Big Size gel – Kako deluje? Ocene, forum, lekarna, cena, kje kupiti

Big Size , nov in močan gel, ki bo v vas ponovno odkril titana seksa!

Raziskave in študije so pokazale, da imajo moški v telesu približno 22 % manj testosterona kot pred 30 leti. Čeprav obstaja veliko zunanjih dejavnikov, ki lahko vplivajo na ta proces, se domneva, da je glavni vzrok za to pomanjkanje pomanjkanje gibanja in neuravnotežena prehrana.

Nizke ravni testosterona vplivajo na raven energije in libida ter lahko povzročajo težave moškim vseh starosti, vendar nizek testosteron ni edina težava.

Zaradi družbenega pritiska na moške mnogi verjamejo, da lahko velikost penisa vpliva na njihovo varnost v spalnici in zunaj nje. Iz tega razloga je veliko podjetij razvilo dodatke za povečanje penisa, ki so namenjeni boju proti tej težavi.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

GENETSKI VPLIV na velikost penisa

Razvoj, velikost, obliko in delovanje moških spolnih organov nadzirajo določeni genski segmenti na kromosomu Y. Čeprav lahko domnevamo, da obstajajo genski segmenti, ki neposredno določajo velikost penisa, je na to temo malo literature. Opisan je bil dečkov mikropenis s konstelacijo XYY ali podvajanjem kromosoma Y. Vendar se to ne šteje za dokaz povezave med kromosomom Y in velikostjo penisa.

Japonski fantje z majhnim penisom imajo mutacijo v genu 5-alfa reduktaze A2, encima, ki pretvori testosteron v dihidrotestosteron. Velikost penisa je v veliki meri odvisna od prisotnosti dihidrotestosterona v fazi rasti penisa med puberteto. V primeru prirojene mutacije lahko zdravljenje s testosteronom v adolescenci povzroči nadaljnjo rast penisa. Ista delovna skupina je opisala, da lahko izpostavljenost dioksinom povzroči majhen penis. Prihodnost bo verjetno pokazala, v kolikšni meri imajo toksini vlogo pri razvoju penisa z visoko stopnjo onesnaženosti okolja.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Big Size

Kaj je velika velikost

Big Size je dodatek za povečanje testosterona za moške, posebej zasnovan za povečanje velikosti penisa in libida. Za razliko od mnogih ojačevalcev testosterona je ta posebej zasnovan za tiste, ki želijo povečati velikost penisa in moč erekcije ter „pravilen“ libido.

Zahvaljujoč temu izdelku se bo velikost vašega penisa v enem mesecu povečala za 4 cm. BigSize deluje tako, da poveča učinkovitost tkivne mase v vašem penisu. Corpus cavernosum in gobasto telo sta v glavnem odgovorna za velikost penisa, zato Big Size deluje na naslednji način:

Izboljša absorpcijo hranil zahvaljujoč povečanemu pretoku krvi in ​​učinkovitosti tkiva. Ker se celice v tkivu širijo, omogočajo povečanje velikosti penisa.

Preverite: Revitaprost.

Povečajte velikost in prostornino razširjenih komor. Posledično se penis poveča.

Medtem so v Izraelu fantje s prirojenim pomanjkanjem rastnega hormona pokazali, da rastni hormon znatno poveča velikost majhnega penisa. Ni pa še dokazano, da nadomeščanje rastnega hormona vodi tudi do rasti penisa pri zrelih moških. Po drugi strani pa je znano, da imajo moški z akromegalijo, ki je presežek rastnega hormona, tudi povečano rast penisa.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Kako deluje Big Size

Po pričevanjih tistih, ki so ga preizkusili, je formula izdelka popolnoma naravna in testirana na vse alergije. Njegova osnova vsebuje dragocena zdravilna zelišča in rastlinske izvlečke. Učinkovitost njihove kombinacije so potrdili številni laboratorijski testi v različnih državah in podkrepili s komentarji strank. Vsa ta zelišča se že tisočletja uporabljajo na različnih koncih sveta za isti namen: povečanje moške privlačnosti s povečanjem penisa.  Big Size ima tri osnovna načela delovanja:

Povečajte velikost penisa od znotraj. Krema BigSize je nujna za tvorbo medcelične tekočine in celičnih sten. Prodrejo v kavernozna telesa penisa in zbirajo tekočino. Postopek ima kumulativni učinek in je osnova rasti penisa. Esencialne aminokisline pomagajo razširiti krvne žile v penisu in zagotavljajo trdno erekcijo kot še nikoli.

