vabim na mojo objavo o razpoložljivih metodah za povečanje penisa.

Preveri tudi: Alfazone, Revitaprost, Testoy

Cena in kje kupiti Erogen X?

Cena v lekarni bi bila verjetno višja od nakupa prek spleta. Prav tako se zavedam, da bi se mnogi fantje počutili neprijetno, preden bi kupili gele za povečanje penisa v lekarni. Pri tovrstnih izdelkih cenimo diskretnost, zato nam je proizvajalec ustregel in ponuja možnost nakupa kozmetike na svoji uradni spletni strani – tukaj.

>>>>-50% Cena – Uradna stran<<<<

Vložiť komentár