Site icon Spletna stran o prehranskih dopolnilih

Acust Oil Pro, goljufije? Negativne ocene, forum, lekarna, cena, kje kupiti

Acust Oil Pro

Acust Oil Pro

Acust Oil Pro je večnamensko olje namenjeno higieni ušes in izboljšanju sluha. Pripravek je kot nalašč za zamašena ušesa, saj  pomaga pri raztapljanju čepkov ušesnega masla  .

Raztapljanje ostankov ušesnega masla je mogoče zaradi naravnih olj. Izdelek vam omogoča vzdrževanje ustrezne higiene ušes, zmanjšanje prekomerne proizvodnje ušesnega masla in preprečevanje nabiranja vode v ušesnem kanalu po kopanju ali vadbi vodnih športov.

Olje je idealno tudi za ljudi s ponavljajočimi se vnetji ušes.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Znaki izgube sluha

Izguba sluha je le redko posledica zmanjšane glasnosti. Običajno v različni meri vpliva na različne zvočne frekvence, kar posledično pomeni, da ljudje zgrešijo dele besed in pogovorov – zlasti v hrupnem okolju, kjer konkurenčni hrup v ozadju „moti“ govor in pogovore.

Če menite, da vaš sluh ni več tak, kot je bil, ali vas skrbi, da vaša ljubljena oseba morda trpi zaradi izgube sluha, si vzemite nekaj minut in opravite kratek  test za samoocenjevanje, ki ga najdete tukaj  .

Ta test sluha je le zelo osnovno orodje za preverjanje. Če živite v Melbournu in menite, da imate morda težave s sluhom, toplo priporočamo, da stopite v stik z eno od naših klinik in se dogovorite za popoln klinični test sluha.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Konduktivna izguba sluha

Konduktivna izguba sluha je posledica težave s prenosom zvoka skozi zunanje in/ali srednje uho. Nekateri pogosti primeri vključujejo:

Vendar prevodna izguba predstavlja le 10 % vseh izgub sluha in se giblje od blage do zmerne resnosti. Dobra novica je, da je prevodno izgubo sluha pogosto mogoče zdraviti medicinsko in v mnogih primerih je mogoče sluh popolnoma obnoviti.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Simptomi prevodne izgube sluha

Pri prevodni izgubi sluha se celotna glasnost zvoka zmanjša. Simptomi prevodne izgube sluha lahko vključujejo:

Ko je glasnost dovolj povečana, jasnost in razumevanje pri ljudeh s prevodno izgubo sluha običajno nista prizadeta. Morda boste občutili tudi druge simptome, kot so bolečine v ušesu, izcedek iz ušesa ali občutek pritiska ali zamašenosti.

Senzorinevralna izguba sluha

Izguba sluha, ki se začne v notranjem ušesu, se imenuje senzorinevralna izguba sluha ali, pogovorno, „živčna gluhost“. Velika večina izgub sluha je senzorinevralnih, najpogostejši vzroki pa so:

Manj pogosti vzroki vključujejo:

Oba vzroka lahko povzročita poškodbe senzoričnih lasnih celic ali živcev. Poškodovane lasne celice se ne morejo same regenerirati ali pozdraviti. Zato 90 % izgub sluha ni mogoče pozdraviti.

Senzorinevralna izguba sluha je lahko katere koli stopnje – blaga, zmerna, huda ali globoka. V več kot 95 % primerov senzorinevralne izgube sluha se priporoča uporaba slušnih pripomočkov ali polževih vsadkov.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Simptomi senzorinevralne izgube sluha

Čeprav se celotna glasnost zvoka lahko zmanjša, je prizadeta tudi jasnost zvokov ali glasov. Ljudje s senzorinevralno izgubo sluha pogosto slišijo nekoga, ki govori, vendar ne razumejo vedno vseh besed, tudi če je glasnost primerna. Glasba lahko zveni tudi popačeno, kar zmanjša užitek.

Kako deluje Acust Oil Pro?

Izdelek namenjen higieni ušes. Sestava naravnih olj vključuje: kokos, limonska trava v kombinaciji z izvlečkom oreha in kafre raztopijo odvečno ušesno maslo in olajšajo njegovo odstranjevanje iz sluhovoda.

Podpira naravne procese samočiščenja ušes  . Arganovo olje vlaži kožo in sluznico ter ju obda z zaščitno plastjo. Rastlinski izvlečki skupaj z oljem makadamije in sončničnim oljem poskrbijo za vitaminsko bombo in ščitijo uho pred okužbami.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Usoda:

Kako uporabljati olje za zamašeno uho?

Vsako pakiranje vsebuje poseben sistem, ki omogoča natančno doziranje olja. Vsakič izmerite en odmerek.

Izdelek je treba nanašati previdno, pri vkapanju odmerka v uho pa lahko glavo rahlo nagnemo vstran, da dosežemo pravilen položaj.

Pri dajanju odmerka eteričnega olja pazite, da aplikatorja ne vstavite pregloboko v uho. Priporočeni odmerek so 3 kapljice v vsako uho. Po nanosu ni treba izpirati ušesa.

Proizvajalec priporoča uporabo Acust Oil Pro vsaj enkrat na teden.

Varen občutek za ekipo

Olje vsebuje skrbno izbrana naravna olja in izvlečke, ki skrbijo za higieno ušes in olajšajo odstranjevanje ušesnega masla.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Ocene Acust Oil Pro: Ali res deluje? Kakšna so mnenja strank?

Nič več težav z ušesi! – Že dalj časa imam težave z zamašenimi ušesi  , predvsem po uporabi bazena. Zdelo se mi je, da se mi je v ušesu nabrala voda in ne bo prišla ven. V nekem trenutku sem se počutil, kot da imam vedno zamašeno uho, kar je močno vplivalo na kakovost mojega življenja. Izkazalo se je, da je v ušesu čep iz masla, ki se ga ni dalo očistiti z vatirano palčko. Kolegica iz službe mi je priporočila Acust Oil Pro, ki topi ušesno maslo. In moram priznati, da mi je ta pripravek res uspel. Hitro, učinkovito in neboleče in spet odlično slišim! – , 42 let

Slišim kot najstnik  –  pri določeni starosti se mi je sluh močno poslabšal, začel sem slabše slišati in pogosto sem trpel za tinitusom. Družina in prijatelji so me začeli spodbujati k nakupu slušnega aparata. Poskušal sem si predstavljati sebe v tej iznakaženi napravi in ​​sama misel me je prestrašila. Na internetu sem prebrala o Acust Oil Pro za naglušnost, ki baje regenerira sluh. Nisem prav verjel v te obljube, a moram priznati, da sem naročil ta izdelek in že po enem mesecu se mi je sluh res izboljšal! – 59 let

Kje kupiti Acust Oil Pro?

Mnogi ljudje želijo preizkusiti izdelek za zamašeno uho. Zato vprašanje, kje kupiti ta pripravek. Izkazalo se je, da ni na voljo v lekarnah, drogerijah, zeliščarjih ali spletnih trgovinah.

Originalno olje Acust Oil Pro je na voljo samo na uradni spletni strani proizvajalca pri nas.

>>>-50% Cena – uradna spletna stran<<<<

Exit mobile version