Podpira zdravje zahvaljujoč 4 bistvenim mineralom, ki igrajo ključno vlogo pri moškem zdravju (natrij, cink, kalcij in železo), ki zagotavljajo daljšo erekcijo, pomagajo pri lajšanju stresa in ohranjanju na novo pridobljene velikosti penisa.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Big Size

Kako uporabiti Big Size

Big Size je zelo enostaven za uporabo; dovolj je, da gel enkrat dnevno vmasirate v penis. Takoj, ko se absorbira, bi morali občutiti, da se raven vzburjenosti dvigne, pa tudi nekatere druge koristi.

Ko uporabljate dodatek v obliki kreme ali gela, se ne pozabite tuširati ali kopati v naslednjih dveh urah. To omogoča, da se izdelek popolnoma absorbira za najboljše rezultate. Če je mogoče, nanesite po umivanju.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Sestava, učinki in učinki Big Size

Big Size sestavine so povsem naravnega izvora, najpomembnejše med njimi pa so:

  • GINKGO BILOBA : Drevo ginko biloba se že vrsto let široko uporablja v kitajski medicini. Na splošno izboljša kognitivne funkcije in se uporablja predvsem za izboljšanje ravni spomina in pozornosti. Je tudi zelo pogosta sestavina dodatkov za povečanje penisa, saj lahko pomaga pri cirkulaciji in krvnem tlaku. Večja kakovost erekcije je pogosto dobro opisana korist jemanja ginka.
  • IZVLEČEK OSTIGE : Ostrige so že stoletja znane kot močan naravni afrodiziak. Ostrige vsebujejo veliko cinka in vitamina B6, ki sta bistvena za proizvodnjo testosterona. Ostrige ne bodo le povečale vaše spolne želje, temveč tudi moč vaše erekcije.
  • Cink : odgovoren je za proizvodnjo enake „toplote“, ki jo proizvajajo naša telesa, ko smo spolno vzburjeni. Obstaja močna povezava med uživanjem ingverja in povečanim libidom pri moških in ženskah.
  • MUIRA PUAMA : Muira puama je tradicionalni brazilski afrodiziak, že stoletja znan tudi kot kognitivni izboljševalec.
  • L-ARGININ : poveča pretok krvi v arterijah in venah zaradi širjenja krvnih žil. Zato bo povečal pretok krvi v vaš penis in pomagal telesu zadržati čim več krvi. L-arginin tudi izboljša regenerativno sposobnost telesa po vadbi.

Ali obstajajo kakšni stranski učinki uporabe Big Size ?

Ni poročil, da bi se ljudje pritoževali nad kakršnimi koli negativnimi stranskimi učinki zdravila BigSize .

Cena velike velikosti in kje jo kupiti

Naročanje velike velikosti je bilo res hitro in enostavno. Na uradni spletni strani, s katero smo želeli vzpostaviti stik, smo morali vnesti le svoje ime, priimek in telefonsko številko. Že po eni uri nas je kontaktirala prijazna in usposobljena operaterka, ki je sprejela naše naročilo. Predplačila nam ni bilo treba plačati. Svetujemo vam, da izdelek naročite na uradni spletni strani, da zagotovite, da boste dobili originalni BigSize in ne katerega od podobnih izdelkov na trgu.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Big Size

Toda kakšna je cena Big Size ?

Kot smo že omenili, so se proizvajalci tega izdelka po uspehih v tujini odločili, da na trg uvedejo Big Size in se ob oglaševanju odločijo, da ga bodo prodajali po zelo konkurenčni ceni in znižani za 50% glede na kataloško ceno.

Na uradni spletni strani lahko dodatek kupite že za -50% običajne cene. Ta cena ima omejeno veljavnost tako v času kot v razpoložljivih kosih. Naročilo smo oddali na uradni spletni strani, da bi ga lahko preizkusili namesto vas, in je bilo v nekaj dneh s kurirjem dostavljeno na naslov, ki smo ga posredovali operaterju, brez stroškov pošiljanja ali dostave.

>>>-50% Cena – Uradna Stran<<<

Ocene in komentarji o Big Size

»Nad velikostjo svojega penisa se ne bi mogla pritoževati, sem pa prebrala o učinkovitosti Big Size in sem ga želela preizkusiti, ker nima smisla zanikati, nekaj centimetrov več ne bo nikogar motilo. No, samo v enem tretmaju sem se povečal za približno tri centimetre. Ni slabo kaj? Tudi jaz sem presenečena, da ne govorim o svojih partnerjih!«

»O tem učinkovitem in močnem gelu ni mogoče veliko povedati. Zagotavljam lahko le, da je moj penis dosegel velikost, ki je v življenju nisem imel. In ne morem zanikati, dvignilo mi je samozavest tako pod odejo kot zunaj rjuh. Vesela sem, da sem odkrila tako učinkovit naravni izdelek.«

Vložiť komentár